asika82, dołączam się do gratulacji urządziłaś się świetnie
My też mamy ciemne panele, fakt nie aż tak, ale też się nasłuchaliśmy, że ciemne to nie bardzo, ale jak skończyliśmy, to wszyscy byli w szoku, też mamy komplet wypoczynkowy z jasnej eko skóry z dodatkami z orzechem (ciemne drewno) i wszystko nam się fajnie komponuje, zadbaliśmy o każdy szczegół, jak TY hehe
ale miło tak patrzeć potem na efekty swojej pracy, prawda
Mnie też drażni to, że dla dziewczynki dużo rzeczy jest różowych, ale na szczęście nie tylko, ja nie przepadam za tym kolorem, choc niektóre odcienie mi się podobają, ale sama oczywiście nie praktykuję, nie mam nic różowego, bo uważam, że do mnie nie pasuje choc siostra mężą, ogromna fanka różu próbowała mnie na weszlkie sposoby przekonywac, ale ja się nie dałam, jak lubi i się w tym dobrze czuje to ok, ale ja dziękuję
, choc jak będę miec córę to pewnie trafi sie trochę różowych rzeczy, ale z głową
[ Dodano: 2007-12-15, 20:22 ]zmykam leżec, boli mnie brzucho ehhh
już cały czas leżałam bo nie mogłam wysiedziec aż mi się troszku przysnęło na ok.20 min. i lepiej mi, wskoczyłam na komp bo mężu poszedł się golic a ja byłam ciekawa co u Was...
mam nadzieję, że jutro będe się dobrze czuc, bo chcemy na solidne świąteczne zakupy ruszyc, buziaki i miłego wieczoru życze papa