szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

15 gru 2007, 14:06

MONIKAB fr, 19 skończony. Czyli zaczyna się 20.

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

15 gru 2007, 14:18

:ico_oczko: zalezy jak na to patrzec :ico_oczko: ja zawsze sie z mezem kloce o moj wiek... mi zawsze zawyza... ale sobie ujmuje oczywiscie :-D :-D :-D
popatrz na to tak... dziecko jak sie rodzi to konczy pierwszy miesiac... i kolejne... i dopiero jak skonczy 12 miesiecy to mowi sie ze ma rok... kiedy konczy osiemnascie lat, to ma osiemnascie... dziewietnascie mu sie zacznie dopiero w dniu jego kolejnych urodzin :-D
mi lekarka liczy ciaze w ten sposob, ze dodaje do tygodni ciazy jeszcze dni... czyli jestem w 18 tygodniu i 3 dniu... czyli dalej w 18 tygodniu :-)
ja to tak rozumiem, ale nie jest to przeciez takie wazne, bo dzidzia i tak sama sobie wybierze kiedy przyjsc na swiat :-D

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2007, 14:21

Obrazek
K@tk@, choinka przepiękna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Monisiu Szczako ma rację,skończyła pełne 19 tc i właśnie zaczęła 20 :ico_oczko:
szczako, :ico_tort: za rozpoczęcie 20 tc,hihi ja zaczynam jutro :ico_haha_02:
My pojedziemy po choineczkę w tym tygodniu,ale w tym roku kupimy troszku mniejszą.Już się nie mogę doczekać.Jak ubierzemy to foteczkę zrobię i wam pokażę.Odebraliśmy dziś ubranka dla dzidzi,bo wylicytowałam na allegro.Hihi,to moje pierwsze zakupy na aukcji,bo dopiero się zarejestrowałam.I pierwsze dla dzidzi.Obiecałam sobie,że do końca lutego nic nie kupię bo nie chciałam zapeszać,ale nie mogłam się oprzeć.Zapłaciłam za 3 pajacyki 10 zł,i tak ślicznie pachną niemowlaczkiem,ze ciągle bym w to nos wtulała.Już się nie mogę doczekać,kiedy utulę moje Maleństwo.
Obrazek

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

15 gru 2007, 17:18

Zulcia, gratuluję zakupów!! Rozumiem z tym "opieraniem się". Strasznie trudno, jak tu takie piękne rzeczy dookoła.
No i gratuluję pierwszych zakupów na allegro. Jak wrażenia? :-)
20 tygodnia pogratuluję jutro :ico_oczko:

MONIKAB fr

15 gru 2007, 17:31

ku ku to znowu ja:)
niech bedzie tak jak mowicie :-) choc zalzey jak na to patrzec :ico_oczko: ...
wychodzi wiec na to ze macie juz za soba polowe (i mi tez wyjdzie jutro :ico_szoking: ):ico_brawa_01: czego ogromnie wam gratuluje :ico_brawa_01:
tak, to prawda z tymi zakupami dla dzidziusiow... wszystko jest slodziutkie i az sie prosi aby je kupic... ja jeszcze nic nie posiadam, ale to chyba przez to ze ostatnio nie mam jak do sklepu sie dostac :ico_noniewiem:
mi kiedys, jak wiktorek sie urodzil, to kolezanka powiedziala, ze nasze mieszkanie "pachnie niemowlaczkiem" :-) ... ( :ico_noniewiem: chyba chodzilo jej o te wszystkie kosmetyki dzieciece :-) )
ach, piekne sa to chwile, kiedy wraca sie juz do domu z nowym czlonkiem rodziny :-)

Awatar użytkownika
a$ka
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

15 gru 2007, 19:40

Hej laseczki!u mnie na razie ok...odpukać,siedze i leżę na okrągło w domku.Po 2 miesiącach ciągłego lezenia plackiem jestem dość nie sprawna fizycznie,ale powoli wracam do formy.Dzidzia kopie,brzuch i waga rosna.W piątek kolejna wizyta u gin. Pozdrawiam

Katka
Wodzu
Wodzu

15 gru 2007, 19:46

witaj Asiu jak wspaniale przeczytac takie dobre wiesci od Ciebie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Przesyłam buziaczki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
a$ka
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

15 gru 2007, 19:52

K@tk@, dziekuję.Słyszałam co sie stało.Przykro mi...tylko tyle moge napisac ,ale widze,ze sie dzielnie trzymasz i nie poddajesz.Zdrówka życze.

Katka
Wodzu
Wodzu

15 gru 2007, 19:56

Asiu ostatnio brakuje mi siły i bycia dzielną ... Ale wierzę, ze wraz z Nowym Rokiem 2008 bedzie juz tylko lepiej...
Ostatnio zmieniony 16 gru 2007, 13:15 przez Katka, łącznie zmieniany 1 raz.

MONIKAB fr

15 gru 2007, 20:17

WITAJ KOCHANA ASIU :ico_buziaczki_big: wreszcie jestes z nami... tak sie ciesze ze wszystko jest w porzadku :-) naprawde... caly czas mocno trzymalam za ciebie kciuki i wierzylam ze wszystko bedzie dobrze... brzuszek rosnie,niunius sie rusza... to cudownie... :-) wiesz juz czy to chlopczyk czy dziewczynka?
k@tk@, jestem z toba myslami caly czas... naprawde bedzie lepiej... :ico_pocieszyciel: niech Bog da ci sily abys nie watpila ze sie uda... uda sie napewno :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”