fela
Już śmiało chodzę po forum!

09 gru 2007, 17:10

ja tez tylko na sekunde pozniej wpadne to popisze.
my juz swieta mozemy witac,bo prezenty pokupowane a to najwazniejsze :-D oczywiscie dla dzieci :ico_oczko: :-D
konrad na shoppingu w toysrus :-D sam tam wlazl i kazal sie pudlami obstawiac :ico_oczko: no i ta raczka pod brudke to jego poza,bez niczyjej pomocy i namowy :-D
Ostatnio zmieniony 11 gru 2007, 20:54 przez fela, łącznie zmieniany 1 raz.

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

09 gru 2007, 22:48

ja tez na sekunde foty pochwalic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Marta kurujcie sie :ico_olaboga: :ico_chory:

fela

09 gru 2007, 23:03

juz jestem spowrotem
co tak wszystkie tylko na chwilke lub na sekunde wpadaja :ico_oczko: :-D
madzia fajne fotki leoska plywaka :-D slicznie unosi glowke ponad wode :ico_brawa_01: zobaczysz jaki leos bedzie odwazny do wody,tak samo jak konrad teraz,woda to jego zywiol i mysle ze przez to ze z nim chodzimy od prawie narodzin na basen.

martano nie kochana do polandu pojedziecie,glowa do gory,bo przeciez nie jestescie az tak chorzy zeby lezec :ico_oczko: ...wyleczycie przeziebienie do tej pory zobaczysz :ico_oczko:

jasnie pani twoje fotki fantastyczne :ico_brawa_01: i luska jaka zachwycona zwierzetami :ico_brawa_01: wiesz konrad to do psow nie bardzo ale jak kota zobaczy to go goni jak szalony i glaszcze i w oczy zaglada,no mowie ci ubaw mam niezly.a i na farmie do krolikow wlazi i je glaszcze a swinki to gania i malo ich nie rozdepcze,takze musze go zawsze wyciagac bo biedne piszcza :ico_oczko:
kurcze wiesz jak piszesz o polskiej rzeczywistosci to nie moge uwierzyc,bo nigdy nie bylo mi dane zyc tam na swoj rachunek.wyjechalam tu w wieku 23 lat z pod mamusi ramion i tak tutaj zaczelam ukladac sobie zycie,i kurcze czasami mysle o powrocie bo teskno mi za rodzinka ale czy potrafilabym sie odnalezc w pl rzeczywistosci.....sama nie wiem......

no i to tyle co pamietam :ico_wstydzioch:
kondzio skreca sobie szafke na zabawki
no a tutaj dopiero zaczyna sie zabawa,bez komentarza :-D
Ostatnio zmieniony 11 gru 2007, 20:55 przez fela, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2007, 23:26

fela, akurat, ze ona do kotow jeszcze nie chce to ja sie ciesze, bo moja mama ma tak pokur^%$@#o kota, ze wszystkich gryzie i drapie, a dzieci to szczegolnie nienawidzi :ico_zly: debil a nie kot :ico_puknij:
a pies od tesciowej oki
hehe widze, ze Kondzio lubi to samo co ja jak bylam mala :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2007, 23:52

fela kondziu swietny.. jaki model w sklepie.. a w domu artysta.. super!!!

ja na chwile.. powinnam sie pakowac.. wstawic pranie.. zegnac sie z adasiem.. i tysiac innych rzeczy za wyjatkiem siedzenia na tt.. ale nalog silniejszy hihi
dzionek minal nam na maxa szybko..
mikolajki super udane.. leos byl najmlodszy i gwiazda wieczoru hehe jako jedyne dziecko przebrane za mikolaja hehe
mial sesje z mikolajem do tutejszej gazety hehe
kiedy zostal wywolany po prezent to akurat delektowal sie cycem hehe i troche wkurzony byl kiedy odbieral prezent hihi
potem podczas zdjec z mikolajem zmeczony glosno prostestowal hihi
wiec mikolaj pozegnal sie z dziecmi i wyszedl
ale organizatorka (nasza kolezanka) chciala koniecznie uwiecznic leosia ze swietym.. i mikolaj wrocil znow na swoje miejsce a leos juz w lepszym humorze pozowal do zdjec hehe
hihi nasza mala gwiazda hehe
po powrocie tylko chwile wytchnienia i zaraz przyjechali znajomi hihi
leos dostal super sportowe buciki i mala pilke. hehe oczywiscie trafili w gusta tatusia hehe

a teraz maly spi
ja zgrywam fotki z mikolajek i zaraz cos zalacze
i uciekam..
tulic sie do adasia hehe tak malo czasu nam zostalo.. a buuuuuuuuuuuuuuuuu

jutro bede miala mase spraw.. musze wyjsc jeszzce na male zkaupki,. zaczac pakowanie.. itd..
normalnie nie wiem jak sie wyrobie
tym bardziej ze popoludniu musimy z adamem jeszzce do tk maxu podjechac na chwile.. i wieczorem przyjezdzaja znajomi w londynu ktorzy maja sie u nas zatrzymac naa jakis czas...
totalny obled..
dobrej nocki
jesli jutro nie wpadne to odezwe sie z polski.. buziaki
i trzymajcier kciuki zeby leos zniosl pogodnie lot
papa

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 12:35 przez madziorka hihi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

10 gru 2007, 00:52

madziorka no normalnie super ten wasz leonek a gdzie byliscie na spotkaniu z Mikolajem? Ja z moim M bylismy na zakupkach w twoim shoppingu i powiem ci ze nawet spoko ale tk maxa nie znalezlismy no coz moze nastepnym razem aha i do mikolaja byla straszna kolejka ok godz czekania wiec odpuscilismy sobie :ico_placzek:

martucha szkoda mi ciebie odnosnie fryzurki bo my baby wiemy co to znaczy :ico_olaboga:

fela Konrad boski super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Moi chlopcy juz dobrze Marcel jeszcze kaszle ale juz coraz mniej niedlugo wybieramy sie na pierwsze szczepienie.

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

10 gru 2007, 00:53

Witam ja tez tylko na chwile :ico_wstydzioch:
My dzis tez bylismy na wypadzie fajnie bylo tylko deszczowo :ico_oczko:
Mlody zamiast spac to si obudzil i mi asystuje na TT :-D
U mnie nastroj swiateczny wczoraj kupilam choinke i ubralam no i jeszcze mieszkanko udekorowalam :ico_oczko:
Jutro musze jechac do centrum papierkowe sprawy pozalatwiac :ico_zly: mam nadzieje ze mi sie uda bo niby na meza jest a ostatnio nie chcieli ze mna gadac bo na meza ale sie wycwanilam i nie mmowie ze to o niego chodzi tylko ze o mnie :-D bo on ma na imie Karol :-D a oni traktuja to jak zenskie imie wiec ok juz dwa razy to wykorzystalam :-D
Ja narazie lece moze pozniej zajrze :ico_oczko:
madziorka hihi, zdjecia superowe :ico_brawa_01: a z basenu sa po prostu bajeczne :ico_brawa_01: ja jakos ociagam sie i jeszcze nie wyruszylam z dziecmi :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
fela, twoj artysta tez superowy na jednej fotce to wyglada doslownie jak dziewczynka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

10 gru 2007, 00:55

madzia co to za gazeta w ktorej bedzie leos

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

10 gru 2007, 00:56

Monika miejmy nadzieje ze chorobska odejda w dal od waszej rodzinki :ico_brawa_01:
Marta a ty zdawaj relacje czy rodzinka zdrowieje bo mam nadzieje ze tak :ico_sorki:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2007, 01:32

fela, twoj artysta tez superowy na jednej fotce to wyglada doslownie jak dziewczynka
dokladnie tak samo sobie pomyslalam i jeszcze Ci powiem Fela ,ze Kondzio to cala mamusia...sliczny jak dziewczynka :-D

Beatka dawaj nowe fotki Marcelka :-D

Wróć do „Pozostałe”