MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

17 gru 2007, 21:15

k@teczk@ kochana, bedziesz miec sliczny brzusio ze sliczna zawartoscia :-)
przyszly rok z pewnoscia bedzie dla ciebie radosny a Bozia napewno szykuje dla ciebie piekna niespodzianke - dzidziulka :-)

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

17 gru 2007, 21:33

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Kurcze ile do nadrobienia miałam w czytaniu wow a pomyśleć ,ze to tylko pol dnia ojej jej

Szczako i ja jestem pełna uznania dla talentu przyszłej cioci twego malenstwa-piekny pamietanik.Super że zdrowko dopisuje ,wyniki na medal a dzidzia ma sie dobrze i tak slodko mamusie budzi :ico_brawa_01:
Co do brzuchów ich kształtow i smaczkow na slodkie i kwasne to w to nie wierze-niestety nie sprawdza sie i juz :P
Najlepiej zaufac swojej intuicji,poczekac na dobry dzien skarbka by sie pokazal w pelnej okazalosci na USG,badz poczekac i miec prezencik ot tak,ale jaki niebanalny,niezapomniany i sprawiajacy,ze pragniemy w tym dniu krzyczec ze szczescia tulac te drobne cialko do swego serca-naszego skarbeczka:)

k@teczk@ sen piękny i na sto procent się spełni to już wyproszone u Boga a twoje Aniołki będą stać na strazy by podarunek dotarl szybko pod twe serce :ico_oczko:

Ewelciu
kochana jasne,że sie nie obraze,to imie jest ladne i milo mi bedzie jak wasz synek go odziedziczy a dodam,ze Kacpry sa to b.madre chlopczyki :ico_oczko:

Zulciu a ty nie przesadzaj z tymi przadkami kochana :ico_nienie: ,wszystko owszem,ale w granicach zdrowego rozsadku,dzidzia i ty na pierwszym miejscu :ico_oczko:

Obrazek

[ Dodano: 2007-12-17, 20:50 ]
acha zapomnialabym dodac,ze dzis wpadlam do takiego ogordniczego olbrzymiego sklepu,gdzie jest roznosci na swieta,na choinke ozdob recznie zrobionych,przepieknych roznosci i tak dla siedmiu z moich kolezanek z pracy kupilam po jednej takiej symbolicznej ozdobie na choinke,ktore to panie za darmo juz ladnie zapakowaly i daly do kazdego bilecik swiateczny :grin: ,do tegi wypisalam juz karteczki i jutro zabawie sie w swietego mikolaja :mrgreen: ,lepsze takie wyjscie na lata,niz pudelko czekoladek ;-)
Jutro kupie cos z zestawow kosmetykow dla siostr i szwagra a syna tez juz mam z glowy-kupilam mu taki zestaw z ktorego sam bedzie mogl tworzyc krysztaly,druga mala rzecz to taki megafon,ktory zmienia twoj glos na 3 rozne sposoby inne hehe,plus zestaw flamastrow takich bajeranckich ze hej hehe,siostra natomiast nonono od siebie mikroskop -mysle ,ze bedzie zadowolony :)

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2007, 23:03

Obrazek
Jestem,pisałam do was wcześniej,ale mi posta wcięło,a potem to już musiałam wrócić do obowiązków.
Byliśmy w markecie dokupić prezenty,uff już mamy wszystko,tylko moja siostra ma sobie coś kupić a ja oddam jej pieniądze,tak chciała.A ja nie mam nic przeciw,bo wolę żeby się cieszyła z prezentu.I kupiliśmy wreszcie choinkę :-D w doniczce.I moja córa jeszcze na tym zarobiła bo znalazła 5 zł.Facet ten od choinek nie chciał,bo powiedział,że to nie jemu wypadło tylko komuś z klientów i żeby sobie kupiła czekoladę za to :-D Już się nie mogę doczekać kiedy ubierzemy,może w piątek :ico_haha_02:
Dziewczynki,ależ jestem ciekawa kto skrywa sie w naszych brzuszkach :-D I nie tylko w moim,ale w waszych też.Mam nadzieję,że nie macie mi tego za złe i podzielicie się inf.

[ Dodano: 2007-12-17, 22:12 ]
Szczako może Twoja siostra powinna robić takie albumy na zamówienie,wielu rodziców byłoby zadowolonych,że mogą kupić coś oryginalnego.Bo naprawdę ma do tego talent.
MONIKAB fr, szkoda,że na święta nie będziecie w nowym domku,ale za to hucznie powitacie w nim nowy rok :-D To wróży szczęście.
emalia30, jak było w pracy?Mam nadzieję,że nie było ciężko.I fajne prezenty wymyśliłaś dla koleżanek :ico_haha_02:
Ewelinko śliczne imię dla synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kasiu wierzę mocno w to,że rok 2008 będzie dla Was szczęśliwy i przyniesie wam upragnione Maleństwo.

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

17 gru 2007, 23:57

hej
na chwilunie jeszcze :)
Zulcia tak jak pisałam wyżej to kupiłam po dekoracji dla każdej na choinkę,takiej orginalnej i gdy będa wieszac ja co roku na choince zawsze mam nadzieje wspomna sobie o mnie :ico_oczko:

bede uciekac,jutro znow do pracy a wolne dopiero od weekednu
w pracy luzno w tym tyg i cale szczescie,bo jeszcze tyle biegania bedzie do swiat :ico_olaboga:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 00:15

Ja też już zmykam,do jutra Majóweczki.
Obrazek

[ Dodano: 2007-12-17, 23:27 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

18 gru 2007, 09:02

Obrazek

proszę mi zacząć dzień od porcji witaminek hehe :ico_oczko:

do pózniej,po pracy
buziaki kochane

Obrazek

Obrazek

Katka
Wodzu
Wodzu

18 gru 2007, 11:00

Majówki ale u Was pieknie i kolorowo na wątku :ico_szoking: :ico_haha_02:

Przesyłam buziaki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 11:01

Obrazek
Zapraszam na kawkę,kto się ze mną napije?
Ja właśnie wchłonęłam drugie śniadanko i wpadłam zobaczyć co u Was :ico_haha_02: Zuzankę odprowadziłam do przedszkola,zakupy zrobiłam i muszę się zabrać za zmywanie.Na 15 idę do przedszkola,bo moja córcia bierze udział w jasełkach,a potem mamy przedszkolną wigilię.Ale powiem Wam szczerze,że do sprzątania to jakoś mi się zabrać nie chce.Tylko,że nikt za mnie tego nie zrobi.Szkoda.Buziaczki
Obrazek

[ Dodano: 2007-12-18, 10:01 ]
K@tk@, witaj kochana,co u Ciebie?

[ Dodano: 2007-12-18, 10:18 ]
Monisiu kuku widzę Cię :ico_oczko:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

18 gru 2007, 11:27

witajcie kochane :)
Obrazek
czujecie juz swieta? :-D
ja tylko na chwilke, bo dzis mam checi i sily do pracy to moze polepie troche uszek :ico_noniewiem:
emalia, prezenciki super wymyslilas...kolezankom na pewno sie spodobaja :)
zulciu, rowniez u ciebie pracowity dzien sie zapowiada; a te psiunie co wkleilas wczesnej sa po prostu boskie :-) uwielbiam yoreczki :-) juz sie nie moge doczekac kiedy mojemu tak kudelki urosna :ico_noniewiem:
witaj K@teczk@ :-) zycze milego dzionka TOBIE i wszystkim kolezankom majowkowym :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 11:29

Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”