Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2007, 12:14

Hellołłł :ico_oczko: pogoda u nas barowa, wiec sie zastanawiam .... :ico_noniewiem: hehehe :ico_oczko:

Lucha spi ululana w nowym Mejtku, juz w dzien nie chce inaczej spac tylko na plecach zamotana, a mi to pasuje :ico_oczko: ja prasuje - Lucha usypia, a nie marnuje czasu na lulanie jej w lezaczku hehe :ico_oczko:

przyszla dzis ta hustawka :ico_noniewiem: strraaasznie duza :ico_szoking: :ico_szoking: na czerwcówkach dziewczyny pisały, ze kolumbryna, ale mimo wszystko czegos mniejszego sie spodziewalam.... caly nasz malutki p[okoik zajmuje... ale Lusce najwyrazniej sie podoba, bo uchchana w niej siedzi... tylko nie mam rozkladanego oparcia do pozycji lezacej, wiec taka zabawa na chwike

Lucha mi sie stoczyła z wyra hehe... wracam z kuchni a ta paprochy po podlodze zbiera i wpierdziela w pozycji siedzacej :ico_oczko: nawet ie pisla jak z lozka spadla, wiec pewnie na tylek poleciala, a tam ma amortyzacje :ico_oczko: na wszelki wypadek nie bede juz jej na naszym lozku zostawiac, a w lozeczku juz dno opuszcze na sam dol...

Madziorka, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Leosia za dzielnosc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kurna, zobaczylas te nasze polskie idiotyczne standardy? dziwisz sie teraz, ze sie na chusty zaparlam? mi nie ma ko wozka wnosic i wynosic ze sklepow... niestety ... wczoraj bylam w Urzedzie Miasta i na szczescie w chuscie, bo ani jednego podjazdu!!!! a schodow za to multum! a co z niepelnosprawnymi ludzmi?????przeciez ich nikt w huste nie zamota, a kazdy ma czasem cos do zalatwienia

Bedziemy Lusce zamiast paszportu dowod osobisty tymczasowy robic, bo po paszport musielibysmy daleko jechac, a taki dowod jest na 5 lat, to oki :ico_oczko: hehehe, na 5 lat , a zdjecie niemowlece :ico_oczko:

Martucha i jak?

Helloł Ilonka :ico_oczko: tylko tyle? po takiej nieobecnosci spodziewalam sie postu na dwie strony :ico_oczko:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

12 gru 2007, 12:49

hej laski !!!!
Kasik smska mi przysłała ze odwołali jej lot ze względów pogodowych i dopiero w sobote bedzie w Uk :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
u nas po staremu mały nadal kicha kaszle i ma smarki , ale chyba polecimy sama nie wiem boje sie o miśka :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
mnie tez grypa bierze ech :ico_olaboga: szkoda słow

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 gru 2007, 12:57

Czesc dziewczyny :ico_haha_01:
Ja tak na chwilke bo zab boli, mlody zasypia a ja jeszcze po pierogach musze posprzatac wrrrrrrrr
Jasnie Pani :), z tymi schodami w PL to strasznie :ico_noniewiem: wspolczuje ale ty juz niedlugo do UK wybywasz :ico_haha_01: a kiedy meza do nas wysylasz??
fela, fotki superowe :ico_brawa_01: widac mezczyzna przy stole umie sie zachowac :ico_oczko:
madziorka hihi, ty nasza zakrecona kobietko widac lot sie udal :-D a co do probowania herbatki i takich tam to ja tez przez to przechodzilam wrrrrrr, a co do szczegolnego traktowania to ja jak lecialam pierwszy raz to nie wiedzialam ze tak jest ale juz pozniej z tego korzystalam :ico_oczko: bo kolejka ogromna a ja po prostu ide na przod i mnie wpuszczaja to samo do samolotu :ico_oczko: i nie uslyszalam zebym sie pchala bo mi sie to nalezy :ico_oczko:
ilonakk9, super ze do nas dotarlas :ico_haha_01: a teraz wklejaj fotki nowego mieszkania i nowych mebelkow :ico_brawa_01:
lucy23, nie zmieniaj przychodni bo nie wiadomo na jaka trafisz :-)
Marta nie zalamuj sie ja wierze ze polecicie :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-12-12, 12:00 ]
A zapomialam wam sie pochwalic :ico_oczko: wczoraj moja siostra urodzila chlopaka 4 kg ma na imie Aleksander i maja sie dobrze :ico_haha_01:
A moj maz mial miec w piatek egzamin z prawka ale przebukowal termin po tym jak sie przejechal z instruktorem to stwierdzil ze narazie nie ma szans na zdanie :ico_zly: no ale faktycznie :ico_oczko: bo jak zemna jedzie to widze ze jeszcze duzo mu brakuje :ico_noniewiem:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

12 gru 2007, 13:57

Emilka gratulacje dla siostry,a maz dobrze zrobil,bo tu straszne zylety sa,przynajmniej w anglii...masakra mowie Ci....

Marta jak Franko troche lepiej,to ja bym leciala :ico_wstydzioch: opatulisz go ,a w Pl sie wykuruje...a z tymi bebenkami to sprawdzona informacja? bo jesli tak,to tym bym sie martwila....

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2007, 14:30

hej dziewczyny

madziorka ale sie usmialam z twojej schodowej opowiesci. Musialas niezle wygladac lecaca pod prad :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Fela na szczescie jeszcze Tomek nie bije dzieci, ale kto wie mnie czasem walnie. Jak sie zdenerwuje. A co do cyganskich dzieci to moje wlasnie takie jest :-D A zdjecia super. Widac ze sie niezle bawil.

Marta ja caly czas trzymam kciuki za jutrzejszy lot i nie puszczam.

Jasnie Pani to Luska w takiej pozycji spi??? Niezla ci maz niespodzianke zrobil.

Julie ale masz eleganta :ico_brawa_01: Super wygladal na chrzcinach.

Ilonka
nareszcie jestes. Ale rzeczywiscie post malo imponujacy jak na taka nieobecnosc. Fajnie ze juz macie net.

Beatka ale masz chlopcow strasznie podobnych do siebie :ico_szoking: Zwlaszcza oczy. Zdjecia super :ico_brawa_01:

ja przynioslam w koncu aparat do pracy i was zasypie zdjeciami
najpierw filmik jak zjezdza na zjezdzalni
http://pl.youtube.com/watch?v=BXP9cFHU-m0

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tutaj sprzedawca sprzedaje sprezarke do klimatyzacji bo na allegro wystawiamy
Obrazek

lucy23

12 gru 2007, 15:55

Gosia Tomus to powinien byc sprzedawca roku :ico_brawa_01: ale widac,ze z niego lobuziak,mam mama z nim zajecie :ico_haha_01: sliczny ma kolor oczu i w ogole ma urode anioleczka hi hi

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2007, 16:10

dzieki Lucy :ico_sorki:

kurde jeszcze 1h i 40 minut w pracy a ja ani minuty dluzej nie moge zniesc. Jakos dluzy mi sie czas

lucy23

12 gru 2007, 16:14

a ja lece obiadek jesc,poki Oli spi,bo potem to nawet nie da nic zrobic :ico_oczko:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

12 gru 2007, 16:59

Gosiu no nareszcie jakies foty :ico_brawa_01: Tomek boski , a jakie ma boskie niebieskie oczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a mój misiek od 7 rana ani grama mleka nie zjadł, przypuszczam ze go gardło boli :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: zjadł tylko deserek i obiadek :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
sama juz nie wiem co mam zrobic leciec czy nie???? :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: tak strasznie sie boje o Frania :ico_olaboga:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2007, 17:11

martuchafrost pisze:sama juz nie wiem co mam zrobic leciec czy nie????

ja bym poleciala i poszla do ludzkiego lekarza w polsce.

Wróć do „Pozostałe”