Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

19 gru 2007, 13:22

Lucy wiem, ale co mam zrobic? jak tu malego nie ochrzczą to bedziemy w Belfascie chrzcic tylko mojej siostrze bedzie przykro bo chce byc chrzestna, a specjalnie do belfastu nie przyleci i juz wczoraj ryczala :ico_placzek: no i ja tez chce moja siore bo wiem ze bedzie najlepsza matka chrzestna na swiecie :ico_placzek: ja jutro dopiero bede wiedziala na czym stoję to napisze, a niby tak slodko gadał do mojej mamy :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-12-19, 12:31 ]
a wczoraj tak mi sie lezka zakrecila w oku bo moja chrzesnica Majka chciala z Franiem spac a moja siora mowi ze moze sie polozyc kolo niego , ale nie ma nic mówic i wariować ( normalnie mala chodzi spac kolo 23.00 ) no i moj maly juz przysypial, a ona po 15 min. sie odwrocila do mnie bo leżala tylem i mowi: ciociuniu moge sie obrócić na inny bok? bo mi niewygodnie ale nie chce budzic Chranka :ico_oczko: a ja prawie sie poryczalam bo bidulka tak lezala i jej niewygodzie bylo ale nie chciala go budzic :ico_olaboga: kochana ta moja Majunia :ico_brawa_01:
no bo Majka mówi Chranek :ico_brawa_01: chyba F nie moze wymówić :ico_oczko:
a moj ojciec kupil wczoraj dwa kubusie i dał Majce jednego, a Majka mówi: a dla Chranka?????????
no a Franio mi tu chodzi o 22.00 spać bo dlaczego nie???????? przeciez jest impreza nie?????? no i jak widzi jak ktos cos je to wyciaga rączki, a moja matka mu wczoraj ogórka do polizania dałą to sie trząsł jakby nie jadł tydzien :ico_brawa_01:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

19 gru 2007, 14:22

a moj ojciec kupil wczoraj dwa kubusie i dał Majce jednego, a Majka mówi: a dla Chranka?????????
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: rozwalila mnie Majeczka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

19 gru 2007, 14:31

z moja siostra
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

fela
Już śmiało chodzę po forum!

19 gru 2007, 14:34

witam chorobowo

lucy fotki wszystkie fajne :ico_brawa_01: maly przystojniak z oliego :ico_brawa_01:

madzia wiesz ze oilatum jest w uk na recepte i darmowe :ico_oczko: ja konrada tez w tym kapie i smaruje kremem ale i tak ma czerwone i chropowate policzki,ponoc z tego sie wyrasta.gorzej jest zima, bo od zimnego wiatru policzki sa podraznioine.

ach u nas chorobko sie przyplatalo konrad i ja mam y oczy czerwone i zaropiale i spuchniete,ja to taak malo ale kondzio ....jak na niego patrze to az lazy mi sie kreca.bylismy u lekarza i mamy krople wiec mam nadzieje ze szybko chorobsko pojdzie.najgorzej jest przy zakraplaniu bo konrad strasznie sie wyrywa i placze,ledwo go utrzymuje no i nie wiem czy kropla dotrze do oka jak on placze ,pewnie niebardzo tylko wyplynie.....a dobra nie zanudzam was

trzymajcie sie ,pozdraiwmy

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 gru 2007, 15:27

martuchafrost, a mialo byc tak pieknie z tym ksiedzem :ico_noniewiem: tak myslalam, ze tam jakas mina sie czai, bo ksieza zawsze musza cos wymyslic i nie sa wyrozumiali :ico_noniewiem: Obyscie ne musieli w Belfascie chrzcic... Ale przeciez mysi sie znalesc ksiadz, co nie bedzie patrzyl na stan cywilny rodzicow - my znalezlismy... tylko moze to bierzmowanie mlodego nie przejsc :ico_noniewiem: Trzymam kciuki, zeby sie wszystko ulozylo.
Fotęsy wszystkie fajowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i ta malutka strasznie kochana :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Lucy Oli tez :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: My zaraz bedziemy tez choinke ubierac. Mialam czekac o Wigilii, ale chce Lusce juz pokazac :ico_oczko:

I jeszcze zimowa mama z córuchną :ico_oczko:

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

[ Dodano: 2007-12-19, 19:49 ]
pochwale sie, ze jako wyrodna matka dopiero dzis pierwszy raz ugotowalam Lusce zupke i tak mi sie spodobalo, ze chyba teraz codziennie bede jej gotowac, bo po jednym tym duzym sloiku po 6 miesiacu ona dalej glodna, wiec bym szybko zbankrutowala :ico_olaboga: Bardzo jej dzis smakowal ziemniaczek z marchewka, brokulkiem i szyneczka cieleca :ico_brawa_01: a jutro zaszalejemy, bo tata ubil dla Luski dwa mlode golebie, to jest na kilka obiadkow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 gru 2007, 10:16

hej dziewczyny!!!!
ale tu pustki :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Jasnie Panienko ale fajne fotosy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fajnie razem wyglądacie :ico_brawa_01: a Ty jaka lasencja :ico_szoking: :ico_szoking:
Fela kurujcie sie kochani :ico_olaboga: mam nadzieje ze szybko minie, i jka idzie dzisiaj zakraplanie oczek Kondzia?????

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2007, 12:45

watek wymiera :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

marta ale sie porobilo z tym ksiedzem.... :ico_zly: :ico_zly: mam nadzieje ze go przekonacie. trzymam kciuki
foteczki wesole./. franus jak balwanek hihi
i fajna rodzinka.. chrzesnica jest rewelacyjna ze swymi haslami.. taki kochana hihi

jasnie pani laseczka hihi fajnie wam z luska hihi jak modelki :ico_brawa_01:

fela kurujcie sie/.././ mam nadzieje ze juz wam lepiej.. zdrowka dla was!! jak ocyka kondyia
a recepte na oilatum to dostane tak po prostu_ ja szukalam tego oilatum baby w sklepach w uk i nigdzie nie znalazlam. a w polsce mam takie dla kazdego...bez wzgledu na wiek
w uk widzialam tylko dla juniora

leosia skorka choc nie byla taka zla. to jednak po uzyciu kremu jest od razu gladsza hihi

ale mam juz dosyc. leon w nocy nam nie chce spac spokojnie.. masakra
miauczy steka przez sen jak nienormalny
a nawet wybudza sie i smieje...
jestem taka niewyspana, z mama na zmiane bralysmz go do siebie..
nie wiem co mu sie odmienilo
zasnie spoko.. ale co chwile sie budzi, kaszle itd

wklejam zalegle fotki

leonek z moimi sisterkami
Obrazek

Obrazek

trzeba spalic te mleczne kalorie hihi
Obrazek

czujne oko babci hihi
Obrazek

pierwsze zaintesowania stopkami hihi
Obrazek

leos z moja siostra aurelia
[img]http://images29.fotosik.pl/128/691a4c3

[ Dodano: 2007-12-20, 11:53 ]
leos z synkiem mojej kumpeli, 2,5 letnim michasiem
[URL=www.fotosik.pl]Obrazek

Obrazek

leos probuje dorwac sie kubka niekapka hehe
Obrazek

smaczne paluszki.. niewazne czyje hihi

Obrazek

leon mysliciel

Obrazek

[ Dodano: 2007-12-20, 11:56 ]
Obrazek

zjem cie ciocia hihi
Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2007-12-20, 11:59 ]
leos z dziadkami - momi rodzicami
Obrazek

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2007, 13:48

hej dziewczyny
ja najpierw napiszę co u nas a potem sprobuje was doczytac. Nie pojawiałam się bo od czwartku w domu siedziałam na zwolnieniu - zapalenie gardła mnie dopadło. A teraz jeszcze internet sie w domu pospul. Tpsa cos popsula mają czas 48h na zreperowanie ale wątpie ze sie wyrobią :ico_zly:
Wczoraj byłam u chirurga z Tomkiem (bo miał te zaparcia i szczelinę ) i wiecie co sie okazało??? Że ma glistę ludzką :ico_szoking: No i cała kuracja dla Tomka i naszej rodziny. No i nie koniec nieszczęść. Wczoraj Pawła zwolnili z pracy. Bez żadnego słowa wytłumaczenia. Jakieś pierdoły że nie tak sobie wyobrażał itp. Uważam że to wielkie świenstwo przed swietami. Mogl szef poczekac do nowego roku. Szkoda mi Pawła bo strasznie to przezywa. Juz przebąkiwal o anglii ale mu to wyperswadowałam tym bardziej ze funt taki niski. Dobra a teraz probuje was doczytac. Wiem tylko że Marta doleciała szczesliwie do Polski :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 gru 2007, 16:42

Madziorka ale fajowe foty. Leoś juz taki duzy chłopczyk , pewnie Ci go non stop lulaja wszystkie ciotki i cała rodzinka co?????? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
nie przejmuj sie spaniem Leona, chybe zębole idą :ico_brawa_01: o wczoraj Fran dał nam do wiwatu, ja mam dzis "łapy powyrywane" od noszenia go bo płakał cała noc i mam dzis zwłoki i nie mam humoru, wiec jak mi dzis ksiądz wyjedzie z jakim tekstem to ja mu powiem pare słów :ico_zly: jade na 19.00
Gosiu strasznie mi przykro z powodu pawła :ico_olaboga: i tak bez zadnego powodu go zwolnili???? musza mu powiedziec al :ico_olaboga: o dac na zwolnieniu dlacz :ico_olaboga: ego Go zwolnili :ico_olaboga: i dlaczego przed świętami???? co to za człowiek bez serca co innego przed światami zwalnia?????????????????????????

fela

20 gru 2007, 19:32

witam,
u nas juz troche lepiej.mam nadzieje ze do swiat sie wykurujemy. :-D i chorobsko nie odbierze nam swiatecznego nastroju :ico_oczko:
magda wszystkie produkty oilatum sa na recepte.musisz isc do gp i powiedziec ze leos ma taka skorke i ze chcesz plyn do kapieli i krem i da ci recepte i wez odrazu zeby dala ci recepte z powtorka,to po skonczeniu tylko wypelnisz kartke i wrzucasz do skrzynki i po 48 godz odbierasz z recepcji nowa recepte,nie musisz ponownie widziec gp.
a piszesz ze szukalas w sklepach a pytalas w aptece,ale bez sensu placic kase jak przysluguje ci to za darmo.

fotki superowe. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
gosia kurujcie sie.ja tez w dziecinstwie mialam gliste ludzka.ucaluj tomcia.
no a z mezem to koles postapil nie fairy, ale to mnie nie dziwi bo to pl i pracodawcy robia co chca i nie boja sie niczego bo ludzie ich nie zaskarzaja.......a chyba wedlog prawa nie wolno zwolnic tak pracownika o tak sobie, tylko daje sie mu okres wypowiedzenia 3 mcy.chamstwo doslowne. trzymajcie sie cieplo,buziaki.

marta dogadaj temu ksiedzowi i powiedz mu co myslisz. :ico_zly:

Wróć do „Pozostałe”