kuruj się i pewnie będzie powtórka badania, tak? A i ogromne  :ico_buziaczki_big:  dla zdrowegi i pięknego Wiktora
 kuruj się i pewnie będzie powtórka badania, tak? A i ogromne  :ico_buziaczki_big:  dla zdrowegi i pięknego Wiktora  
  a zakupy mmmmm też powoli się obkupiam haaaa a ile torba??? Bo sama szukam takiej wielgachnej na moje szpargały ??? I już na allegro kilka mi wpadło w oko... bo normalnie nie pamiętam kiedy normalnie, że tak powiem spokojnie byłam na zakupach dla SIEBIE.... i chyba nie prędko mnie t czeka.... więc niech żyje internet
 a zakupy mmmmm też powoli się obkupiam haaaa a ile torba??? Bo sama szukam takiej wielgachnej na moje szpargały ??? I już na allegro kilka mi wpadło w oko... bo normalnie nie pamiętam kiedy normalnie, że tak powiem spokojnie byłam na zakupach dla SIEBIE.... i chyba nie prędko mnie t czeka.... więc niech żyje internet   

bo normalnie jakbym nie zna ła od podszewki... to bym się spierała
 bo normalnie jakbym nie zna ła od podszewki... to bym się spierała   

dla słodkiego mężulka, a Ty się lecz i tucz i uśmiechaj!!!
  dla słodkiego mężulka, a Ty się lecz i tucz i uśmiechaj!!! 

...musze sprobowac!!
 ...musze sprobowac!! ...potem chcialam nadrobic i dalam jej obiadek od 7-mca...i tez niewypal...miala odruch wymiotny a kawalkami plula wiec na obiad byl CYC
 ...potem chcialam nadrobic i dalam jej obiadek od 7-mca...i tez niewypal...miala odruch wymiotny a kawalkami plula wiec na obiad byl CYC  ....
 .... ....czy nasze dzieci kojaza juz dzwieki zabawek???nie wiedzialam....
 ....czy nasze dzieci kojaza juz dzwieki zabawek???nie wiedzialam....Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość