Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 gru 2007, 18:22

ja sie melduje :-D

Bylismy w kosciolku i na zakupach :-D ( ale katolicy :ico_noniewiem: ) i mam juz wiekszosc rzeczy do przygotowania swiat :ico_brawa_01:

Ja malemu gotuje wszystko razem i potem wszystko razem miksuje :ico_olaboga:
Nic mu nie jest - wrecz jest super - bo kumnymi ulewa a mojego nie :ico_brawa_01:

Kolka, ja jakas tempa jestem - zrob mi takiego Andrzejka swiatecznego :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

16 gru 2007, 18:37

a ja sie troche pochwale...
Obrazek
Kacpi w kąpieli...
Obrazek
po kąpieli...
Obrazek
moje łobuzy w komplecie
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Kinia i ja...
Obrazek
kacpi w ciemnosciach :ico_szoking:
i UWAGA>>>>>>> moje dziecko zrobilo mi zdjecie ... heheh w lazience mamy najlepsze swiatlo i dzis sobie robili tam sesje wiec ... :-D :-D :-D :-D

[ Dodano: 2007-12-16, 17:39 ]
Obrazek

caro

16 gru 2007, 20:12

Mordko a co to za lasunia na ostatnim zdjeciu? :ico_oczko: Jakbym była facetem to bym się na Ciebie rzuciłą z dzikim szałem :ico_oczko:
Ale masz fajną tą gromadkę,śliczne dzieciaki, święta z czwórką pociech to dopiero są święta :-) :-)

Rybciu nie zazdroszczę tej twojej wigilii, głupia sytuacja, nie wiem co bym zrobiła :ico_noniewiem: , szkoda że synek chory, a może będzie lepiej do wigilii,a daleko masz do mamy, bo chyba zapomniałam :ico_wstydzioch:

Kurcze dziewczyne, przepraszam ale nie pamiętm dokłądnie co pisaliście :ico_wstydzioch: , nie było mnie trochę, bo męzuś miał wolny cały weekend :-) , a dziś się szykuje namiętny wieczór :ico_oczko: , ciekawe czy dojdzie do skutku :ico_noniewiem:

Syla ale tam zboczenie, ja to nazywam syndromem stęsknionej myszki :-D

[ Dodano: 2007-12-16, 19:15 ]
no i daj znać czy bielizna się spodobała :ico_oczko:

Mordko mój jak zobaczył zdjęcia ciacha w sianku, to powiedział: "A teraz to się dopiero dowiaduje co wy tu tak naprawdę robicie na tym Waszym forum" :-D

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

16 gru 2007, 20:23

Mordko mój jak zobaczył zdjęcia ciacha w sianku, to powiedział: "A teraz to się dopiero dowiaduje co wy tu tak naprawdę robicie na tym Waszym forum" :-D
hahahhaha ale przteciez my grzeczne zawsze a to ciacho to TYLKO Mikolaj :-D :-D :-D

caro

16 gru 2007, 20:47

No wałsnie , a tam czepia się, a jak sam ogląda roznegliżowane panienki to jest dobrze, nam się też coś od życia należy :-D

Awatar użytkownika
Kolka

16 gru 2007, 22:06

Kolka, ja jakas tempa jestem - zrob mi takiego Andrzejka swiatecznego
Chodzi Ci o te blingee?? I z tym zdjęciem co masz w podpisie? Mówisz i masz :-D , tylko muszę się upewnić, że będę mogła dłużej przy kompie posiedzieć, bo R chyba chce jakiś film obejrzeć.

M0rD3CzKa, ale masz ładną glazurę w łazience :ico_brawa_01: :-D A tak serio to chciałam Was pochwalić- rodzinka na medal jesteście :ico_brawa_01: A mamuśka jaka dżaga :-D :ico_brawa_01:
ja to nazywam syndromem stęsknionej myszki
:-D :-D :-D

A ja swojemu R to nawet nie zamierzam pokazywać naszych ciach :ico_oczko: Dojrzał tylko mikołaja mordki i pyta co to? No to powiedziałam zgodnie z prawdą, że Marzenka życzy nam takiego Mikołaja i nam sie on podoba. A on powiedział tylko :głupie baby :ico_zly: :ico_puknij:

A myśmy nie pojechali do babci, bo nawalił nam samochód :ico_zly: , ale już jest OK :ico_sorki: Już się nawet zaczęłam cieszyć, ze w końcu święty spokój, zwłaszcza, że mała zasnęła po całym dniu marudzenia a tu BACH- teście przyjechali. Koniec sielanki z moją gangreną. Udało jej się kilka razy wyprowadzić mnie z równowagi, ale już zaoszczędzę Wam szczegółów, bo bym mega posta strzeliła. Głupia jest jak but. I odradza R zrobienie gastroskopii, a on ma prawdopodobnie wrzoda, który nieleczony prowadzi do raka... Bo jej koleżance po tym badaniu jakieś krosty wyskoczyły i miała je przez kilka dni... To spytałam czy lepsze są krosty czy rak u młodego chłopa, i tak się składa, że jej syna?? A ten tez powiedział, że nie pójdzie i basta. Banda idiotów i egoistów....

Dobra, biorę się za te blingee, ale nie wiem jak mi to wyjdzie... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-12-16 ]
Pierwsza próba :-)
Obrazek
Myspace Glitter Graphics

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 gru 2007, 22:39

KOLKa ty to ale masz oni ciągle się u was goszcza ja bym ich wypierdzieliła jakby tak co rusz przyłazili podziwiam cie dziewczyno to moja gangrena nie jest taka najgorsza stwierdzam jakby tamte siory jej nie buntowały to tez by była inna ale i tak jej nie lubie.
A co robicie dobrego do jedzonka macie cos specjalnego?
RYBKO wszystko bedzie oki zobaczysz dlatego własnie ja nie przepadam tak do końca za świętami bo nie idzie wszystkim dogodzić
MRÓWECZKO gdzie jestes czy Erys zdrowy?
Delicja widzisz nawet gangrenie smakowało

Awatar użytkownika
Kolka

16 gru 2007, 23:01

Obrazek
Add Glitter to Pictures
nie mogłam się oprzeć :-D

[ Dodano: 2007-12-16 ]
Rybciu, jeśli chodziło Ci o inną fotkę to wyślij mi ją na maila :ico_sorki:

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 gru 2007, 23:32

kolka skąd masz te tła bo ja z angielskiego jestem nonono ?

[ Dodano: 2007-12-16, 22:32 ]
bo ja papuguje i od ciebie sie ucze

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

16 gru 2007, 23:57

Kolka, ale super :ico_brawa_01: :ico_sorki: a ja nie moge nawet fotki tam zaladowac :ico_zly: przez ten moj net chyba :ico_zly:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”