Ewcik, to dawaj ten mikser do mnie - Sikor wszystko naprawi.

[ Dodano: 2007-12-11, 16:34 ]
AAAAAAAAA kamizela, torba super - widać, że pakowna, takie lubię, chociaż wiecznie w takiej wszystkiego szukam

same upadki i wypadki...kobiety, co jest???
  same upadki i wypadki...kobiety, co jest??? Za to noc nieciekawa...do 3ciągle wstawałam bo popłakiwała, potem poszłam się tulić do ściany a J został na posterunku. Spała w sumie do 8
  Za to noc nieciekawa...do 3ciągle wstawałam bo popłakiwała, potem poszłam się tulić do ściany a J został na posterunku. Spała w sumie do 8   szkoda, że z tym płakaniem...No ale...trzeba wytrzymać!
  szkoda, że z tym płakaniem...No ale...trzeba wytrzymać! Jagódka do ściskania cała, uśmiech normalnie czadowy!!! Majeczka świetnie się zaopiekowała łańcuchem choinkowym, a Kinga w opisie z tatusiem słodka!!!
  Jagódka do ściskania cała, uśmiech normalnie czadowy!!! Majeczka świetnie się zaopiekowała łańcuchem choinkowym, a Kinga w opisie z tatusiem słodka!!! wywar z mięska też już młoda wcina, zupki różne, ale wolę gotować, bo słoiczki monotematycznie smakują
  wywar z mięska też już młoda wcina, zupki różne, ale wolę gotować, bo słoiczki monotematycznie smakują   a tak...raz krupnik, raz brokułowa, raz rybna, raz ogórkowa...i jest fajnie. Hanka już nawet jadła gotowanego klopsika z ziemniakami i sosem koperkowym. Żółtko dodaję do zupek tych bez mięska, wlewam do zupki i przegotowuję, albo gotowane rpzecieram, ale wolę dodać surowe i razem pogotować.
  a tak...raz krupnik, raz brokułowa, raz rybna, raz ogórkowa...i jest fajnie. Hanka już nawet jadła gotowanego klopsika z ziemniakami i sosem koperkowym. Żółtko dodaję do zupek tych bez mięska, wlewam do zupki i przegotowuję, albo gotowane rpzecieram, ale wolę dodać surowe i razem pogotować. a jutro może chrupki? czaję się, bo zapominam kupić zawsze......
  a jutro może chrupki? czaję się, bo zapominam kupić zawsze...... jak to będzie? wiecie co? jakoś dziwnie się czuję rpzed tymi świętami. Zawsze taki zapał do przygotowań, a teraz? teraz najchętniej zaszyłabym się z J i Hanulą w jakiejś ciszy...i czekała w spokoju...
  jak to będzie? wiecie co? jakoś dziwnie się czuję rpzed tymi świętami. Zawsze taki zapał do przygotowań, a teraz? teraz najchętniej zaszyłabym się z J i Hanulą w jakiejś ciszy...i czekała w spokoju... ...kombinowalam...program scoagnelam i mam
 ...kombinowalam...program scoagnelam i mam  

jakies sterydy czy co?
 jakies sterydy czy co? ale dzwoniłam do hotelu - maja łóżeczko, krzesełka - jedno dostane do pokoju i 2 w restauracji ... dostane tez czajnik ... jest basen i zajecia dla maliuchów- to moze moja mama pójdzie ....
 ale dzwoniłam do hotelu - maja łóżeczko, krzesełka - jedno dostane do pokoju i 2 w restauracji ... dostane tez czajnik ... jest basen i zajecia dla maliuchów- to moze moja mama pójdzie ....   boje sie tej drogi .... wa-wa- zakopane - to z 6 godzin normalnie .. moze w nocy pojedziemy ...bedzie łatwiej
  boje sie tej drogi .... wa-wa- zakopane - to z 6 godzin normalnie .. moze w nocy pojedziemy ...bedzie łatwiej 

...a firme jakas austryjacka mamy z ebaya.....
 ...a firme jakas austryjacka mamy z ebaya.....
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość