superTak sie ciesze , badania wyszły ok

no nie koniecznie, Ja bez bólu i spinania a szyjka mi się skróciła.co do szyjki macicy to jeżeli ból jest taki ciągnący ku dołowi to znaczy ,że może sie czasem szyjka skracać.
hehe no na pewno to dla niego szok, że tak szybko czas mija i nasze dzieciaczki tak szybko rosnąBiedny nawet nie może przytulić brzuszka i sam mówi, że jak widzi zdjecia to nie chce mu sie wierzyć, że to ja tak wygladam.
no domyślam się, że Wam bardzo cięzko, ciąża to okres który się przeżywa razem i na pewno boli to, że jesteście tak daleko od siebie... ale zobaczysz już niedługo, dasz radęBiedny nawet nie może przytulić brzuszka i sam mówi, że jak widzi zdjecia to nie chce mu sie wierzyć, że to ja tak wygladam.
nie ma sprawy możemy się ugadac, razem zawsze raźniej, ale mój męzu nie ma prawojazdy, to ja go woże a nie odwrotniemyszka to przyjedz do krakowa i razem polazimy po sklepach i poszukamy czegos fajnego a pozniej meza z fura przywieziesz po zakupki![]()
no to pewnie, że przyjadę, to obadaj tą Tandetę i daj znac czy warto o nią zahaczycMyszka_, to wpadaj i pojezdzimy albo pochodzimy po sklepach drozszych i tanszych jakich bedziesz chcialau nas na tandecie jest podobno hurtownia dziecieca i tam sa super rzeczy tez musze tam skoczyc i zobaczyc co i jak
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość