Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

13 gru 2007, 11:42

MONIKAB fr, ja prezenty mam już wybrane chcę kupić krzesełko uczydełko, garnuszek na klocuszek kręgle i jeszcze takiego żółwia edukacyjnego ale w Olkuszu w carrefourze tego nie było a tam sa teraz promocje (nie będę 70zł przepłacac za zabawkę i muszę jeszcze szukac gdzie indziej...

[ Dodano: 2007-12-13, 10:43 ]
ewela ma racje możesz zrobic pyszną kolacje polędwiczki z sosem czosnkowym :-D

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

13 gru 2007, 11:47

dzieki kochane... ale mezus nie jest smakoszem czosnku...bardzo nie lubi jak dodaje go do potraw jak go zobaczy... zawsze mowi ze woli zjesc zabek sam czosnku jak wyszperac go w potrawie...(a ja i tak zawsze dodaje, jak nie widzi ...przeciskam przez praske albo wyjmuje przed podaniem :ico_oczko: ... zje ze smakiem i wcale nie wie ze czosnek tam jest :-D )

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

13 gru 2007, 11:49

bo nasi mezowie to tylko tak opowiadaja jak widza ze tego nie lubia tamtego a jak potem cos jest zrobione to jedza az sie im uszy trzesa!
Moj mowil ze nie nawidzi papryki w kazdej postaci a jak zrobilam paprykarz to jeszcze dokladke bral bo mu tak smakowalo :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

13 gru 2007, 11:50

mój mężuś lubi czosnek :-D

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

13 gru 2007, 13:59

a moj nie lubial ryby po grecku dopoki nie zrobilam (zastanawiam sie czy w ogole jadl ja wczesniej)... teraz jak jestesmy w markecie to sam wrzuca rybke do wozka i mowi :" zrobisz rybe po grecku,co?" :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

13 gru 2007, 18:26

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

po pracy witam każdą cieplutko :)
jutro mam wolne i jedziemy po choinkę a także idę do lekarza rodzinnego,gdzie sprawdzi mi ciśnienie,mocz i tyle,no może zważy :ico_noniewiem:

Oj Monia,Monia czym prędzej wracaj do zdrowia mi tutaj !!!!
Mam nadzieję,że szybko co ma minąć minie i niech nie waży się wracać :ico_nienie:

K@tk@ napewno właśnie tak wyglądają twoje Aniołeczki
:588:

Mój mąż nie ma żadnych obiekcji co do czosnku i potraw z nim w składzie i ma szczęście,bo ja nie znoszę grymaszenia przy jedzeniu.
Mój syn jest od małego tadkiem niejadkiem i tyle co ja się za nim nabiegałam jak był malutki by coś zjadł to już moje.
Jak to będzie takie samo to nie wiem skąd ja wezmę na nie cierpliwość :603:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

13 gru 2007, 21:22

a ja zjadłam obiad i chciałam ululac małą i tak mi się z nią przysnęło spalyśmy od 15 do po 18 :-D nie ma to jak uśpić si.ę z pełnym brzuchem pójdzie mi w cm ale co tam przynajmniej wypoczęłam

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

13 gru 2007, 22:33

no i dobrze babe_boom widocznie tego ci trzeba było:)

ja idę teraz sobie poleżeć i pożegnam się chyba już na dziś z wami

Obrazek

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

14 gru 2007, 02:55

a ja ostatnio cierpię na bezsenność, normalnie nie mogę spac, pewnie zasnę nad ranem a zaraz po chwili obudzi się Majusia. Nie wiem czy jutro zaglądnę bo mam cały zabiegany dzień. Najpierw jadę po prezenty później do wrocławia wrócę w poniedziałek tak więc spokojnego weekendu :)

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

14 gru 2007, 12:03

Witam was dziewczyny :ico_haha_01:
ale widze ze nikogo tu nie ma :ico_placzek: no ale to ja wam popisze troche zeby wam sie potem nie nudzilo :ico_brawa_01: Wczoraj mialam wizyte u pani doktor zrobila mi jak co miesiac badanie krwi moczu cisnienie i te sprawy! ogolnie podobno wszystko w porzadku jedynie w moczu mam podwyzszony poziom bialka ale nie wiem co to znaczy zaraz bede szukac na necie! No a pozniej poprosilismy ja o badanie USG bo chcielismy poznac plec naszego bobaska no i sie zgodzila! ja nie chcialam wczesniej prorokowac bo zazwyczaj mi sie to nie sprawdza w kazdym razie chcialam coreczke bedzie chlopczyk!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Powiedziala to z taka pewnoscia ze chyba juz nie mam sie co ludzic ze to pomylka :ico_haha_01: Moj maz chodzi dumny jak paw az smiac mi sie z niego chce :ico_haha_01: No a ja wczoraj mialam troche taki dziwny dzien przez to chyba potzrebuje troche czasu zeby sie z tym oswoic! Najbardziej mi glupio bo nie chce zeby ktos pomyslam ze ja nie chce chlopczyka czy go nie kocham bron boze bardzo go kocham i chce tylko ze po prostu w glowie mialam inna opcje zakodowana! Dobra ale sie rozpisalam mam nadzieje ze bedzie dobrze :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”