Jestem i ja, oh ale mnie te święta pochlaniają
Powiem wam że zakupy wieczorem to byl najlepszy pomysl na jaki moglam wpasc, nawet mąż to przyznał

Ludzi niezbyt duzo a kasy prawie wszystkie czynne.
Wlasnie zrobilam makówki, a wieczorem męzus bedzie smażył rybki bo jutro idzie do pracy a jak przyjdzie to zaraz wyruszamy do dziadków (ok 2 godz autem- az sie boje tej trasy) Bierzemy tam laptopika ale nie wiem czy będzie net wiec prawdopodobnie będe tutaj dopiero w drugi dzien swiąt.
Justynko czytając twoje życzenia popłakalam się najnormalniej w świecie, ja tobie życze żebys spędziła świeta w atmosferze pełnej miłości i żeby haleczka jednak została użyta
Kicia zupka z użyciem blendera nie byla dla Olusia tylko dla mnie, to ja ostatnio takie ciapy jadam
Ewasiek oj trzymam kciuki żeby auto bylo juz jutro sprawne i żebyscie dojechali na czas
Mamo Zuzi urzekła mnie historia Wacka

Ty to juz pewnie szalejesz z rodzicami , moge sobie tylko wyobrazic jaka to radocha musi byc
Paulina zaglądaj cześciej, a fotka Majki-Mikołajki po prostu zarąbista, ty to powinnas miec zakaz wklejania takich fotek bo nam sie żal robi
nie pamieteam co jeszcze mialam pisac, zaraz przelece wasze posty i sobie przypomne
[ Dodano: 2007-12-23, 19:04 ]
I nie zdążylam przeleciec waszych poscików bo pora kąpać Olusia, zajrze póżniej i wkleje wam zdjęcie mojej choiny
Eve mamy jodłę kaukazką niezbyt dużą i kosztowała 80zł, troche szaleją z tymi cenami ale ja sobie tłumaczę że święta są raz w roku
[ Dodano: 2007-12-23, 20:19 ]
oj klawiatura mi zzera co miektore

literki
a wiec krotko oto moja skrom*iutka choi*ka :
[ Dodano: 2007-12-23, 21:35 ]
Teraz mam chwile czasu wiec i ja chciałam wam moje drogie dziewuszki złożyć życzonka, a więc
[glow=yellow]Zyczę Wam przede wszystkim zdrowych i spokojnych Świat, pełnych miłości i rodzinnej atmosfery, jestem pewna że dla każdej z Nas tegoroczne Swięta Bożego Narodzenia będą niepowtarzalne (nawet jeśli coś nie pójdzie po naszej myśli
) niepowtarzalne dlatego bo to pierwsze Świeta spędzone z naszymi kochanymi Słoneczkami. Gorące uściski dla Was, Waszych brzdąców kochanych i najbliższych[/glow]