Cześć dziewczynki, zaglądam tutaj ale jakoś nie udaje mi się nic napisać.... Wasze dzieciaczki już takie duże i przesłodkie.. to nie wiarygodne jak w ciągu dwóch tygodni dzieci moga się zmienić :) U mnie nic ciekawego w sumie to tak sobie, nie będę sie rozpisywać bo to nie ma sensu powiem poprostu że przeczytałam w niedziele po wyjeżdzie M jego archiwum na gg od Marca do teraz ponad 500 rozmów zajeło mi to ponad 6,5 godziny, ale warto było... przez ostatnie dwa dni rozmawiałam z dwiema dziewczynami z Wiednia z którymi się spoykał itd. No więc wiecie ja piszę hej znasz M..? One że tak a kim jesteś więc ja jego narzeczona i matką jego 2.5 miesięcznej córeczki a dziewczęta

i mega wkurwienie! Co tu duzo mówić poprostu kawał skurw....!! Jak to określiła jedna z panien. Co ja na to...? Nawet nie płakałam bo 4 dni wcześniej tak się pokłóciliśmy że już byłam niemal spakowana... nadal jestem tu gdzie jestem chociaz powinno mnie tutaj juz dawno nie być, M zadeklarował się że po powrocie kaujemy jego gg i On kasuje Hasło w komórce i ogólnie chce zebyśmy mieli wspólne gg i 0 tajemnic a On już nigdy wiecej nie wróci do mojej przeszłosci i nie będzie wypominał żadnego z partnerów. Zgodziłam się gdyż On tez mi już wiele wybaczył... m jest ciężko ze świadomością zdready... wyrządził krzywdę nie tyle mi co Marcelinie bo w żywe oczy jej sie wypierał, to jego ostatnia szansa na normalny związek... jeszcze jedna rzecz o jakiej się dowiem a o której nie wiedziałam bo ją zataił a mnie idziecka nie zobaczy!! Wiem że pewnie żadna z Was by czegoś takiego nie wybaczyła... ja tez nei jestem przekonana do końca czy jak wróci to to mi sie uda, spróbuje ale to już naprawdę ostatni raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wogóle to usłyszałam od niego przykre zdanie że nie ma ochoty się wogóle ze mną kochać

ale w sumie to ja nie jestem jakaś maszkara to już te jego 2 z Wiednia wyglądja tak że normalnie wstyd mi bo ja przy nich to jestem mis świata... dlatego postanowiłam się zmienić!! Lekka opalenizna i coś specjalnego na wigilijną noc cudów....
http://www.allegro.pl/item277616349_hal ... cena_.html
co sądzicie...?
Wogóel to wczoraj robiłam zakupy na allegro oczywiście prezenty. A co u Marcelinki a no wporządku Własnie wróciłyśmy z drugiego już dziś spacerku i Mała jeszcze śpi na łóżku na wpół rozebrana. Gaworzymy sobie juz dużo, uśmiechamy się do siebie niemal cały czas...ale i Mała pokazuje trochę charakterku jak juz zacznie się słościć to masakra.
Posłuchałam was i kupiłam sobie ten laktator avent ISIS jest rewelacyjny, odciągnełam ale troszkę bo miałam dni nerwów i nie miałam głowy do tego!! ale od jutra znó będe napełniac woreczki )
Musze się wciągnać w temat :)
Mama_zuzi zdrowiej szybciutko!!
eve no i jak te bułeczki próbowałaś już przepis...?
Hehe ja wlewam do butelki wodę niegazowana firmy Gerber i tylko ja pogrzewam w podgrzewaczu, jest to naturalna i czyściutka woda i nei trzeba jej gotować tak jest szybciej i wygodniej według mnie. A czy zmieniałyście już smoczki dzieciaczkom?? Bo ja zapomniałam i moja Marcela nadal ma smoczki avent z 1 dziurką i tak pije herbatkę... jakoś jej to nie przeszkadza, ale jak pojade na zakupy to kupię już ten odpowiedni do jej wieku.
Stęskniłam się za Wami strasznie.!!!