Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2007, 20:25

felcia dzieki kochana.. nie wiedzialam ze tak mozna z tymi receptami zadzialac hehe jak oni nazywaja ta recepte_ ta ktora moge wrzucic do skrzynki jak mowisz...
to saamo moge robic z pigulkami_
i czy ta recepta ma date waznosci_ do kiedy musze ja do tej skrynki dostarczyc_

ciesze sie ze wam lepiej.. oby do swiat was puscilo :ico_oczko:

marta jak tam rozmowa z ksiedzem___ :ico_noniewiem:

ja tez dzis załatwilam dopiero chrzciny hehe nie mialam czasu wczesniej )czyt kosciol nie po drodze na zakupki hihi) poza tym w niedz i poniedz nie moglam nikogo kompetentnego odnalezc hehe
u nas w kosciele na lajcie tzn nie potrzeba zaswiadczenia chrzestnego ktorz ma parafie w innym miescie hehe na slowo ksiadz uwierzyl ze praktykujacy katolik itd hehe :ico_oczko:
poza tzm dziwilam sie jasnie pani ze urzadzala chrzcinz w tygodniu a okazuje sie ze u nas chrzcza w dowolnym terminie, nawet w adwencie :ico_szoking:

no i my chcemy w nietypowym miejscu.. bo w baszcie, hihi tam odbywaja sie msze swiete nonono hehe zapalimy swiece, napalimy w kominku i bedzie tak kameralnie hihi chrztu udzieli leosiowi nasz przyjaciel zakonnik hihi

martus oj rozpieszczaja leosia na maxa hihi choc moi rodzice troche jak ja.. staraja sie wnuka madrze wychowac i pozwalaja mu zajac sie soba od czasu do czasu hihi
bo tesciowie to.. :ico_olaboga:
-co to za niedobra trawke mamusia daje? :ico_puknij: -szpinak z ziemniakami :-D
-oj on juz nie bedzie jadl... - :ico_puknij: leos otwiera szeroko buzke na widok pelnej lyzeczki :-D
i raczki raczki raczki.. bo wg nich leos lezec nie moze.. no chyba ze dziadkowi rece odpadaja to polozy malego tlumaczac tym ze leos sie zmeczyl hihi :-D

no ale dziadkowie rowno zakochani. tula go, pieszcza., fotki trzaskaja hihi i szczerza zebzydo leosia jak czubki hihi fajnie

dziewczyny sprawcie by jutro byla sobota!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-12-20, 19:38 ]
leos w dzien spal super.. ok poludnia 1,5 godz
u tesciow co prawda krotko ok 20-30min hehe bo nie bylo suszarki hihi
ale sprawdza sie tez jego ulubiona grzechotka hihi przy niej tez zasypia )chyba franus taka ma... nie pamietam juz u kogo ja widzialam hehe
no i po powrocie tez 1,5 godz snu zaliczyl.
jak dla niego to istne szalenstwo
wstal taki pogodny i smiejacy
siedzi w foteliku w kuchni i gada na maxa hihi i chichra z babcia hehe
super!!!

marta
no nie wiem czy to zabki.. pewnie tez kaszel go meczy i alergia spac nie daje.. hmm sama nie wiem

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 gru 2007, 21:22

jezdem!!!!!
chrzciny bedą :ico_brawa_01: ksiadz oki :ico_brawa_01: dalismy mu whiskacza i spox :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale.......... mowil mi ze mam wziąźć rozwod koscielny :ico_olaboga: jak rozmawialismy z jacolem to mowil mi ze mu nie zalezy..... a teraz mowi ze byloby fajnie jakbysmy slub koscielny mieli :ico_olaboga: a ja????? mam sie spotykac z tym nienawidzonym bylym mężem?????? z wszystkimi znowu w sądzie kościelnym??? ( jako swiadkowie, jego rodzina i moja) a on taki psychopata i umie sie rozplakac na zamówienie i ja nie chce juz go widziec wiecej, ale z drugiej strony chcialabym z jackiem koscielny :ico_olaboga: :ico_placzek: bo On jest tego wart, a jak dłygo trwa rozwod koscielny????? do 10 lat :ico_olaboga:
nie wiem co mam zrobic :ico_olaboga:

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

20 gru 2007, 22:57

marcia jak jestes pewna ze dostaniesz rozwod koscielny to mysle ze warto....myslisz ze tak dlugo to trwa :ico_olaboga: no i super ze wkoncu dogadaliscie sie z ksiedzem chyba z daleka wyczul ze jestes zmeczona i nie chcial zadzierac :ico_oczko: :-D

magdaa moze leos ma poprostu duzo wrazen w ciagu dnia i potem to mu sie sni i dlatego tak sie wierci i marudzi,nowe miejsce,twarze,klimat itp
wiesz konrad jak zaczal chodzic do zlobka(ogromne przezycie dla niego) to tez tak mial ,wybudzal sie,cos krzyczal przez sen itp.teraz np te krople do oczu robia ze sie przebudza bo krzyczy eye nie.wiec wszystko to nasze maluszki przezywaja i potem w nocy tak swiruja :ico_oczko: :ico_haha_01:

ta powtorkowa :ico_oczko: to jest jedna strona z recepty na ktorej bedzie twoj adres i leki wypisane jakie sa do powtorzenia,musisz ja oderwac i schowac sobie w domu, i tylko zaznaczasz ktore chcesz i do skrzynki.nie ma tam zadnej daty waznosci,wypelniasz kiedy koncza ci sie te ktore masz.ale jest data kiedy masz isc na badanie,no wiesz aby stwierdzic czy nadal jest ci ten lek potrzebny.
a pigulek tak sie nie da,bo lekarz musi zbadac ci tentno przy kazdym nowym wypisaniu.ale tutaj daja recepte na pigulki na pol roku,wiec raz na 6 mcy mozna sie przejsc do gp :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-20, 22:00 ]
madzia mam nadzieje ze mnie zrozumials to co napisalam :-D

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

21 gru 2007, 00:06

Cześć dziewczyny, dawno mnie u Was nie było, ale jakos częściej bywam na Emigrantkach :ico_wstydzioch: :-D
U mnie już powoli świątecznie...narazie końcówka sprzątania, no i jedziemy jutro po choinkę, bo jeszcze nie mieliśmy kiedy kupić, bo ja niedawno wróciłam z PL, potem mąż pojechał do Francji...

Teraz siedzę sama ...matko jakie te wieczory samomotne są cięzkie, B poszedł na christmas party firmowe, w tym roku jest bez rodzin więc zostałam z Tośkiem w domciu :ico_oczko:

Buziaczki dla wszystkich :-)

[ Dodano: 2007-12-20, 23:11 ]
martuchafrost pisze:hrzciny bedą :ico_brawa_01: ksiadz oki :ico_brawa_01: dalismy mu whiskacza i spox :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale.......... mowil mi ze mam wziąźć rozwod koscielny :ico_olaboga: jak rozmawialismy z jacolem to mowil mi ze mu nie zalezy..... a teraz mowi ze byloby fajnie jakbysmy slub koscielny mieli :ico_olaboga: a ja????? mam sie spotykac z tym nienawidzonym bylym mężem?????? z wszystkimi znowu w sądzie kościelnym???

Marta fajowo że bedą chrzciny...
co do unieważnienia małżenstwa w kościele to powiem Ci, że mój mąż jest po tym bo też uniewazniał swoje poprzednie i wcale nie musiał się spotykać z byłą...on miał spotkanie (i tzw przesluchanie przez księdza w Londynie) a ona w PL w Warszawie...wogóle sie nie widywali, wogóle nie musieli się kontaktować.

[ Dodano: 2007-12-20, 23:15 ]
martuchafrost, mogę podać Ci (o ile o jeszcze mam, musze sprawdzić) adres mailowy księdza który przesłuchiwał mojego B...może on Ci coś podpowie (mądry ksiądz i człowiek).

Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2007, 00:26

marta :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za chrzciny oczywiscie hihi a jesli z tym rozwodem jest tak jak pisze maggie to super!!! dzialaj!!! dla jacola!! dla siebie!!! dla was!!!

fela dzieki za szczegoly
a ja dostaje recepte tylko na jedno opakowanie pigulek :ico_noniewiem: no ale wystarcza mi na dlugo bo biore je mniej wiecej co 2 dzien hehe taka jestem zorganizowana hehe
fela leos budzil sie czesciej w nocy juz w uk, a tutaj to sie nasililo w ostatnich no i ten kaszel...
ale dzis spi ladnie jak na razie :ico_szoking: w ogole sie nie obudzil.. i taki rozkoszny byl przed kapiela.. siedzial w foteliku, gadal na maxa i chichral sie z babcia hihi
po kapieli to samo hihi normalnie anioleczek, jakby chcial odkupic swe nocne marudzenia hehe
kochany szkrabek!!!

maggie faJNIE ze wpadlas.. odwiedzaj nas czesciej bo my tu takie samotne hehe
dopiero co sie pakowalas do polski a juz jestes z powrotem :ico_szoking:
dawaj jakies foty

gosia brrr glista?? mysle ze to gorzej brzmi niz wyglada co? dluga trwa takie leczenie?
a co do pawla.. kurcze bardzo mi przykro.. swinstwo na maxa.. :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-12-20, 23:48 ]
i jeszcze kilka fotek bo wlasnie dostalam od kumpeli hihi

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

21 gru 2007, 00:52

madziorka hihi pisze:dzialaj!!! dla jacola!! dla siebie!!! dla was!!!

dokładnie, naprawdę warto,mój mąż jeszcze nie ma wyniku tej sprawy, ale jak tylko dostanie to ustalamy datę slubu....
wiesz dla mnie to też nie ma jakiegoś mega wielkieo znaczenia, najważniejsze ze sie kochamy, a czy z kościelnym czy bez do drugorzędna dla mnie sprawa...ale wiem że dla mojego B było to ważne, bo on mnie uważa za swoją jedyną żonę....

madziorka hihi pisze:maggie faJNIE ze wpadlas.. odwiedzaj nas czesciej bo my tu takie samotne hehe
dopiero co sie pakowalas do polski a juz jestes z powrotem :ico_szoking:
dawaj jakies foty

Dzięki Madzia, ja wróciłam 14 byłam krótko,
Fotki mam ale jeszcze w aparacie, wkrótce coś wkleje.

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

21 gru 2007, 00:57

Witam kochane :ico_haha_02:
Dawno sie nie odzywalam ale same wiecie :ico_wstydzioch: przygotowania do swiat, tesciowa, jutro znow przygotowania :ico_olaboga:
madziorka hihi, z tym budzeniem to pewnie zebole :ico_olaboga: i tak jak Fela pisala duuuuzo wrazen :ico_haha_01: fotki bombowe :ico_brawa_01:
Maggie, fajnie ze do nas zajrzalas :ico_haha_01: pewnie Antos bedzie sie cieszyl z choinki :-D
fela, co do tabletek anty to u mnie jest tak ze lekarz mnie nie oglada :ico_wstydzioch: tylko pisze na zwyklej kartce co chce i zostawiam w skrzynce na recepcji (dostaje na 6 miesiecy recepte) a dla Natiego Oilatum tez tak samo i na drugi dzien mam recepte :ico_haha_01:
Co do chorobska to miejmy nadzieje ze jej sie pozbedziecie do swiat :ico_oczko: bynajmniej trzymam kciuki :-D
martuchafrost, super ze chrzciny beda :ico_brawa_01: a co do rozwodu to musisz sie zastanowic :ico_pocieszyciel: czy chcesz wogole do tych wspomnien wracac, ale musi to by tylko twoja decyzja bez presji otoczenia :-)
gosia888, strasznie szkoda mi twojego slubnego :ico_pocieszyciel: takie swinstwo przed swietami :ico_szoking: tym bardziej ze pamietam jak mowilas jak on sie cieszyl z tej pracy :ico_noniewiem: no a teraz..... tylko gorycz
A co do Tomusia to brzmi niekawie :ico_olaboga: jak bedzie to leczone?? i od tego sa te zaparcia??
Jasnie Pani super z Luska wygladacie :ico_brawa_01: w tych klimatach zimowych i ogolnie bardzo ladnie wygladasz :ico_brawa_01: no i te chusty, super to wyglada :ico_brawa_01: zaluje ze ja czegos takiego nie mialam bo ta jest sliczna i ladnie trzyma dziciaczka :ico_haha_01:
Ja narazie ide na dymka ale mam nadzieje ze jeszcze do was zajrze dzis :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-12-21, 00:23 ]
Zjrzalam ale pustki :ico_haha_01:
Dobranoc :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 gru 2007, 10:34

hej dziewczyny!!!!!
jestem :ico_brawa_01:
Maggie bardzo mi poprawilas humor :ico_buziaczki_big: bo juz cała noc nie spałam z wrażen i nerwów, byłabym gotowa przezyc to jeszcze raz ale bez widywania byłego, i nie wiem czy to bedzie taki sens az mialo i komu uwierza skoro i ja i On bedziemy mówic co innego :ico_olaboga: w sądzie cywilnym wiesz jak było?????? uwierzyli jemu a nie mnie????? dlaczego????? wiec oplaca sie mówic prawde?????? nie sądze bo on kłamał jak z nut :ico_placzek: i dlatego tak bardzo to przezyłam :ico_olaboga:
ale bardzo Ci dziekuje za pomoc bo myslalam ze jak tu bede to bede musiala jezdzic do Polandu za kazdym razem i przezywac to jeszcze raz :ico_olaboga:
Madziu zdjątka super :ico_brawa_01: podoba mi sie to czarno białe jak jestes z Leonem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Emilka juz jestes w pelni biegu przedswiatecznym ???? :ico_oczko:
a u nas Meksyk w chacie :ico_olaboga: matka od rana jazda na całego bo bałagan ( zawsze ma bałągan :ico_puknij: , znaczy sie Ona tak twierdzi :ico_puknij: )
i musze dzis dywan prac, łazienke myć itp :ico_olaboga:
laski tyle kasy juz tu stracilismy ze szok :ico_szoking: :ico_szoking: w sumie na nic, zreszta wiecie jakie sa ceny w Kaczola :ico_szoking: dzie
Jasnie Szalona gdzie Ty ??????????????????????????????????????

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2007, 12:03

hej mamuski hihi

martus o kasce nie wspominaj... ja juz wydalam wszystko hihi dobrze ze adas dzis wyjezdza do polandu hihi

leos mial piekna noc :ico_szoking:
:ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tak jak pisalam wczoraj pod wieczor zaskoczyl mnie swoja pogodna buziaczka.. i niespodziewanym zasnieciem... a w nocy kontynuuowal swe anielskie oblicze hehe
rewelka!!!
pobudka o 4, 7 i 9. i jeszcze przed 10 zdrzemnal sie na chwile
dodam ze po kazdej pobudce cyc i szybkie spanko hihi
moj dawny leos powrocil
oby na dlugooo..
hihi

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

21 gru 2007, 13:07

czesc
Marta .... mój maz jeszcze nie ma wyniku tej sprawy ale bez wzgledu na to komu uwierza.... to i tak dostaniesz uniewaznienie, tylko moze to potrwać troche...u nas cioagnie sie juz drugi rok... :/
poza tym uwazam ze warto te sprawe zakonczyc raz na zawsze i potem juz nie bedziesz musiala do tego wracac....
była mojego mezunia wzieła sobie jakis swiadków ..mójmaz nie mial zadnych bo przesluchiwany był; w Londynie.

Madziorka dla Leoosia za ładne spanko :ico_brawa_01:

Mój Antoś ostatnio te ż ładnie sypia i śpi do 10....jestem w szoku :-D

Wróć do „Pozostałe”