Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 gru 2007, 03:34

katrin, jestes poprostu the best - najklepsza - bardzo ladnie sie zachowalas i tekst z kaczorami swietny :ico_oczko:

kolka - Julka swietna i ta kielbasa -lol :-D

mordeczka - ty na Kacpiego nie narzekaj - moje dziecie niedawno zasnelo :ico_noniewiem: A jest 2.30 w nocy :ico_noniewiem:
Jedno pocieszajace,ze spi do 11 albo i dluzej :-D

caro - Oskarek swietny :ico_brawa_01:

delicja - zostawiasz nas na rok :ico_szoking: Ty zakało :P:P:P

kari - :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dzieki za przepis. Napewno zrobie :-D
Brawo dla Krystianka,ze taki dzielny :ico_brawa_01:

No i zglosze soe w polodnie bo teraz ide spac :ico_oczko:

caro
Trzy tysiące lat minęło...

20 gru 2007, 08:17

Katrin wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Ciebie, zrobiłaś dobrze i nie miej żadnych wyrzutów sumienia :ico_nienie: :ico_nienie: , ma czego chciała franca jedna :ico_zly:

katrin pisze:No i maz przyszedl z pracy z nareczem pieknych roz(a bylo ich BARDZO duzo,bo tyle ile mam lat )

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla męża, oczywiście nie będziemy tu publicznie mówic ile było róż :ico_oczko:

katrin pisze:patrzylam z duma jakbym byla prawdziwa ciocia Oskarka a nie tiktakowa.

Katrin trochę mi się smutno zrobiło :ico_placzek: , przecież wy jesteście najprawdziwsze ciotki na świecie, proszę mi tu już więcej tak nie pisać :ico_nienie: :-D

Tylko zostawić KOLKĘ iMORDECZKĘ same i libacja alkoholowa gotowa :-D :-D

Dobrze,ze weszłam tak wcześnie, bo musiałam trochę poczytać :ico_olaboga:

Kari suer ten przepis na likierek , na malibu też oczywiście!

Teraz muszę zobaczyc zdjęcia Julki jeszcze raz bo nie chciały mi się otworzyć!

Rybciu no to Jędrula wybrał sobie porę do snu :ico_szoking: :ico_szoking: :-D

[ Dodano: 2007-12-20, 07:20 ]
A czemu zdjęcie Oskarka sie nie mieni :ico_placzek: :ico_placzek: , może dajKolka tego linka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Kolka

20 gru 2007, 11:41

Cześć!! Ja tylko na chwilkę, jak zwykle przed południem :-)

Katrin tak trzymać. Ja będę z Tobą się zadawać i w cale nie uważam, żebyś była chamką :ico_nienie: Ich przewaga jest piorunująca :ico_szoking: Do Kaczorków jeszcze Ci długa droga, ale do nich to chyba każdemu długa :-D Miło ze strony Twego męża, że kupił Ci tyle róż ile masz latek, ale wcale nie uważam,żeby ich było dużo :ico_nienie: 100 to jest dużo :-D

Caro
Kod już wysłałam :-) ja to wiem, że jestem prawdziwa ciotka tego sprytka Oskarka :ico_brawa_01:

Rybciu 2,30?? :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_olaboga: O jejuniu... To też ładny z niego nocny marek :ico_szoking:

Dziewczyny, gdzie tam zaraz libacja alkoholowa :ico_oczko: Myśmy miały pidżamową nasiadówkę i ja nie piłam nic, bo nic nie miałam :ico_placzek: Ale nie gniewacie się za naklikane stronki?? Kochane jesteście :ico_sorki: :-D

Tej kiełbasy Julka to i tak miała mało... Wcześniej porwała ze stołu calutkie pęto!! I gotowa była je zjeść, ale bez przesady :ico_oczko: Tego kawałka też tylko troszkę uszczknęła :ico_oczko:
Ja nie przypominam sobie niczego, poza surowym jabłkiem co by nie smakowało jej... Nie wybrzydza w jedzeniu :ico_oczko: Chyba w dziadka się wdała... dla niego też wszystko zjadliwe :-)

No, na mnie już czas i pora....

Ale mi się spać chce :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Blanka26

20 gru 2007, 12:07

no i mi naklikały 7 stron :ico_szoking: dziewczyny ja tylko na chwilkę, bo mam dziś kopę prania, gotowanie (i nie wiem co na ten pieprzony obiad zrobić), spacer z Olą mycie głowy make-up, gotowanie dla Oli potem wyjście do sklepu :ico_olaboga:

katrin JESTEM Z CIEBIE DUMNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a prezent od męża???wyobrażam sobie :ico_haha_02: cudny :ico_brawa_01:

kolka to Julcia taką kiełbachę już wcina??? :-D a ten laptop bajerancki jest. może oli bym coś takiego sprawiła. :ico_noniewiem:

Mordeczko cieszę się, że w sytuacja w domu stabilna, wiesz wiedziałam, że tak będzie. haaa wiesz ja jakbym była ojcem takich wspaniałych dzieci, to na krok nie chciałabym ich opuścić :ico_haha_02:

Rybciu wracam w 2008, nie martw się szybko zleci :-D

a propo likierków, to moja gangrena robi z kukułek

kari i katrin dziękuję kochane za miłe słowa
dobra kochanieńkie przeczytałam, napisałam, zmykam już od was :ico_placzek: Ola mi jeszcze coś zaczyna marudzić :ico_olaboga: a ja nawet się dziś jeszcze nie czesałam.

torebką pochwalę się jak starczy mi czasu, wybaczcie

a jeśli chodzi o gangreniaste stosunki, to wczoraj miałam tyle roboty, że szok, pojechaliśmy na te zakupy, potem musiałam oli ugotować marchewkę, zostawiłam M z teściem w domu, i garzcek na gazie z marchewką, wyszłam do apteki. wracam smród na kltace, wchodze do domu, nie ma czym oddychać :-D obaj na mnie :-D ze garczek spaliłam, no to ja w neerwę, przecież zostawiłąm dwóch facetów w domu, a oni, że nie powiedziałam, no faktycznie kuchnia jest na drugim końcu bloku i nie słychać, że się coś gotuje. teść wkurzony, no to ja wprost mu powiedziałam, że nie mam zamiaru się przejmować głupim garczkiem , bo mam ważniejsze problemy na glowie :-D no i na tym był koniec tematu :-D zmykam kochanieńkie papapa

Awatar użytkownika
Kolka

20 gru 2007, 12:17

delicja, no fajnie... nie ma jak dwóch facetów w domu :ico_olaboga: Dobrze im powiedziałaś :ico_haha_02:
Z laptopem daj sobie spokój. On fajnie tylko wygląda. Ja go nie kupiłam tylko mała go dostała po bratanicach Rafała, bo one już z niego wyrosły a dźwięk w nim się przycina. Ta zabawka jest od 3 lat a na moje oko, conajmniej od 5-ciu i to jak dziecko jest bardzo bystre. Potrzebna jest tu znajomość literek, ortografii, dodawania itd. Julka wali w niego na oślep i nawet jej nie przeszkadza, że i baterie padły :ico_oczko: Szkoda pieniędzy teraz. Lepiej coś innego kup, jak masz chęć wydać pieniążki

Ja już zmykam. zaraz wróci pewnie mój mąż, bo źle sie czuje :ico_olaboga: No nie dziwne, jak od kilku dni śpi tylko po 3-4 godziny, do tego się zaziębił :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Blanka26

20 gru 2007, 12:38

kolka dzięki za info, bo miałam pytac jak się sprawuje, ale skoro mówisz, że się nie sprawdza, to sobie da m spokój.
A R powiedz, żeby troszkę przystopował, w końcu zdrowie dużo ważniejsze niż samochód. Kurcze skoro to auto tak się często psuje, to może sprzedajcie, no bo tak ciągle dokładać :ico_olaboga: i z taką obawą jeździć, czy się dojedzie do celu i z powrotem bez awarii. sprzedajcie, niech inni się martwią :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 gru 2007, 12:53

caro, to milo slyszec,ze jestesmy takie ciocie a jeszcze milej bedzie,jak juz zamieszkamy w tym KOSZALINIE,to mysle,ze sie spotkamy :ico_brawa_01:
O ile dobrze kokarze,to do was najblizej bede miala wowaczas.

A Andrzejek zasnal wczesniej,tylko narobil kupala przez sen - a ja nie zasnelabym ze swiadomoscia,ze on spi w kupce.Chcialam go przebrac przez sen ale sie wybudzil :ico_noniewiem: A my o tej godzinie jeszcze nie spimy,bo gramy :ico_wstydzioch: i jak zobaczyl swatlo od choinki,szum wentylatorow od komputerow to uznal,ze juz dzien :-D
No ale pomarudzil i zasnal :ico_haha_02:

delicja, no jak mowisz,ze zleci to ci wierze :-D

[ Dodano: 2007-12-20, 11:59 ]
kolka - to wspolczuje - chory maz = udreka. Moj tata jak sie przeziebil,to tak sie zawsze zachowywal jak by mial zaraz umrzec :P Moja meza tez jak chora,to taka bidniusia - nic zrobic nie moze :P
Ale jak kobieta chora to jeszcze obiad,zakupy,pranie,dziecko itp :ico_olaboga:
Ach te chlopy - z nimi zle - bez nich gorzej !

delicja - olac garnek - ale na drugi raz musisz wiedziec - 2 facetow w domu,to tak jak bys dwa koty zostawila.Nic nie zrobia :P

Kurde - jakies feministyczne hasla to wypisuje.Zaraz mnie zbanuje jakis meski admin :-D

No a ja mam dzis fure sprzatania :/ U siebie i u babci ale u niej moge sprzatac - sypnie gorszem i bedzie na pieluchy :P

Czy ja jestem wredna? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kolka

20 gru 2007, 12:59

delicja, ten laptop to fajny jest... ale dla 5 lub 6 letniego dziecka :ico_haha_02:
A samochód pewnie na wiosnę pójdzie na handel :ico_placzek: Szkoda, bo ładny :ico_placzek: On ma problemy z odpalaniem po kilku godzinach stania. Jak już ruszy to jest spoko :-D

Rybka, w co Wy tak gracie o tej porze? :-D

[ Dodano: 2007-12-20 ]
iw_rybka pisze:Czy ja jestem wredna?
Rybka... no skąd... po prostu praktyczna :-D :-D

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

20 gru 2007, 21:36

Co tu taka cisza? :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kolka

20 gru 2007, 21:52

No właśnie... cisza jak makiem zasiał... Dziewczyny pewnie zawzięcie pracują... :ico_noniewiem: Mordka pewnie malibu pędzi :ico_oczko:

A ja zmęczona... a jeszcze mam prasowania bez liku :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”