mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2007, 23:41

Wez Justynka, bo ja tez sie pobeczalam :-) Dziekuje ze swojej strony za Zyczonka. Takie od siebie stworze pozniej, bo teraz by zbyt ckliwe wyszly !!!

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

23 gru 2007, 07:46

ja już na nogach
Justyna Bochniadzięki za życzonka, mnie aż ciarki przeszły jak czytałam, cudne!!!

ewasiek mam nadzieje ze samochodzik szybko bedzie sprawny i migiem zajedziecie do Kielc

mama_zuzi1980, bojowa pannica Ci rośnie..hihi nie da sobie dziewczyna w kasze dmuchac :-D

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

23 gru 2007, 08:16

hej dziewczynki, m pojechal na gielde do slomczyna po kola, mam nadzieje ze kupi.
my z misiem rozrabiamy od rana :-D

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

23 gru 2007, 10:47

a wiecie co u nas sie stało
od czwartku mamy gaz ziemny no i teraz ciepłą wode mamy z przepływowego ogrzewacza (coś jak junkers)
no i rano ide do łazienki a tam nie ma ciepłej wody
wogole nie leci z kurka ciepła woda :ico_szoking:
i wiecie co sie okazało... że woda nam zamarzła w rurce :ico_olaboga:
M musiał podgrzac nagrzewnica rurke i teraz jest juz ok
ale znow problem bo trzeba cos z tym zrobic zeby wiecej sie tak nie dzialo

uciekam bo Szymek kopie mnie z wózka po rękach :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-12-23, 09:47 ]
na 11 do kościoła na msze i wyspowiadać sie :ico_oczko:
bo wiecie..we wtorek chrzciny

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 gru 2007, 11:28

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada.
Ile Rydzyk ma moherów, ilu w Sejmie jest frajerów. Ile Kwachu dni się bawił i kolesi ułaskawił. Ile Lepper ma wyroków, tyle szczęścia w Nowym Roku!

życzy Maja z rodziną
hej dziewczyny nie mam czasu za bardzo na pisanie.pozdrawiamy Was z Hanusią bardzo

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

23 gru 2007, 11:46

Witam dziewczynki,świątecznie sie zrobiło na tik taku :-D
Mamo Zuzi uśmiałam sie z twojej pociechy :-D
Ewasiek mam nadzieje że dojedziecie spokojnie na święta :-)
Justyna dzięki za śliczne życzonka.
Eska a ta zupka z użyciem blendera to dla Olusia?Dajecie już swoim dzieciom zupki??
A u nas dziś ładna pogoda,słoneczko świeci,szkoda że śniegu niema :ico_placzek: zaraz czeka mnie pieczenie ciast i jeszcze trzeba włoski dziś zafarbować a wieczorem nauki przed chrztem.Tak mi sie nie chce tam iść,nie dosyć że przed świętami tyle roboty,dziecko chore to jeszcze to.
A Kacperek już chyba lepiej sie czuje bo tak nie płacze,wczoraj był taki wesolutki,śmiał sie co chwila,tylko w nocy nad ranem to miałam pobudkę co dwie godzinki.
A przeczytałam wczoraj ulotkę tych tabletek i jest tam napisane że mogą miesiączki niewystapic więc oki,a po świętach i tak idę do lekarza bo miałam się stawić za dwa miesiące do kontroli.
Dobra lecę bo trzeba zjeść jakieś śniadanko i zabierać sie do roboty.buziaczki.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 gru 2007, 13:08

Witam!
JustynkoLalka, , piękne życzenia! Dziękujemy!
Ja się leniwe budzę do życia. Kompletnie nic mi się nie chce :-D

Awatar użytkownika
paulina1978
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

23 gru 2007, 15:50

Kochane dawno mnie nie było ale po świętach postaram się odezwać i wszystko opowiedzieć :-D a z okazji zbliżających się Świąt życzę wam przede wszystkim pociechy ze swoich maluszków, aby każdy nadchodzący dzień przynosił radość z ich posiadania, no i zdrówka, zdrówka, zdrówka :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

23 gru 2007, 19:58

Jestem i ja, oh ale mnie te święta pochlaniają
Powiem wam że zakupy wieczorem to byl najlepszy pomysl na jaki moglam wpasc, nawet mąż to przyznał :-D Ludzi niezbyt duzo a kasy prawie wszystkie czynne.
Wlasnie zrobilam makówki, a wieczorem męzus bedzie smażył rybki bo jutro idzie do pracy a jak przyjdzie to zaraz wyruszamy do dziadków (ok 2 godz autem- az sie boje tej trasy) Bierzemy tam laptopika ale nie wiem czy będzie net wiec prawdopodobnie będe tutaj dopiero w drugi dzien swiąt.

Justynko czytając twoje życzenia popłakalam się najnormalniej w świecie, ja tobie życze żebys spędziła świeta w atmosferze pełnej miłości i żeby haleczka jednak została użyta :ico_oczko:

Kicia zupka z użyciem blendera nie byla dla Olusia tylko dla mnie, to ja ostatnio takie ciapy jadam :-D

Ewasiek oj trzymam kciuki żeby auto bylo juz jutro sprawne i żebyscie dojechali na czas

Mamo Zuzi urzekła mnie historia Wacka :-D Ty to juz pewnie szalejesz z rodzicami , moge sobie tylko wyobrazic jaka to radocha musi byc

Paulina zaglądaj cześciej, a fotka Majki-Mikołajki po prostu zarąbista, ty to powinnas miec zakaz wklejania takich fotek bo nam sie żal robi :ico_oczko:

nie pamieteam co jeszcze mialam pisac, zaraz przelece wasze posty i sobie przypomne

[ Dodano: 2007-12-23, 19:04 ]
I nie zdążylam przeleciec waszych poscików bo pora kąpać Olusia, zajrze póżniej i wkleje wam zdjęcie mojej choiny
Eve mamy jodłę kaukazką niezbyt dużą i kosztowała 80zł, troche szaleją z tymi cenami ale ja sobie tłumaczę że święta są raz w roku :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-12-23, 20:19 ]
oj klawiatura mi zzera co miektore :-D literki
a wiec krotko oto moja skrom*iutka choi*ka :
Obrazek Obrazek

[ Dodano: 2007-12-23, 21:35 ]
Teraz mam chwile czasu wiec i ja chciałam wam moje drogie dziewuszki złożyć życzonka, a więc
[glow=yellow]Zyczę Wam przede wszystkim zdrowych i spokojnych Świat, pełnych miłości i rodzinnej atmosfery, jestem pewna że dla każdej z Nas tegoroczne Swięta Bożego Narodzenia będą niepowtarzalne (nawet jeśli coś nie pójdzie po naszej myśli :ico_oczko: ) niepowtarzalne dlatego bo to pierwsze Świeta spędzone z naszymi kochanymi Słoneczkami. Gorące uściski dla Was, Waszych brzdąców kochanych i najbliższych[/glow]

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 gru 2007, 22:43

Dziewczynki ja tylko na chwilke, bo wiecie nie moge siedziec teraz na Tik-taku. Pragne Wam zlozyc zyczenia radosci, spokoju i milosci przy wigilijnym stole. By te Swieta rozpoczely w Waszym zyciu kolejny, lepszy i szczesliwszy rok, by pomyslnie poukladaly sie wszelkie zaczete sprawy, aby Wasze dzieciaczki obdarowywaly Was kazdego dnia szczesciem i radoscia... Jednym slowem WESOLYCH SWIAT!!! :-) :-) :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”