Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

09 gru 2007, 18:52

Fajne dzieciaczki :ico_brawa_01:
Lidzia Michałek ma dopiero 10 zębów i te najgorsze jeszcze przed nami :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 19:16

Witajcie po długiej przerwie!
Wylądowaliśmy z Kubusiem w szpitalu i spędziliśmy tam całe 2 tygodnie. Wróciliśmy dopiero w tym tygodniu. Okazało się, że mój synek miał okołoporodowe, bezobjawowe zapalenie płuc. Już w szpitalu położniczym były oznaki, które zgłaszaliśmy lekarzom i pielęgniarkom, ale nas zignorowano i wręcz wyśmiano jak np. moczany na pieluszce, które są pierwszą oznaką odwodnienia. Potem miał podwyższone crp i przez 2 dni nie chcieli nas wypuścić ale nic z tym nie robili. W końcu wypuścili i kazali powtórzyć badania za 10 dni, a my już po 6 dniach byliśmy w szpitalu z ciężkim odwodnieniem i zagłodzeniem, bo Kubuś bardzo mało jadł mimo iż był przy cycu praktycznie 24 godziny na dobę. Stracił prawie 1/3 masy ciała. Potem to już były non-stop kroplówy nawadniające i antybiotyki. Spędziłam 2 tygodnie na składanym drewnianym krzesełku przy jego łóżku (i tak małam szczęście, bo niektóre maki nawet krzesła nie dostały). Teraz uczymy się z Kubusiem od nowa życia w domu, którego on praktycznie nie zna. Tak jakbym dopiero z noworodkiem wróciła do domu, a on przecież wczoraj skończył już miesiąc.
Uff, rozpisałam się.
Na pewno rzadziej teraz będę tu zaglądać, bo muszę jakoś okiełznać mojego syna. Dlaczego nie wyszedł z instrukcją obsługi??? Podejrzewam, że była tylko maż ją zgubił i teraz nie chce się przyznać :ico_haha_02:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

09 gru 2007, 20:33

kilolek, matko co za historia!!!!!!!!
cale szczescie ze dobrze sie skonczyla!!!
napewno nerwy mialas na wykonczeniu i wogole ciezko :ico_placzek: ale uffffffffff juz wszystko dobrze wiec pomalutku dochodzcie do siebie :-) powodzenia i zdroweczka!!!!

madziorka hihi, zdjecia rewelacyjne a powiedz co wy tam malujecie?

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2007, 23:56

kilolek masakra... dobrze ze juz jestescie w domku i malemu nic nie jest... ufffffffff
trzymajcie sie cieplutko!!!

lidzia to sa puzzle.. z jednej strony sa obrazki a z drugiej kolorowanka

fela kondziu swietny.. jaki model w sklepie.. a w domu artysta.. super!!!

ja na chwile.. powinnam sie pakowac.. wstawic pranie.. zegnac sie z adasiem.. i tysiac innych rzeczy za wyjatkiem siedzenia na tt.. ale nalog silniejszy hihi
dzionek minal nam na maxa szybko..
mikolajki super udane.. leos byl najmlodszy i gwiazda wieczoru hehe jako jedyne dziecko przebrane za mikolaja hehe
mial sesje z mikolajem do tutejszej gazety hehe
kiedy zostal wywolany po prezent to akurat delektowal sie cycem hehe i troche wkurzony byl kiedy odbieral prezent hihi
potem podczas zdjec z mikolajem zmeczony glosno prostestowal hihi
wiec mikolaj pozegnal sie z dziecmi i wyszedl
ale organizatorka (nasza kolezanka) chciala koniecznie uwiecznic leosia ze swietym.. i mikolaj wrocil znow na swoje miejsce a leos juz w lepszym humorze pozowal do zdjec hehe
hihi nasza mala gwiazda hehe
po powrocie tylko chwile wytchnienia i zaraz przyjechali znajomi hihi
leos dostal super sportowe buciki i mala pilke. hehe oczywiscie trafili w gusta tatusia hehe

a teraz maly spi
ja zgrywam fotki z mikolajek i zaraz cos zalacze
i uciekam..
tulic sie do adasia hehe tak malo czasu nam zostalo.. a buuuuuuuuuuuuuuuuu

jutro bede miala mase spraw.. musze wyjsc jeszzce na male zkaupki,. zaczac pakowanie.. itd..
normalnie nie wiem jak sie wyrobie
tym bardziej ze popoludniu musimy z adamem jeszzce do tk maxu podjechac na chwile.. i wieczorem przyjezdzaja znajomi w londynu ktorzy maja sie u nas zatrzymac naa jakis czas...
totalny obled..
dobrej nocki
jesli jutro nie wpadne to odezwe sie z polski.. buziaki
i trzymajcier kciuki zeby leos zniosl pogodnie lot
papa

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

lidziasc
Wodzu
Wodzu

10 gru 2007, 08:41

madziorka hihi, super twoj mikolajek :ico_brawa_01:

tak sobie przypomnialam...pysiula tez miala mikolajkowy,swiateczny strój :-D

Obrazek

i jej wielka choinka :-)

Obrazek

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2007, 09:39

Witajcie :ico_kawa: poranna

Madziorka super Mikołajek z Leosia!!!! :ico_brawa_01: Zdjęcia rewelacyjne

kilolek matko jedyna ale historia :ico_szoking: Ja chyba tych lekarzy bym własnymi rekami udusiła :ico_zly: Najważniejsze jednak ze już jesteście w domku i małemu nic nie dolega. :-)

lidziasc Pani mikołajkowa też urocza!! no i jak tu żyć bez aparatu jak w każdej chwili można wrócić do maleńkości naszych dzieciaczków

My przez weekend w rozjazdach. Teraz mamy autko to często się będziemy przemieszczać. Wczoraj byliśmy na baseniku z dzieciakami, w Wiśle koło nas jest taki Hotel Gołębiewski i tam jest taki kompleks z basenami, zjeżdżalniami, saunami, jacuzzi i śnieżną komorą. Wojtuś na początku miał opory przed wodą (chyba zapomniał jak szalał w lato na baseniku hihi) ale jak sie już oswoił to z wody było go ciężko wyciągnąć. Starsza pociecha poszalała z Tatusiem na zjeżdżalniach a w drodze powrotnej chłopaki spały już na całego.

I jeszcze wklejam fotki Radka z pasowania na pierwszoklasistę
Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
i jeszcze fotka Wojtusia
Obrazek
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 14:30 przez aga0406, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

10 gru 2007, 10:55

No roszę Aga, to dopiero była gala, sam prof. Miodek zaszczycił Was swoją obecnością :ico_brawa_01:

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2007, 13:01

kilolek tak, tak bo szkoła jest imienia prof. Miodka. Dzieciaki będą mieć fajną pamiątkę

Awatar użytkownika
tyna

10 gru 2007, 13:12

kilolek, współczuję przejść z malutkim :ico_placzek: ale najważniejsze,że już jesteście w domku i z nami :-D
Super zdjęcia dzieciaczków Mikołajkowych i Radka poważnego pierwszoklasisty :ico_brawa_01: no i naszego najmniejszego szkraba Kubusia :-)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2007, 13:50

madziorka hihi, Leoś to lepiej wyglądał niż ten "prawdziwy" Mikołaj!
kilolek, dobrze,że pobyt w szpitalu macie za sobą! W domku szybciutko dojdziecie do siebie i już niedługo wszystko wróci do normy.
Dziewczyny, zdjęcia rewelacyjny- wszystkie i każde osobno! Tylko na tym wątku mogę się naooglądać do woli- nigdy nie zawodzicie :-)

Wróć do „Kącik dla rodziców”