Witam moje kochane
.Tak sie ciesze
, badania wyszły ok , przeszłam toksoplazmoze porzed ciążą wiec niema zagrozenia dla Oliwki ,ale mój lekarz powiedział ,że jak chce to może uczulic pediatrów aby małej po porodzie zrobili badanie na tokso.Jestem szczęśliwa ,od miesiąca chodziłam i
i niewiedziałam co z Sobą począć teraz juz
.Jeszcze tylko 20-stego idę do szpitala na badania i będę mogła myśleć o świętach.
Nie pamietam która z Was pisała o bólach podbrzusza ,ale tak dla informacji moze kogoś to zaintersuje:
Co do napinania sie podbrzusza to mogą być skurcze nie mogą przekraczać 4 razy na godzinę ,jeżeli tak się stanie to trzeba zgłosić się do lekarza ,teraz nie pamiętam kto o to pytał ,a co do szyjki macicy to jeżeli ból jest taki ciągnący ku dołowi to znaczy ,że może sie czasem szyjka skracać.
[ Dodano: 2007-12-12, 16:32 ]edit53, ja tez bede miała wanne ale po nowym roku nie bardzo chciałam ,żeby mąż robił remont przed Świętami ale juz marze o niej .
[ Dodano: 2007-12-12, 16:35 ]edit53, zapomniałam zapytać czy już wiesz co bedziesz miała , bo niewiem czy pamietasz myślałyśmy ,że skoro mamy Mateuszków to może teraz Oliwki
.
[ Dodano: 2007-12-12, 16:36 ]asika82, a kiedy Twój mężczyzna wraca do domku?