I mamy nadzieje, ze pomimo zagrozenia przedwcesnym porodem, z udzialem krazka i konskiej dawki fenoterolu dotrwamy tak, by mala byla w pelni wyksztalcona
Witajcie! Tak sobie do Was zaglądam co jakiś czas choć jeszcze troszkę nam zostało aby dołączyć do odliczanka Asikk trzymam kciuki za szybkie rozwiązenie.
Bardzo wam dziekuje!!!!! coffe, nie przejmuj się wszystko bedzie dobrze mi tez lekaż gadał,że cieszko bedzie ja od 25 tyg byłam na Fenoterolu i wszystko było ok , i zobacz odstawiłam w zeszlym tygodniu i teraz okaże się ,że przenosze
Assik kochana jestes
ja fenoterol biore w dawce 6 na dobe (bylo tez i 8 na dobe) od 26 tygodnia. Skrocila mi sie wtedy tez szyjka do 23 mm. Zalozyli wiec krazek. Dodatkowo leze plackiem, bo brzuchol nadal mi bardzo czesto twardnieje, ale juz blizej niz dalej i dlatego jestem coraz bardziej optymistycznie nastawiona.
Takie nasze zycie, najpierw sie martwimy, ze za wczesnie mozemy urodzic a potem tak jak Ty czekamy a termin mija.
Trzymam kciuki, zebys miala latwy i w miare szybki porod i juz swoja krysznke przy serduszku
coffe, ja brałam na poczatku też 8x potem 6x na dobe a tak w 35 tyg zaczełam sama sobie zmniejszać dawke bo położna w szpitalu powiedziła że ok 34 powinno sie odstawic bo potem jak tzeba to się nic nie dzieje , i brałam 4x na dobe ,a w 36 tyg koniec to już tylko rano i wieczorem ,aż w 37 odstawiłam zupełnie i widzisz dalej się kulam Poza ty spokojnie w 30 tyg jest już dobrze , bo w razie czego odpukac można już podac mamie środki na przyspieszenie rozwoju płucek u maluszka i wtedy jest już ok. Ale ty napewno donosisz i żebyś tylko nie rozmineła się z terminem!!!!!!
[ Dodano: 2007-12-11, 18:36 ]
Brawa dla nowych odliczanek witamy i życzymy cierpliwości a zwłaszcza na koniec
Witam
Umnie jeszcze 96dni do konca
dziewczynki trzymam za Was kciuki oby Waszy porody byly lekkie a juz macie tak bliziutko do spotkania z dzidziusiami meggi_24, milo Cie widziec
Gratulacje dla wytrwałych awansików
Nam dzisiaj 7 dni do końca!!!!!!
A tu znajomy do mnie ,że urodze pewnie po świetach bo wyglondam z buzi na chłopca , a chłopców to można przenosić nawet o 2 tyg. załamka
[ Dodano: 2007-12-12, 15:20 ] marcia_pod, to super mniej niż miesiąc z górki na pazurki!!!!!!