eve rozprujesz z boku i na sznureczek zaczepisz, wejdziesz wejdziesz.eVe80 pisze:już jej nie założe
eVe80 pisze:tak to jest pocieszenie, że załatwiamy to dla siebie i za niedługo będziemy mieszkać już we własnym gniazdku
eVe80 pisze:hmmm marzenie moje, no ale niestety nas nie stać na domek, bo nawet ziemi nie mamy swojej i wszystko byśmy musieli kupić a koszty nas przerastają
Myszka_ pisze:my wlaśnie myślimy o domu, bo mamy ziemię, a jak patrzeliśmy na mieszkania to w sumie tyle samo co dom, to wolę dom... zawsze swój, nawet na kredyt hihi...
no może i tak ale mnie szczerze mówiac nie wiem co by musiało skłonić żeby taki drogi wózek kupować a wcale do biednych nie należe. gdyby tak bardzo mi sie podobał to chyba jednak używany bym kupiła. nie planuje tego co teraz kupie dla drugiego dziecka bo na pewno za tych kilka lat bedą już zupełnie inne i bym była zła, że nie moge kupić nowego. a jaki Wy chcecie kolorek tego wózka?Myszka_ pisze:jak mam dac za używany ok.1800 to jakoś pokombinuję żeby miec na to aby dołożyć do nowego
asika82 pisze:no może i tak ale mnie szczerze mówiac nie wiem co by musiało skłonić żeby taki drogi wózek kupować a wcale do biednych nie należe. gdyby tak bardzo mi sie podobał to chyba jednak używany bym kupiła. nie planuje tego co teraz kupie dla drugiego dziecka bo na pewno za tych kilka lat bedą już zupełnie inne i bym była zła, że nie moge kupić nowego. a jaki Wy chcecie kolorek tego wózka?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość