Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

18 gru 2007, 18:25

Babeczki przekazuję Wam pozdrowienia od Joanny :-D U niej wszystko oki :-)

dziękujemy :-)
malgoska pisze:praktycznie same piątki

nic tylko pogratulowac jakie mądre z Was dziewuchny :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-18, 17:28 ]
asika82 pisze:a ja ledwo żyje bo byłam na zakupach. kupiłam małej kamili super domek dla lalek i 3 laleczki do kompletu i jestem z tego bardzo zadowolona, bedziemy miały sie czym bawić. odwiedziłam dzisaj drugi sklep z wózkami i jestem zdegustowana, nic tam nie ma. same wielkie gondole a spacerowki też dla gigantów. trzeba czekać na tate i do wawy pojechać na prawdziwe ogladanie.

gratuluję udanego zakupu :ico_brawa_01:
ja jestem ciekawa tego jakie wózki uda się nam zobaczyc w Krakowie, narazie wiem tyle, że mężu przypalił się na Mutsy, ale czas pokaże, bo inaczej jest ja można pooglądac na żywo, dotknąc, wypróbowac i porównac... narazie mało widzieliśmy więc nic nie jest przesądzone...
mamy jeszcze czas, to zobaczymy co to z tego wyniknie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

18 gru 2007, 18:33

Myszka to daj znać jakie tam ceny Mutsy macie. Ja szukam jak najlepszej oczywiście. Znajomi tez biorą Mutsy, to może jakiś rabacik wysępimy...

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!

18 gru 2007, 20:27

w szoku jestem bo te horoskopy mowia prawde :ico_szoking: serio!jakbym o swoich dzieciach czytala!horoskop meza i zony tez sie w wiekszosci potwierdza :-)

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 gru 2007, 20:58

ja juz wykapciana a w piekarniku pieka sie zapiekanki na kolacyjke ,zaraz bedzie m jak milosc i kolacyjka w jednym :-D
w szoku jestem bo te horoskopy mowia prawde
no mi z matim sie sprawdzilo a jak czytalam o baranach to stwierdzilam ze bedziemy miec małe diabełki w kwietniu :ico_oczko:

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 gru 2007, 21:02

...
Ostatnio zmieniony 27 mar 2009, 21:17 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Myszka_

18 gru 2007, 21:36

mamamonia pisze:Myszka to daj znać jakie tam ceny Mutsy macie. Ja szukam jak najlepszej oczywiście. Znajomi tez biorą Mutsy, to może jakiś rabacik wysępimy...

pewnie, że dam znac, jak tylko będe miec jakieś informację to na pewno się podzielę :ico_oczko:
tak sobie właśnie patrzyłam i my chcemy ten Urban Rider, bez 4 :ico_oczko:
malgoska pisze:Mam nadzieję, że będzie kolejna 5 :-D Normalnie pazera się robię :-D

trzymamy kciuki, ale chyba już wszystko oczywiste :-D
kochana a bądź se pazera, odrobina egoizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła :-D

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 gru 2007, 21:59

malgoska, ty kujonie :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: gratulacje!!!!!!!!!
Myszka_, a kiedy wy chcecie do krk jechac???

Awatar użytkownika
Magda Sz.

19 gru 2007, 02:19

edit53 pisze:jak czytalam o baranach to stwierdzilam ze bedziemy miec małe diabełki w

oj Edit wiem cos na temat malych barankow moj Dawidek jest z 27.03 i jest dokladnie jak napisali :ico_olaboga:

asika82
4000 - letni staruszek

19 gru 2007, 10:20

Witajcie kochane!
Oj ciężko bedzie z barankiem małym a ja bede miała jeszcze ciekawiej Marek to też baran.
Ostatnio zauważyłam,że mój apetyt sie znacznie zwiekszył, tylko bym jadła i jadła. A wczoraj nawet opakowania ciastek wtrąbiłam. Też chce wam sie ciągle jeść?

Awatar użytkownika
Myszka_

19 gru 2007, 14:49

Witajcie moje drogie!
edit53 pisze:Myszka_, a kiedy wy chcecie do krk jechac???

chyba odłożymy to na styczeń, teraz mężu ma popołudniówki, potem święta i sylwestra to pewnie kole pierwszego II weekendu się wybierzemy, bo w tyg. to raczej niestety odpada...
asika82 pisze:Ostatnio zauważyłam,że mój apetyt sie znacznie zwiekszył, tylko bym jadła i jadła. A wczoraj nawet opakowania ciastek wtrąbiłam. Też chce wam sie ciągle jeść?

a ja dla odmiany jem jeszcze mniej, najwięcej jadłam zaraz na początku a teraz o dziwo mam coraz mniejszy apetyt, jadam 3 razy dziennie i to małe porcje, ale w między czasie wsuwam mandarynki, albo pomarańcze lub bananka, na którego ostatnio przyszła mi ogromna ochota i byłam w szoku, bo od początku ciąży nie mogłam na nie patrzec :ico_oczko:

u nas dziś okropna pogoda, jest tak szaro na polku, że masakra, przyszły ciemne chmurska i ciemno w domu, ale narazie ani nie sypie ani nie leje z nich tylko przed tem trochę mżyło...
w piątek idziemy do gina i już się nie mogę doczekac!!
moje drogie czy Wasze maluszki się Wam "wypinają" tzn. mój synek robi mi tak, że strasznie pcha się tu u góry, brzuch mi przybiera dziwne kształty i aż niekiedy boli tak się strasznie pcha, jak zaczynam do niego mówic i głaskac brzuch to "schodzi" z powrotem, ale już 2 razy tak się pchał, że aż łzy miałam w oczach, raz wczoraj nad ranem i dziś po 10, ciekawi mnie dlaczego się tak dzieje :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”