mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2007, 16:42

JA na chwilke pochwalic sie ze Nell wazy 5740 g. Pol kg do przodu :-) Fajnie bo sie martwilam bo teraz cale noce przesypia bez jedzenia wiec balam sie ze moze juz tak ladnie nie przybrala.....
Eve, posciel lepiej kupic chyba bez wypelnienia, ja mam dwa i jedna lezy w szufladzie w ogole nie uzywana.
No chyba ze np jedna bedziesz potrzebowac np jak Szymus u Twoich rodzicow spi lub tym podobne...

eSKa
4000 - letni staruszek

10 gru 2007, 17:32

Eve ja też dziś zamówiłam na allegro pościel i to same poszewki bo wypełnienie mam. Zamówiłam Olkowi flanelową bo mam dwie bawełniane a na zime lepiej cieplejsza. Zamówiłam 2 bo jedną dam w prezencie koleżance. Dla Olka wzięlam tę w żyrafki a widze że w tych twoich też jest taki wzór :ico_haha_01:
http://www.allegro.pl/item282362369_cie ... obacz.html

Szczerze mówiąc wydaje mi sie że lepsze to większe wypełnienie bo będzie na dłużej :ico_oczko: , ochraniacz owszem przydatny ale ja teraz Olkowi nie będe zakładała bo nic przez niego nie widzi a jeszcze aż tak sie nie wierci więc główki nie obije :ico_haha_01: , według mnie najmniej w tym wszystkim potrzebny jest baldachim, ale to juz kwestia gustu. Cenowo te twoje pościelki całkiem nieźle wypadają :ico_brawa_01:
Napisz na którą sie zdecydowałaś

Mamo Zuzi no to ty też masz już co nosić, Nell to kawał baby hihi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2007, 17:47

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

10 gru 2007, 18:24

no dziewczynki wrocilismy ze szczepienia. michas byl bardzo dzielny, mama troche mniej :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-10, 17:27 ]
aa misio wazy 7,500 :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
eve81

10 gru 2007, 20:06

ewasiek, brawa dla Michasia za wagę :ico_brawa_01:

mój Szymul waży teraz pewnie ok 6kg wiec spora róznica miedzy naszymi chłopakami
no ale Twój większy sie urodził :ico_oczko:

właśnie położyłam go spać..ufff
normalnie mnie dzis wymęczył
aż normalnie go wcześniej okąpałam bo taki marudny
ze cały czas chciał sie nosić a mnie juz ręce odpadają :ico_olaboga:
co go położyłam to ryk
w leżaczku też mu było źle

jutro z rana jade do neurologa
musze Szymcia zabrac ze soba bo M idzie jutro rano do pracy
wiec czeka nas znów wyprawa
a tym pierdzącym samochodem to juz normalnie wstyd jeździc
dobrze ze juz kupiłam ten tłumik i jutro mi M go odbierze i zamontuje :ico_sorki:

ale jestem zmeczona
normalnie padam

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

10 gru 2007, 20:20

nonono!
Chcialam jeszcze z Wami popisac i sie mi nie udalo, bo od wczorajszego ranka nie mialam komputera, dopiero teraz dotarl...
Wiec coz... Chcialam Wam zyczyc Waseolych Swiat!
No i pamietajcie o mnie :-)
Wroce do was 15 stycznia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Eve, eSKa skontaktuje sie z Wami jak bede w PL... Co byscie powiedzialy na ten czwartek??

Awatar użytkownika
eve81

10 gru 2007, 20:32

Dominisia, DLA MNIE CZWARTEK JEST OK :-D

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2007, 22:59

Dopiero teraz jestem!! Tez padam bo Zuzia byla na tych urodzinach, ja z J. lazilam po sklepach, raczej patrzylismy niz kupowalismy... cieknie mi z nosa, lykam wiec rutinoscorbin i witaminki i mam nadzieje ze bedzie ok. Juz nie pamietam kiedy bylam ostatnio przeziebiona no to sobie chyba wykrakalam.

Ewasiek, Twoj Misiu to niezla ma wage, brawa, brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dominisia :ico_placzek: Kochana dopadnij jakas kawiarenke internetowa od czasu do czasu albo choc smska napisz :ico_sorki: Ale wam zazdroszcze tego spotkanka, az mnie smutnooo :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 gru 2007, 23:14

Witajcie dziewczynki... wiem przepraszam jestem okropna że tak długo nie pisałam, ale uwierzcie mi przeżyłam horror przez ostatnich pare dni, prawie rozstałam się z M, byłam już niemal na walizkach. Ciężko jest mi sie pozbierać więc dzis tylko tyle a obiecuje że nadrobię zaległosci i napisze wiecej.

eSKa ja mam to łóżeczko SAND jest super polecam.

http://www.allegro.pl/item276221631_loz ... ampka.html

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 gru 2007, 07:25

czesc dziewczynki
dominisia nie zapomnij o nas, WESOŁYCH ŚWIAT
justynka bedzie dobrze :)
misio miał w nocy temp. i jest marudny :ico_placzek: juz mu podalam eferalgan, mam nadzieje ze mu spadnie mu ta goraczka

[ Dodano: 2007-12-11, 07:10 ]
no spadła temp. :-D misio usypia, mam nadzieje ze zasnie gleboko i zwalczy szczepionke

[ Dodano: 2007-12-11, 08:32 ]
no dziewczynki do klawiaturek marsz :-D
misio zjadl mleczko i teraz ładnie sie bawi, gaworzy, macha raczkami, mam nadzieje ze juz nie bedzie mial juz wiecej goraczki.
a nie powiedzialam wam, wczoraj spytalam sie lekarki o pepuszek misia (sama nic by mi nie powiedziala) i okazalo sie ze ma mala przepukline pepkowa i musze mu to plasterkiem zakleic. zamowilam w aptece a tesciowa ma go odebrac. zrobilam mu kilka zdec przed chwila zaraz wam pokaze moje dzieciatko po szczepionce :-D

[ Dodano: 2007-12-11, 08:49 ]
no a teraz zdjecia
to misio dzisiaj rano
Obrazek

a tu .... samo mowi za siebie
Obrazek

a to u tatusia na kolankach z super minką
Obrazek

i jeszcze jedno z tatusiem :-D
Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”