[ Dodano: 2007-12-15, 13:43 ]
no nie narzekamnie no Ty masz złoto w domu a nie chłopaa mężu jak wróci to przepastuje...![]()
Mojemu jakbym powiedziała to pewnie by i zrobił, ale tak sam żeby wpadł na pomysł to nie![]()

no nie narzekamnie no Ty masz złoto w domu a nie chłopaa mężu jak wróci to przepastuje...![]()
Mojemu jakbym powiedziała to pewnie by i zrobił, ale tak sam żeby wpadł na pomysł to nie![]()
Jestem juz spokojniejsza, bo wiem, ze z Dzidziusiem Joanny24 wszystko jest OK Ufff ...
Ja też ten sklep uwielbiam, ale ubolewam nad tym, że stoisk z ubrankami jest trzy razy więcej niż dla chłopców, ale fakt ubranka są bomba.eVe80, zazdroszcze ci tego H&M, ja uwielbiam kupowac małej ciuchy tej firmy, bo sa swietne gatunkowo i wogóle takie modniarskie
zgadazam się, gdzie nie byliśmy to 2/3 to stoiska dla dziewczynek, ale na szczęście i dla chłopca można coś fajnego wynaleźcups chodziło mi to, że więcej, dużo więcej jest ubranek dla dziewczynek
a ja uwielbiam różowy kolorek dla małej dziewczynki i przyznam ,że wiekszość tego co kupuje Kamili jest właśnie różowa. Oby mój mały chłopczyk tego upodobania po mamie nie odziedziczył.mnie też drażni fakt, że większość ciuszków dla dziewczynek jest rózowa
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość