szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

10 gru 2007, 19:10

MONIKAB fr, Jędrzej to Jędrzej. To podobno starsza wersja Andrzeja. To dwa inne imiona obecnie.
Cieszę się, że Jagienka się podoba. :-)

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2007, 19:47

Zulciu, ciesze sie ze wszystko u Ciebie w porzadku... prawde powiedziawszy to troche mnie nastraszylas tym obnizeniem... to juz druga majoweczka i to podwojna mamusia... ja tez to ciagniecie czuje, ale nic poza tym, zadnych niepokojacych objawow...gdyby cos sie dzialo, to pewnie lekarka by mi powiedziala po ostatniej wizycie
pozwolilam sobie dopisac twoje typy imienne do listy... szkoda ze nie moge jej dac na poczatek bo tak w srodku to nam zaginie, no ale nie jestem zalozycielka tego watku :ico_noniewiem: :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-10, 18:51 ]
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

10 gru 2007, 20:23

witajcie po pracy

Szczako te portasięta są bajeranckie :ico_oczko: :ico_brawa_01:
super,że nabierasz wagi koleżanko i tak trzymać- goń nas :-D ,jak i fajnie,że spędziłaś przemiły weekendzik-pozazdrościć

Zulciu tak się cieszę,że lekarz i badania rozwiały wszelkie niepokojące obawy :588:

Ewelka to masz taki problem jak ja,ale czas nam pokaże :ico_oczko:
Co do dzidzi to też jej nie czuję a wydawało mi się,że już coś smyrnęło mnie czasami w brzuszku :ico_placzek:

felicity001 witaj :) to dokładnie ze świętami masz jak ja-pisałam o tym wcześniej i miło,że powiekszyłaś grono osób udzielających się na nowo :)

Ja płci nie znam a pragnę poznać,ale z tym to muszę czekać ,aż do połowy lutego bo wtedy mam kolejne dopiero USG :ico_zly:

Co do imionek to mam dla córci wybrane w dniu narodzin synka Kacpra a mianowicie takie jak Ty Zulcia czyli ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Julia kochana :) dla chłopca nie mam i chyba na ost chwilę wybierzemy gdy będzie wiadomo,że jednak drugi chłopak,ale jakoś tak czuję,że to dziewczynka-zobaczymy :ico_oczko:

MONIKAB fr

10 gru 2007, 21:22

witaj emalia :) dopisuje twoja Julcie, ok? a jak twoj boczek? juz nie boli?

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

10 gru 2007, 22:08

hej hej Monia,dopisuj ,dopisuj :-D

a boczek ma się już dobrze-dziękuję :588:

właśnie jestem po relaksującym pryszniczku :ico_oczko:

zaraz się pewnie położę i będę czekać na jakikolwiek ruch maleństwa :ico_sorki:

Obrazek

MONIKAB fr

10 gru 2007, 22:25

oj zazdroszcze Emalia ci tego relaksiku pod prysznicem... ja jeszcze sama w domu siedze (z wiktorkiem) bo maz w pracy :ico_szoking: ... synusiowi nie ma sie na spanie, mimo tego ze juz wykapany i mleczko wieczorne juz wypil...

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2007, 23:56

Hehe Monisiu tak na pewno to jeszcze nie wiadomo czy to dziewczynka,ale wcale bym się nie pogniewała :ico_oczko: żeby to była malusia Juleńka mamusi(bo Zuzia się robi bardziej tatusiowa)tylko nie chcę się nastawiać,bo jak się przyzwyczaję,to potem będzie się trudno przestawić.
Dziewczynki dziękuję Wam za wsparcie i kciukaski :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Obrazek

[ Dodano: 2007-12-10, 22:59 ]
Zmykam się kąpać i do łóżeczka,bo jakaś padnięta jestem.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

11 gru 2007, 08:53

jak jak zwykle wpadam z rana przed pracką by pożyczyć wam moje drogie milusiego dnia i dużo słońca jak nie za oknem to chociaż w sercach
Obrazek

buziaki ogromne i do zobaczenia wieczorkiem

Obrazek

MONIKAB fr

11 gru 2007, 11:07

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

jak dzisiaj samopoczucie? u mnie nie zapowiada sie dzisiaj nic ciekawego...leniuchujemy sobie troche :-)
dziewczyny wy tez tak macie, ze dopiero po poludniu wam sie chce cokolwiek robic??? ja to rano jestem padnieta :ico_szoking: bardziej jak wieczorem :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 gru 2007, 12:55

Ja tez witam Was Kochane
Moje imiona to
Dziewczynka Julia
Chlopiec Kamil
Tych julek w maju bedziemy miec normalnie nawal :ico_haha_01: Ja znow przeziebiona tak szczerze mowiac dziewczyny to ja nie pamietam kiedy ja bylam zdrowa w ciazy od poczatku jestem przeziebiona katar no juz mam dosc wykancza mnie to psychicznie i fizycznie! w czwartek wizyta juz nie moge sie doczekac mam nadzieje ze namowimy pania doktor na uSG bo ostatnio mowila ze raczej nie bedzie :ico_noniewiem: a ja bym chciala tym bardziej ze jade do Polski! No jest jeszcze inne wyjscie ze w Polsce zajde sobie prywatnie :ico_haha_01:

Duzo buziakow na dzis!!!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”