Dagmarka, ale fajny smieszek z Twojej niuni!!! Supcio

[ Dodano: 2007-12-19, 23:22 ]
Jeszcze chcialam sie pochwalic jaki Nelcia ma smoczus

a mnie wczoraj spytała jak karmię i powiedziała,że mam nic nie wprowadzać do następnego szczepienia - 30 stycznia! Normalnie zwariować można- znowu dwie babeczki mówią zupełnie coś innego!!pytałam o słoiczki i soczki no i dowiedziałam się że skoro karmię piersią to takie rzeczy mam wprowadzić póżniej.
napewno wszystko będzie dobrze3miesięcy i według niej wszytsko powinno być dobrze poprostu poczekamy jeszcze 4 tygodnie
Kocura mnie też lekarz powiedział że jesli sie karmi piersią to dziecko wszystko czego potrzebuje dostaje w mleczku i niepotrzebne są inne pokarmy bo tylko obciążają żołądek, który jeszcze nie jest całkowicie przygotowany na takie smakołyki. Ja postanowiłam jeszcze miesiąc poczekać a potem zobaczymy.a mnie wczoraj spytała jak karmię i powiedziała,że mam nic nie wprowadzać do następnego szczepienia - 30 stycznia!
Eve może przy dłuższym stosowaniu pomoże, trzymam kciuki żeby nastąpiła szybka poprawa skóry Szymcia.mam go kąpać w emulsji oilatum, juz go w niej kąpalam ale niestety nie pomagala no ale jak kazal kąpac to tak zrobie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość