Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

12 gru 2007, 22:29

trzymam mocno kciuki K@tk@ za powodzenie:)!!!
jesteśmy z tobą serduchem
ten Aniołek już dba o przyszły domek twojego maleństwa i pielęgnuje go,doglądając by wszystko poszło pomyślnie :ico_haha_02: Obrazek

co do prowadzenia tej tabelki pewnie zabiorą się dziewczyny które są tutaj już bardzo długo,więc poczekam na ich propozycje :ico_oczko:

zmykam poleżeć
milusiego wieczorku i kolorowych snów majóweczki kochane
do juterka (po pracy)

Obrazek

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

12 gru 2007, 22:50

ku ku :) to ja schorowana :ico_chory: ale uzalezniona od was :-D ale mnie wzielo... a zaczelo sie wczoraj wieczorem od wiktorka...mial tylko katarek... dzis tez ma , ale poza tym nie widac po nim choroby :ico_noniewiem:
k@tk@ gratuluje @ i tej owulacji i w ogole to ciesze sie ze doszlas do siebie...moze starania zaczniecie wczesniej?

co do tej tabelki chetnie bym przejela... ale jeszcze wam nie pisalam... w okresie swiatecznym nie bede miec internetu :ico_placzek: i to nie wiem na jak dlugo... :ico_placzek: bo sie przeprowadzamy i bedziemy musieli zalatwic przeniesienie numeru :ico_olaboga: maz mnie szantazuje ze jakis czas nie bedzie z tym nic robil bo przyda mi sie odwyk :ico_oczko: mam nadzieje ze do maja to juz znowu bede z wami :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

13 gru 2007, 09:01

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

zaraz do pracy ,więc wpadłam was wyściskać i pożyczyć przemiłego dnia :)

Obrazek

Katka
Wodzu
Wodzu

13 gru 2007, 09:35

emalia30 pisze:trzymam mocno kciuki K@tk@ za powodzenie:)!!!
jesteśmy z tobą serduchem
ten Aniołek już dba o przyszły domek twojego maleństwa i pielęgnuje go,doglądając by wszystko poszło pomyślnie :ico_haha_02:

dziękuje slicznie :ico_haha_02:
wyobrazam sobie, ze moja dwa Aniołeczki sa własnie takie piekne i beztroskie, jak ten z obrazka :-)

MONIKAB fr pisze:k@tk@ gratuluje @ i tej owulacji i w ogole to ciesze sie ze doszlas do siebie...moze starania zaczniecie wczesniej?

termin rozpoczecia staran jest uzalezniony od wyniku badan naszych kariotypów. raczej nie poznamy ich wczesniej , jak własnie za te niecałe 4 miesiace, ale moze bedziemy mile zaksoczeni i zdarzy sie to szybciej :ico_brawa_01:

ja wyladowałam na L4 (wziełam tylko 2 dni + weekend) i dyrektorka była wkurzona jak do niej rano zadzwoniłam :ico_zly:

Życze miłego dzionka :ico_haha_02:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

13 gru 2007, 11:18

K@tk@, gratulacje!!
Będę mocno zaciskać kciuki za tego bociana :)

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

13 gru 2007, 11:21

K@tk@, nawet nie wiesz jak się cieszę, że wszystko w porządku :ico_brawa_01:

Maja własnie zasnęła, nic nie kupiłam w tym carrefourze musze jeszcze jutro pojechac bo roczek za pasem a tu prezentów brak. Muszę zamówić torta bo impreze robimy 22 grudnia czyli za tydzień w sobotę. Ajć już nie mogę się doczekać :ico_brawa_01:

MONIKAB fr

13 gru 2007, 11:24

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
jak wasze samopoczucie w dniu dzisiejszym? ja :ico_chory: wciaz :ico_chory: :ico_placzek:
dziewczynki, powiedzcie mi, czy czosnek moze zle wplynac na dzidzie? wczoraj zapodalam sobie naprawde konska dawke... i herbatki z miodkiem to chyba z litr wypilam :ico_szoking:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

13 gru 2007, 11:30

MONIKAB fr, nie martw się nie wpływa źle na dzidzię ja jak byłam z Mają w ciąży to do wszystkiego dawałam przesadne ilości czosnku

MONIKAB fr

13 gru 2007, 11:36

dziekuje babe_boom... to dzis wieczorkiem kolejna dawka :-D tylko moj mezus biedny... wczoraj jak wszedl do mieszkania, a ja bylam juz " po zabiebu" to nawet buzi mi nie bardzo chcial dac :ico_oczko:
lece teraz jakas zupinke ugotowac i chyba dzisiaj caly dzionek bede lezec...a mialam robic porzadki :ico_noniewiem:
co do prezentu, to mysle ze mozesz kupic jakas edukacyjna zabawke(jest bardzo duzy wybor)... albo moze po prostu konia na biegunach (jak jeszcze nie ma)?

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

13 gru 2007, 11:40

Hejjj :ico_haha_01:
MONIKAB fr, mowia ze najlepiej wspolnie jesc czy pic ten czosnek :-D wiec poczekaj dzis na meza i powiedz ze masz romantyczna kolacje i podaj mu ten wonny napar romantycznej kolacji ci przeciez nie odmowi :ico_haha_01: a potem juz mu jedno bedzie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”