A w poczekalni zapytałam dziewczynę, w którym jest tc, no i okazało sie,ze ona ma tylko taki brzuch, ze drugie dziecko urodziła kilka lat temu. Głupio mi było jak nie wiem co.
dona w londynie mieszkam od 2 ipol roku i wcale az tak bardzo za tym krajem nie przepadam, normalnie chyba bym sie nie zdecydowala na wyjazd,ale poznalam mojego meza na wakacjach po 1 roku no i sie zakochalam ,a ze on tutaj mieszka teraz to juz 7 lat skonczylam studia i wyjechalam.oczywiscie zamierzamy wrocic,ale pamietam ze jak tu wyjezdzalam to maz obiecywal mi ze tylko jeszcze 2 lata,a tu juz 2 i pol minelo a ja nadal tutaj

ale wiecie jak to jest wszystko te pieniadze, i szkoda troche tego wszystkiego zstawiac maz ma teraz mala firme nie najgozej mu idzie[zeby nie zapeszyc] tu ma juz wyrobiona opinie ,znajomosci,a w polsce trzeba zaczynac wszystko od poczatku,ale teraz to juz trzymam go za slowo ze rok 2010 to ostateczna data powrotu.
dziewczyny ja tez mam to twardnienie brzuszka i to coraz czesciej
a dzisiaj podczas sexu jak mialam orgazm to mnie wlasnie zlapalo i wyjatkowo dlugo trzymalo :ico_olaboga:naprawde dziwne uczucie niby sie rozluzniasz po wszystkim a tu brzuszek skala, zastanawiam sie teraz czy nie dac sobie na spokuj z sexsem ,zebym nie urodzila przedwczesnie.
Moja dzidzia coś chyba zmieniła pozycję bo teraz naprawde bardzo zadko czuje jej ruchy
sylwia

nie przejmuj sie wazne ze bylas u lekarza i wszystko w porzadku,ja wiem ze to nie latwo sie nie przejmowac ale nic nie poradzimy na to,moze wkrotce znow sie przekreci i bedziesz ja wiecej czula i bedziesz spokojniejsza,tzrymam kciuki :ico_buziaczki_big:
pozdrawiam was wszystkie goraco.