eSKa
4000 - letni staruszek

18 gru 2007, 15:16

kupiliśmy jodłe
Jodła rzeczywiście długo wytrzymuje i nawet jak długo stoi to nie gubi igiełek tylko po prostu robi sie sucha i traci kolor (mieliśmy już 2 razy i teraz też planujemy) a świerk super pachnie ale rzeczywiście krótko trzyma i jeszcze te lecące igiełki :ico_olaboga: potem kupa sprzątania.
Czy wasze dziei tez sie tak strasznie slinia???
Mama zuzi też o to pytała, widać wszystkie dzieciaczki teraz mają taki okres :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-12-18, 14:22 ]
Hmm a ja chciałam tyle zrobić i a staneło na włączeniu zmywary, wypraniu narzuty na łózko i wypisaniu kartek świątecznych, nie narobiłam sie za bardzo :ico_haha_01: Od soboty mam takiego lenia że sie w głowie niemieści :ico_olaboga: aż mi głupio przed męzem jak z pracy przychodzi, no ale obiadek zawsze ma :ico_oczko:
No i chciałam dzis jechac z Olkiem do szczepienia ale pani która szczepi jest w tym tygodniu tylko rano, a ja rano nie mam autka :ico_placzek: wiec wybiore sie dopiero po świętach.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 15:38

Zuzik też się ślini :-) Takie bąbelki puszcza jak Oluś!
A myśmy pospały do 10! Zuza to spała od 21. Potem jeszcze karmionko o 23 i ja tez poszłam spać. Pobudka o 3.30, potem o 6 już w łóżku (bo mężu do pracy), potem jeszcze raz, ale nawet nie wiem,o której, bo spałyśmy obie :-) To mi sie podoba! Spacerek zaliczony- nawet nie wiem, czy lepsze te spacerki dla mnie czy dla Zuzki.

[ Dodano: 2007-12-18, 14:51 ]
http://www.allegro.pl/item280188550_now ... lory_.html
Zastanawiam się... Kiedyś mi się podobała, ale cena była odstraszająca, a teraz taniutko można kupić- może się przyda na wiosnę. Co Wy na to?

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 gru 2007, 15:57

Cześć dziewczęta!!

Kasiorex trzymamy kciuki!!

Dagmara jejciu ja tez juz bym chciała choinkę :)

Laseczki ja dziś juz o 8:00 byłam na nóżkach, koło 11:00 pobiagłam z Marcelinką na miasto no i wywołałąm zdjecie moje i marcelki wspólne do portwelika dla M, póżniej kupiłam choinkę sztuczną i taką około 80cm, do tego lampki ryż żółte i do ozdób dokupiłam jeszcze złote kokardki, papier do pakowania prezentów i zaraz zabieram się do pakowania a no i prezencik dla Marcelinki M kupił jej w Wiedniu kocyk i jakies body i takie tam wiec ja kupiłam jej taka żółta kaczuszkę która ma 3 guziczki na sobie i tam kryją sie różne melodyjki taka śmieszna i pierszą książeczkę o serowym świecie :D:D Pewnie jak M wróci to w niedziele jeszcze coś jej kupimy :) A I KUPIŁAM JEMIOŁE!!! Nie wyobrażam sobie świąt bez jemioły!! Dziewczynki kiedy ubieracie choinkę...????

Pisałyście o ślinieniu ?? hehe ja wyciągłam marcelinie śliniak taki mały mi jak mam ja na rękach albo jak siedzi to jej zakładam bo inaczej to moje ramie ręce i ona cała jestem w ślinie :)

Pochwale się Wam jak Marcelina bawi sie grzechotką

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2007-12-18, 15:10 ]
Kocura Bura, SUPER!!! będę małpą i kupie sobie też taka nie obrazisz się ...??

[ Dodano: 2007-12-18, 15:13 ]
eSKa, ja tez miałam wiele w planach ale obiecuje sobie że od jutra wezmę się solidnie do roboty :)

eSKa
4000 - letni staruszek

18 gru 2007, 16:41

Ale z Marcelinki słodki bobas i jaką ma gładziutką buźkę, Twoja córcia chyba bardziej podobna do ciebie niż do M.
A grzechotka z jakiej firmy jesli moge zapytać bo jeszcze nie widziałam takiej w sklepach a bardzo mi sie podoba.

Aaaaaaaaaaaa własnie dzwoniła babka ze sklepu z firankami i moje lambrekiny juz na mnie czekają :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dwa dni przed terminem :ico_szoking: :-D

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 16:45

JEstesmy z powrotem, bylam u mojej pani od czarych nastrojow haha, ale bylam z zuzia bo dzis nie byla w przedszkolu wiec w sumie gadalysmy o pierdolach ale i tak bylo fajnie. gardlo dalej masakra, zaraz lykne apapy 2 to mi troche przejdzie.

Eska

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: No wiesz kobieto, powiem tak: a by sie twoje slowa w g***o obrocilo (tak moja babcia zawsze mowi :-D )

Justyna, ale super MArcelka bawi sie grzechotka, moja to nawet zlapie i potrzyma ale za bardzo jej jeszcze nie zauwaza ze ona w jej raczce siedzi. Bo jak ja trzymam to widzi i sie smieje :-)

Kasiorex, no oby wizyta u ortopedy samych dobrych wiesci przyniosla!!! A Nikola ma rozporke Koszli?

Kocurka, no cena niezla, ja bym kupila gdybym nie miala w planie nosidelka :)

HAha, moja tez wlasnie takie babelki robi ze sliny :) Widac to fizjologiczne :-)

Ide cos do jedzenia robic.... :-)

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 gru 2007, 17:01

eSKa, to tatuś jej przywiózł i wiesz to to jest :-D :-D :-D "Gandaharva Loka" World Music Instruments hhehe to poprosty jest ta taka grzechotka drewniana z jakiejś orkiestry, ma super dżwięk.... hehe musisz w sklepach muzycznych popytać.
Czy ja wiem czy tak do mnie podobna wszyscy mówią ze bardziej do M. zreszta wkleję zdjęcia Nasze :P

TO M
Obrazek

TO JA
Obrazek

A TO MY 31.12.2006 SYLWESTER
Obrazek

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 17:55

Justyna nie mam pojecia do kogo jest podobna. Pewnie pomieszana po polowie :-)

[ Dodano: 2007-12-18, 16:56 ]
aaa i powiem ci ze mi sie bardziej jako blondynka podobasz!!! A twoj M bez wlosow jakis bardziej meski :-)

Awatar użytkownika
dagmara1709
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

18 gru 2007, 18:58

Justyna_Bochnia, śliczne zdjęcia :ico_brawa_01: Kocura Bura, kupiłam ostatnio książke Zawitkowskiego co nieco o rozwoju dziecka i on również bardzo poleca chuste,ja też nosze się z zamiarem kupna-znalazłaś fajną oferte :ico_haha_01:
wklejam choinke :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 19:55

dagmara1709, dziś chyba natknęłam się na tego Zawitkowskiego w Dzień dobry TVN, ale za bardzo nie słuchałam... Czyli co, kupujemy to nosidełko, Dziewczyny? :-)
Super choina! Ja jutro będę mieć!
Justyna_Bochnia, mnie się wydaje,że Marcelinka chyba bardziej do taty podobna! A Ty na tych fotach to jak dwie różne osoby! A chustę kupuj- niech Ci służy!

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

18 gru 2007, 20:15

kurde dziewczynki jestem
pozniej napisze bo teraz kąpanie Szymcia

[ Dodano: 2007-12-18, 19:16 ]
a jeśli chodzi o nosidełka to może lepsze to: http://www.allegro.pl/item280193294_now ... 24_h_.html

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”