cześć dziewczyny w końcu Was doczytałam
wróciłam wczoraj, ale Maja była za mną stęskniona i nie dała mi tu zajrzeć
jeśli chodzi o kształt brzucha to nie wiem dlaczego ale strasznie mnie to irytuje... nie wierzę w takie coś tzn pewnie się sprawdza niektórym ale zupełnie przypadkowo. U mnie wszyscy obstawiali syna a urodziła się córa teraz nikt nie obstawia na nic tzn mąz i moja mama chcieli by córę a ja.. na dzień dzisiejszy wsjo radno, przed plamieniami marzyłam o córci a teraz liczy się tylko to aby było zdrowe. Odkąd lekarz mi powiedział, ze więcej dzieci raczej mieć nie będę mogła to zamarzył mi się synek bo zawsze chciałam mieć synusia ale jako 3 dziecko... tak czy siak płci poznać nie chcę wolę niespodzianke, bo tak bardzo na nią czekam że to nie ma znaczenia przecież to moje dziecko i bardzo je kocham i wszyscy w koło kochać będą...
Choinki macie przepiękne u nas w domu zawsze ubiera się choinkę w Wigilię w tym roku będzie taka malutka bo Maja wszystko zrzuca
Byłam w carrefourze ludzie powariowali wszystkie fajniejsze zabawki wykupione, krzesełko już mamy więc ten garnuszek dokupię jej po świętach jak dowiozą a co tam
Ten album dziecka "moje pierwsze 5 lat" jest
rewelacyjny
Maja dostała taki od mojego brata tylko w bordowej okładce, te zdjęcia są wzruszające, w ogóle super pamiątka dla dzidzi
Daga Twoja siostra ma talent, naprawdę, najlepsze są takie prezenty prosto z serca
MONIKAB fr,
K@tk@, o tak tak u mnie zapas śledzi, właśnie przed chwilą trochę zjadłam, ale jeszcze zostało więc chętnie się podzielę
ja coś ostatnio nie mam apetytu wystarcza mi śniadanie i obiad i już jestem tak napchana że nic więcej nie zjem a skóra na brzuchu mnie swędzi więc brzuszek rośnie, wydaje mi się, że jest ogromny, może później zrobię fotę to Wam pokazę
A dzisiaj stawiam wszystkim ciacho i soczek bo moja Niunia kończy roczek