hej laseczki pamiętacie mnie jeszcze
Na wstępie
dziękuje za życzonka dla Agatki
Składam wszystkim solenizatom życzenia dużo zdrówka i ciepła na zblizającą się zimę!
Oj nie mam teraz na nic czasu, nawet na TT.... Odkąd Agatka zaczyna chodzić muszę ją mieć na oku, np wiecie idzie trzymając się szafy ale sama ani rusz i np wczoraj skończyło się na tym że podeszła do kwiata - fikusa i znowu paluszkami grzebała w donicy i najadła sie ziemi
naszczęście szybko zauważyłam....
Taki z niej mały diabełek, wszystkie szafy otwiera, najchetniej to wszystko by sobie na głowę lub szyję zakładała, a jaki ma ubaw hihihi
No i jak mi się rozgadała, mówi ładnie już "daj" "papa" gdy mnie nie ma a np boi się gdzieś iść to tak fajnie woła "mama" heehe nie no pod tym względem jest słodziutka
Przygotowania do świąt dziś umyłam okna
Wiecie jak mnie ręce bolą, mam 10 okien i wszystkie o wymiarach 160x150m, mówie wam ile roboty....
Poza tym narazie tylko plany, że wigilia u nas w domu, a w pierwsze święto pojedziemy do teściów, a na sylwka to nie wiem jeszcze co i gdzie....
Teraz tyle latania i załatwiania papierów...Piotruś niedługo odjeżdża ach....
No i na weekend w sobote do szkoł- będzie u mnie nocować kumpela z grupy hihi poczuję się jak za dawnych lat
a w niedziele na małe zakupy, ale nie mam pojęcia jeszcze gdzie
[ Dodano: 2007-12-12, 20:10 ]katelajdka ja wczoraj byłam u fryzjera, zcięłam włosy, walnęłam sobie blond pasemka, ładnie wszystko pięknie - i jak się odprężyłam hihihi
Oj zapewne przyda sie taki odpoczynek, a tęskonota też dobrze robi, jeszcze bardziej wzmacnia miłość między Wami
Odpręż się kochana póki możesz, mały jest pod najlepszą opieką
karolas no właśnie pisałaś że wsio ok, a tu masz...skąd ten katar, a może tak jak Agatka - zawsze ma katar na ząbki...oj byle to nic poważnego, Boże proszę!
olala śliczne buciki
[ Dodano: 2007-12-12, 20:12 ]Dziewczyny chciałabym wkleić film jak agatka fajnie zaczyna chodzić, ale nie wiem jak to zrobić, pomożecie?
Kończę skrobanko, teraz idę poprasować pranie i koniec na dziś, bo jutro chyba od tych okien mi ręce odpadną. Buziaki dla Was!