HEJO DZIEWUSZKI
Kurcze przeczytanie was zajęło mi aż 2 godzinki ... ale naklikałyście fajnie. Szybko napiszę co u nas i postaram się, o ile mały Skubanek pozwoli odpiszę na posty. A wiec u nas w marę oki. Dzieciaki już zdrowsze na szczęście, dziś byliśmy na długim spacerku i miło spędziliśmy czas. Teraz sobie oglądamy TV, Karina bawi się samochodzikami (uwielbia autka

) a maly turla się po całym pokoju, piszczy i powtarza tatatabababa wowo i znów piszczy

.
MORDKA - cieszę się, że z Kacpim już lepiej. Ucałuj go od nas i mocno uściskaj. Prezent autko świetny, może i ja kupię mojemu smykowi

.
CARO - Pięknie stoi Twój Oskarito i brawa za samodzielne chodzenie
KATRIN - ja cię Kochana podziwiam

, że Ty to wszystko wytrzymujesz. Ja niestety taka cierpliwa nie jestem i nie wpuściłabym takiej teściowej do swojego domu, koniecznie pogadaj z mężem, niech zareaguje na takie zachowanie. Mikołaja w domu masz ślicznego
KOLKA - nie daj się wkręcić w "rodzinnego sylwestra"

. My mieliśmy Sylwka w zeszłym roku w domu u nas, i to był ostatni raz. Towarzystwo się zachlało i ewakuowało, a Tołdi Kinga (w ciąży) sprzątała sama

mąż pomagał trochę
W tym roku planujemy być z dzieciakami w domku, powiedziałam mężowi, że kupimy sobie PICOLO wypijemy i spać pójdziemy

Karina zaś mówi że imprezkę sobie urządzimy z tańcami
MRÓWECZKA - obejrzałam filmiki - Eryczek strasznie fajniutki, a jak ładnie robi brawo

Krystian jeszcze nie umie brawo robić, ale jak mu mówię pokaż jak się robi kosi łapki to składa rączki jak do modlitwy i strasznie się śmieje.
DELICJA - napisz koniecznie jak się czuje Oleńka, co powiedział lekarz? A co do męża to mój taki sam. Ostatnio znów chyba jakiś kryzys

przechodzimy, kompletnie nie możemy się dogadać, bo po prostu nie rozmawiamy ze sobą

on cały dzień w pracy, ja cały dzień w domu z dziećmi. Jak przyjdzie ok 21.00 to jest tak zmęczony że się mu nie chce gadać, noi sa kłótnie o byle co i takie to wszystko bezsensu troche

No ale nie tracę nadzieji, że będzie lepiej.
IM- pisz z nami częściej i ucałuj dzieciaczki od cioteczek z TT PS. Moja Karina też przynosi różne choróbska z przedszkola.
AGI - Maya piękna dziewczynka. Krystek przesyła jej zaszyfrowana wiadomość kkkkjjjjhhytreddddfh tzn pozdrowionka i całuski

Napisz jak tam po weekendzie spędzonym z mężem.
SYLA - pogratuluj Nikolce udziału w przedstawieniu. Ja muszę się wam pochpochwalić, że też brałam udział w kilku przedstawieniach i nawet raz Marię zagrałam, hehe stare dobre czasy, ale miło powspominać
RYBKA - życzę dużo zdrówka :ico_buziaczki_big:
Tyle pamiętam kwietnióweczki. A miałam jeszcze napisać, że my nie mamy ząbka żadnego

. Wiecie co w piątek mam oddać pracę zaliczeniową, a jeszcze jej nie zaczęłam pisać, a w dodatku biblioteka zamknięta z powodu remontu, chyba muszę skorzystać z neta, bo nic innego nie pozostaje.