Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 13:42

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Co u Was moje kochane?Ja odprowadziłam córcię do przedszkola,poleciałam na badanka,zjadłam śniadanko,pooglądałam tv,ugotowałam zupkę i do Was dotarłam.Już tak się nastawiłam na córcię,że gadam do brzucha Julcia :ico_oczko:
Moja koleżanka z pracy urodziła dziś w 26 tc. syneczka.Dostał 6 pkt. i oddycha samodzielnie.Trzymajcie za nich kciuki,proszę.A wiecie co jest najgłupsze?Podobno w szpitalu nie ma miejsca na oiom-ie maluszków i chcą go przewozić do innego szpitala(a Karowa ma najlepsze zaplecze dla wcześniaków) :ico_puknij:
Obrazek

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

11 gru 2007, 13:46

Ewelina, dopisuje twoje imiona :-)
piszesz o tym katarze... to moze nie byc przeziebienie :ico_nienie: a alergia...
ja sie borykam z tym samym problemem...po prostu alergia sie mi nasilila w ciazy :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-12-11, 12:49 ]
witaj Zulcia... w 26 tygodniu... :ico_placzek: oj to maenstwo... oby wszystko dobrze bylo... mocno trzymam kciuki...
a co do julci... to zeby sie nie okazalo po porodzie ze jednak JULIAn bedzie :-D :-D :-D :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-11, 12:54 ]
Zulcia obrotna dziewczyna jestes...Od rana tyle obowiazkow spelnionych :ico_brawa_01:
ja za godzinke lece z wiktorkiem do sklepu, pozniej wieszam pranko, usypianko wiktorka,porzadeczki, i pakowania ciag dalszy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 gru 2007, 14:34

MONIKAB fr pisze:piszesz o tym katarze... to moze nie byc przeziebienie :ico_nienie: a alergia...
ja sie borykam z tym samym problemem...po prostu alergia sie mi nasilila w ciazy

bralam to pod uwage tylko , ze przed ciaza nie mialam zadnej alergii a teraz to normalnie jest masakra wszystko jeszcze by bylo do zniesienia ale ja po prostu mam tak zatkany noc ze nie umiem oddychac a przez buzie to mi brakuje powietrza wiec musze korzystac z kropli przez dzien jakos wytrzymuje ale w nocy to juz mus bo bym nie zasnela! Pani doktor kazala mi kropic tymi solnymi ale one nioc nie daja wiec zakrapiam po kropelce zwyklymi i zyje w stresie no ale tak zle tak nie dobrze :ico_placzek:

Zulcia trzymamy kciuke za twoja kolezanke i jej malenstwo na pewno bedzie dobrze!!!

MONIKAB fr

11 gru 2007, 14:53

Ewelina, obstawiam na ta alergie... a na jakich poduszkach spisz, tj sztucznych czy puchowych?mi troche pomoglo jak wymienilam poduszki na sztuczne... moze warto sprobowac?
a k@tk@ pisala ze jej lekarka polecila na ta alergie to smarowac nosek od srodka zwyklym olejem :ico_noniewiem: ja jeszcze nie stosowalam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 gru 2007, 14:56

MONIKAB fr, poduszki sa sztuczne! choc mam maly jasiek pod glowe i on jest puchowy :ico_noniewiem: A co do tego oleju to moze sprobuje oby to cos dalo bo ilez mozna na tych kroplach?? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 14:59

Ewelinko a może kup sobie jakieś hoemopatyczne kropelki,np euphorbium,mnie pomagają,chociaż jak miałam mega katar to też zakraplałam na noc xylorin.Zdrówka życzę :ico_haha_02:

Monisiu a kiedy się przeprowadzacie?

Zauważyłam,że wątek majówek jest najbardziej kolorowy :-D
Obrazek

MONIKAB fr

11 gru 2007, 15:00

:ico_nienie: jaska niestety musisz odstawic na razie... i obserwuj czy cos pomaga... jesli to alergia, to nie bierze sie z niczego...moze jakies zwierzaczki w domu sa?kropelki to nie jest chyba dobre rozwiazanie... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 gru 2007, 15:04

cos bede musiala na to wynalezc :ico_haha_01: ja to chyba mam alergie juz wiem na co :ico_haha_02: -na Niemcy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak jestem w polsce to nie mam takich problemow!
no a jak na razie dziewczynki to ja sie zegnam na dzis bo musze obiadek dorobic a po poludniu biore sie za strojenie choinki!! Chcemy sie z mezem troche nacieszyc urokiem swiat we wlasnym domku zanim pojedziemy do Polski! A wiec zycze wam milego dnia i tysiace buziakow dla was i malych mieszkancow naszych brzuszkow :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-12-11, 14:05 ]
MONIKAB fr, zwierzaczkow brak :ico_noniewiem: Buzka
Jasiek w odstawke idzie to na pewno i zobaczymy..

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 15:08

Ewelina83, w ciązy pod wpływem hormonów może być katar,nawet przez całą ciążę.Ja na szczęście nie mam,ale rano zawszę muszę wydmuchać nos,zresztą przed ciążą też tak miałam :ico_oczko:

MONIKAB fr

11 gru 2007, 17:38

Zulciu, nie zauwazylam twojego pytania odnosnie przeprowadzki :ico_wstydzioch: ... przeprowadzamy sie jak sie uporamy z remontem, to na jakies 3 dni przed wigilia :ico_szoking: a jak nie, to nic na sile... po swietach ale na pewno przed nowym rokiem :-D

[ Dodano: 2007-12-11, 16:46 ]
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”