Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 gru 2007, 11:50

heja,ale mam lenia dzis przed swietami a tu tyle do zrobienia ze nie wiem za co sie brac :ico_zly: a jak u was z zapalem do pracy przed tymi waznymi dniami??

asika82
4000 - letni staruszek

22 gru 2007, 12:08

Edit tak jak już pisałam ja nie mam zbyt wiele do roboty z typowych zadań przedświątecznych. posprzatam tylko tak jak zawsze i zrobie babeczki z owocami i ciasteczka ubiore i perniczki i koniec. Ja mam jak zawsze inne zajecia w pracy i co roku w wigilie i świeta pracuje.

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

22 gru 2007, 15:44

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzę Wam zdrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i wokół pełno życzliwych ludzi.

A ja dzisiaj ubrałam choineczkę, jest piękna, jak wieczorkiem zrobie zdjęcie to Wam wkleje no i teraz zabieram się do porządków, ale nie mam ich za dużo.

myszka_ :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super, że synek zdrowo się rozwija, ja idę do gina 14 sytycznia i też muszę mieć badanie na glukozę. Ja nie lubię przesłodzonej herbatki więc nie będzie mi to raczej smakowało :ico_nienie: . Już kiedyś miałam to badanie i było fuuuj. No ale trudno zrobić trzeba, mam tylko nadzieję, że nie zwróce :ico_wstydzioch:
malgoska jak tak czytam to chyba Ty masz jakieś przygody,a w tym sklepie to ja też bym szefa poprosiła i awanturę zrobiła.

edit53 fajny ten wózeczek, ja też wolę duże koła, bo mimo tego, że mamy autko to ja wolę chodzić a wiadomo jakie są nasze chodniki.

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 gru 2007, 18:13

...
Ostatnio zmieniony 27 mar 2009, 21:22 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

asika82
4000 - letni staruszek

22 gru 2007, 19:00

małgośka masz sie z tą rodzinka, pewnie znowu teściowa miała do Ciebie jakieś ale.

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

22 gru 2007, 20:27

Kocha ne Kwietnioweczki!
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Was
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia :-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

23 gru 2007, 12:50

Witajcie kochane,
ja się dziś wyspałam, hura! ale na noc wzięłam sobie nospę i ona dużo dała ...
wiecie jakoś odechciało mi się świąt, uleciał ze mnie cały ten optymizm, ta radośc, nie wiem czemu, poprostu tak jakoś się porobiło, mąż chodzi za mną i mówi, że grincz jestem ...
jeszcze tyle roboty przed nami, jak mi w ogóle pozwolą coś robic, drażni mnie to, że nic mi nie wolno, źle się z tym czuję :ico_noniewiem:
jeszcze teście przychodzą do nas na wigilię i aż mi się coś robi na samą myśl, ale dla Piotrka przetrwam wszystko, a wiem, że chciał żeby byli...
ale jak myślę o tym składaniu życzeń, takich uśmiechach i w ogóle to mi się coś robi :ico_zly:
najchętniej to wstałabym złożyła ogóle życzenia wszystkim zgromadzonym i po sprawie, ale pewnie to nie przejdzie... ehhh
przepraszam za te żale ale musiałam to z siebie wyrzucić....

Stołów pięknie ozdobionych,
jadłem suto zastawionych
i prezentów z dwa tuziny,
niech zazdroszczą Wam rodziny!
Żadnych sporów, żadnych kłótni,
niechaj nikt nie będzie smutny
- grunt to dobre wieść pożycie,
a karpiowi... daruj życie!
I każdemu - przyjaciela,
co czasami łzę ociera...
i wszystkiego co Wam trzeba,
no i jeszcze gwiazdki z nieba.

Obrazek

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

23 gru 2007, 14:03

Cześć.

Wpadłam złożyć Wam wszystkim radosnych Świat Bożego Narodzenia. Dużo zdrówka i spokoju w te dni, miłej atmosfery i oczywiście bogatego Mikołaja :-D

asika82
4000 - letni staruszek

23 gru 2007, 17:16

Moje drogie dziewczynki życze Wam i sobie radosnych świąt, jedynych w swoim rodzaju. Pewnie już nigdy więcej w życiu nie będziemy przeżywać Wigilii w tak cudownym stanie. Oby te święta były niezapomniane!!!

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 gru 2007, 09:24

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, niech Cię aniołek ode mnie uściśnie. Na wigilijnym stole opłatek położy i w moim imieniu życzenia złoży: by zbliżające się święta Bożego Narodzenia przyniosły radość z tego co jest, nadzieję na to co przed nami, uśmiech i pogodę ducha na każdy dzień nadchodzącego nowego roku... WESOłYCH śWIAT KOCHANE!!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”