[ Dodano: 2007-12-14, 21:23 ] kolka dziękuję mniammmmm, dobry kucharz z twojego męża
dobra dziewczęta ja sobie powoli zmykam, bo mężowi muszę iść rybę smażyć,ale z innej dostawy
klikajcie sobie, miłej nocki i papapa do jutra
cZEŚĆ
Byłam u lekarza z Kamilem, swierdził że nic mu nie dolega, ale antybiotyk przepisał. Ateraz mały nawet przez sen kaszle. dziewczyny jakie wam przepisywali lekarze syropki na kaszel, bo mi przepisał pini ale jak przeczytałam to można go stosować od 4 roku życia, a przecież mały ma 8 miesiąców, jutro pójde do apteki może coś doradzą.
M0rD3CzKa, Ale boy, tylko do schrupania, lubie takich umięśnionych. A mojemu to już brzuch zaczął rosnąć, wygląda jak w ciąży
swierdził że nic mu nie dolega, ale antybiotyk przepisał.
No jak to tak?? Przecież antybiotyki to nie cukierki do jasnej...
My na kaszel mieliśmy EURESPAL, i u nas sprawdził się dobrze. A wcześniej mieliśmy Amloksiklav?? chyba nazwę pomyliłam, ale nie pamiętam dokładnie. I do psiukania dobry był też tantum verde
[ Dodano: 2007-12-14 ] Rybciu, dmuchaj, może rozdmuchasz mu trochę ździebełek
Przez ten kaszel mały się obudził, ale dałam syropku, poleżałam troszke z nim i zasnął.Kolka, ale mi smaka narobiłaś tymi frytkami, a ja jakiś dzisiaj mam wiczy apetyt ciągle mi się jeść chce, chyba budyń ugotuje, a może kisil, jeszcze pomysle i tak musze czekać do 23 na d.
[ Dodano: 2007-12-14, 21:51 ] Kolka, ja też pomoge dmuchać