Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

19 gru 2007, 08:45

hej :)

Nellu, tylko dziwię się czemu on tak nas wykołował z tym chodzeniem, jednego wieczoru zasuwa jak mały samochodzik a na drugi dzień wszystko mu przeszło - zapomniał czy co?

Iwciu, Jaś chodzi spać przeważnie 21, czasem jak mało w dzień śpi to 20 - a śpi przeważnie około 1,5 godz, zdarza się też że około 22 chodzi i to nic nie daje :ico_noniewiem: wcale dłużej nie śpi często im póxniej spać pójdzie tym krócej śpi

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 gru 2007, 09:57

Cześć

Elu- z tego co pamietam Kornel też na poczatki raz chodził raz nie ale jak już zajarzył i mu się spodobało to łaził cały czas, z JAsiem tez tak będzie zobaczysz, a co do porzadków to wcale tak wszystko nie lsni choć się staram, z małym tak sie nie da za mało czasu, własnie w garderobie mam górę prasowania zbieram się do niej juz trzeci dzień dzisiaj muszę to zrobić bo nastepne pranko sie robi :-D

Nell- gratulujemy zęboli, Kornel ostatnio też maruda, moze wkońcu jakiś kieł się pojawi, a w świeta też jedziemy do teściów, miała być wigilia u nas ale wczoraj zmienilismy plany, nie muszę sie juz martwić o potrawy i ich przygotowanie :ico_oczko: , prezentów też jeszcze nie kupiłam :ico_noniewiem:

Asiu- choć do nas pogadać, halo kochana nie daj sie prosić :ico_haha_01:

Iwciu- poprosze tego ciacha jak jeszcze masz z checia spapuniam :ico_haha_01:

Maziu- współczuję, musisz rzeczywiście iść do lekarza z małą, żeby z tych duszności czegoś nie było poważnego

A mój mężuś dzisiaj chyba późno wróci bo ma wigilie po pracy, więc sama bedę cały wieczór, nie lubię tak, tymbardziej ze wieczorem to sie tutaj troche stracham być, wyobraźnia działa

[ Dodano: 2007-12-19, 08:59 ]
Jejku jakie ja mam stare fotki muszę wkońcu zasiąśc do komputera i coś zmienic no i wysłąć jakieś zdjecia Wam bo się zbieram do tego jak żółw, wybaczcie

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

19 gru 2007, 10:24

Witajcie ja też już na nogach od 7 rano, czekam teraz aż mała pójdzie spać no i kończe te porządki. :-D Jutro upiec tylo ciasteczka no i w piątek po zakupy, no i moge świętować. Dziś idziemy na jasełka do przedszkola, moja martynka aniołkiem bedzie :ico_brawa_01: A Matyldzia chyba diabełkiem hahahahaha bo już ją tam widze jak będzie chodzić i łobuzować. Tyle dzieci zobaczy to będzie szczęśliwa.

[ Dodano: 2007-12-19, 09:46 ]
MERY w piątek musze iść z nią do lekarza to wiem, oj ja też mam takie stare te zdjęcia musze coś nowego wkleić. :ico_haha_01: Ale dzis mam dzień, przyjechała ciotka z ameryki i njchetniej dziś bym leżała a nie sprzątała boli mnie z przodu i z tylu :ico_olaboga: koszmar a jeszcze mała w najlepsze sie bawi ( od siostry dorwała torebke z jakimis karteczkami) i niema zamiaru iśc spać, nawet daje mi popisać :-D Nellu brawa dla maluszka, u nas też ząbki chyba wychodzą bo tej nocy to matylda dała popalić.

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

19 gru 2007, 12:06

Witam witam witam

Jasio i Joachimku ściskam mocno za postępy, super na dzień dobry przeczytac takie posty :D
Kochane psiapiuły,myślałyście o mnie :-D miałam neta wył :ico_zly: jakaś konserwacja, szlag mnie trafiał.
Eluniu buziak wielki,wiesz za co :D

Święta blisko, auta brak,mama stwierdziła że niemogapo nas przyjechać bo przekroczą jakieś tam km i wpier muszą zrobić przegląd. Nie to nie.
Ale największą rewelacją jest rodzina męża, przyszli do niego z jakimiś prezentami (po ponad 2latach) hcą oddać kasę za swoje długi,które my spłacamy. SZOK! Nie ufam im,dlatego już powiedziałam mężowi, że jak chce się z nimi godzić to jego sprawa, ale ja nie zamierzam!!!

Wiecie ja jakoś nie czuję tej atmosfery świąt :ico_placzek:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

19 gru 2007, 12:52

Wcale ci się nie dziwie ASIU, ale wiesz nie będziecie sami macie siebie :ico_haha_01: i napewno super spędzicie święta. :-D Najważniejsze że sie kochacie i macie kogo kochać, a rodzice przechodzą na dalszy plan, teraz ci jest napewno przykro. Bo siedzisz sama z małą w domu ale jak już przyjdzie czas świętowania zobaczysz że będzie fajnie. :-D :-D :-D Więc głowa do góry, usmiechnij się. :-D

Awatar użytkownika
asiapanda

19 gru 2007, 13:10

Dzięki MAziu :-) Powiedz mi na jakiadresik mam Ci wysłac fotkibo TT podaje iny niż ten z którego słałaś :-D

Awatar użytkownika
nella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

19 gru 2007, 13:29

O :-D i Asieńka się znalazła :ico_brawa_01:
Jestem w szoku :ico_szoking: Czyżby postanowili robić dobre uczynki na swięta :ico_oczko: Ja Ci powiem Asiu, że nie wierzę w takie drastyczne przemiany ale zobaczymy :ico_noniewiem: :-)

Elu, Jasiek jest indywidualistą i pewnie stąd takie numery z chodzeniem :-D Tak serio to Maksiu też tak miał, jednego dnia chodził a drugiego znowu raczkował ....

Mery, nie przesadzaj z tą wyobraźnią bo niebawem odwiedzi Cię cały tabun pseudo księży :ico_oczko: Do mieszkania w domu się trzeba przyzwyczaić, zobaczysz za jakiś czas nie będziesz nawet o tym myślała :-)

Ja właśnie skończyłam myć okna i sprzątanie :ico_odkurzanie:

Uciekam bo królewicz się obudził i dopomina się jedzenia :ico_obiadek: Wpadnę później! Miłego dzionka :-D

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

19 gru 2007, 14:10

ASIU na ten marzryb@onet.eu. A bo tobie chyba wysłałam z męża poczty. Przyszła tylko na chwile zobaczyc co u was słychać ale musze spadać małej jedzenie robić. Teraz siedzi w szafie na foteliku i wcina sznurek z bluzy mojego męża hahahaha :-D :-D

Awatar użytkownika
asiapanda

19 gru 2007, 14:22

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

19 gru 2007, 15:20

ASIU super ta twoja mała już tak pewnie chodzi moja to jeszcze tak jak robot tak nieporadnie :-D no ale nikiedy chce szybciej i bam ale myśle że już zaniedługo nas dogoni :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”