Ale tu pustki!!!!
Ja myslałam, ze nie nadrobie a tu...????
Dominika ale bombowe foteczki. Luska smieszna na maksa, a na fotelu jak stara hihi. Normalnie wymiekam. A jak ona siedzi na tym rowerze i na koniu i w ogóle
. Super.
Madziu ja tez dzis sie nasprzątałam. Jutro mam gosci i nie chcę sie wstydzić, tym bardziej, że pierwszy raz u nas bedą. Oni mają córeczke w wieku naszych maluchów to zobaczymy jak bedą z Tomkiem sie bawic razem.
A my dzis odrabialismy basen, bo mielismy dwie lekcje opuszczone. Jarek był z nami pierwszy raz i podziwiał swojego synka. A było co podziwiac. Tomek grzeczny jak nigdy. Pływal, śmiał sie, gadał i nawet nurkowanie było bez łez. No w szoku jestem. Chyba przed ojcem chciał sie pokazać. W końcu chłopaki nie płacza nie? A tak sie bałam bo prawie nic ne spał i byłam pewna, że znów mi w basenie będzie stekał. A tu prosze. Tatus pstrykał fotki, ale słabo wyszły, bo przez szybe i z dużym zoomem. Bo na sale basenową mogą wchodzic tylko uczestnicy, a reszta ma taki pokoik za szybą do oglądania.
Jedną foteczke Wam wkleję jak Tomus na desce płynie. Ale mu to szło. Super.
O prosze bardzo.
A teraz jeszcze kilka skoro już się wziełam za wgrywanie.
Dominika specjalnie dla uradowania Twoich oczu hihi. Tomek z chrzestna (moją siostra)
Tutaj YO YO!!! Raperek.
A tutaj na swoim owłosionym tatusiu hihi. Swoją drogą ciekawe czy Tomek odziedziczy ten "dywan" po starym
?
A tak siedzimy. Na razie jeszcze musi sie trzymać. Ale płacze i nie chce leżec cholera mała.
A to po prostu półroczny Tomcio!!