Hey moje kochane mamuski!!!
Ja rowniez przepraszam,ze mnie tak dlugo nie bylo,ale rozlozylam sie na maxa z jakis tydzien temu,chyba mnie przewialo jak wyszlam szybko do ogrodka ubrana na letniaka i mam za swoje..teraz mi juz lepiej,bez antybiotyku sie niestety nie obylo,ale chociaz teraz jestem w stanie cos zrobic przed swietami,,poza tym Vinee tez sie rozchorowala,chyba zlapala ode mnie,i bidulka ma katarek i kaszel..chociaz goraczki juz nie ma...ale ogolnie jest aktywna i wariuje na calego...Cale szczescie,ze choc Bablu sie nie zarazil,bo jak jego by wzielo to by bylo dopiero
My prawie juz dopieci na ostatni guzik,choinka stoi,prezenty popakowane,jedzonko juz prawie skonczone,tylko zostal nam karp na jutro do smazenia i dzis barszczyk,,uszka polepione wczoraj,salatki,babki itd juz stoja..mniami...Bablu jeszcze konczy halwe marchewkowa:) wczoraj rozpakowalismy ostatnie pudla dopiero,bo chora nie mialam sil na nic...
Martamam nadzieje,ze dostalam mojego smsa z zyczonkami,,,bo nie jestem pewna czy doszedl,bo chyba mialas wylaczony ang numer,i dopiero widzialam raport dzis,ze doszlo..w kazdym badz razie...
Jeszcze raz: BLOGOSLAWIENSTWA BOZEGO I WIELU LASK Z OKAZJI CHRZTU SWIETEGO DLA FRANIA!!!!
Zdjecia boskie,jaki Franio juz duzy ,a Twoja siostrzenica jest przesliczna i kochana!!!
Duzo zdrowka rowniez dla pozostalych naszych chorowitkow,Vikusi,Kondzia i Eli..kurcze,malo pamietam z tego wszystkiego...
Madziorka jestem w szoku jacy ludzie potrafia byc podli...normalnie szczena mi opadla... biedny Twoja Adam,i jak tu komus pomagac,jak ktos pozniej traki perfidny potrafi byc.........wykastrowalabym takich typow i koniec... Leos oczywiscie sliczny jak zawsze, a Twoja nowa fryzurka super!!!!
Jasnie Pani:) supee fotki zimowe z Lusia,i wielkie brawa dla niej za samodzielnie stanie,ale z niej sprytna bestyjka!!!! Buziaki z okazji pol roczku,jezeli mnie pamiec nie myli Rozwalila mnie fotka jak Luska lalke chustuje
Gosia mam nadzieje,ze szybko przegoncie ta gliste!!!!a co do Pawla zwolnienia,to cham ten gosciu,tak przed swietami komus to zrobic i niespodziewanie na dodatek,pamietam,ze Twoj Pawel sie cieszyl z tej pracy!!!!szkoda mi go strasznie!!!Fotki z wigili superanckie,bardzo ladnie wyszlas a limuzyna szok.....
Felicitygratuluje syneczka w brzuszku!!!!
Lucy milego pobytu w Pl,pewnie Twoj tato nie bedzie chcial wypuscic z rak Oliverka!!!Buziaki dla Oliego z okazji miesieczniy oczywiscie!!!
Emilka mam nadzieje,ze tesciowa Cie nie meczy za bardzo
Dobra dziewczyny zmykam do kuchni,bo chce sie dzis wczesniej polozyc spac,bo wczoraj poszlam spac po 3 w nocy,tak mi zeszlo z uszkami...
Chcialam Wam zlozyc swiateczne zyczenia!!!
Kochane moje!!!
Niech te swieta beda jak najbardziej rodzinne i cieple,
przy blasku choinki i zapachu wigilijnych smakolykow,
Niech kazdy z nas zatrzyma sie na chwile,zapomni o codziennej gonitwie,by moc spedzic ten czas w gronie rodzinny z dala od zgielku dnia codziennego!!!!
Zyczymy Wam zdrowych i radosnych Swiat Bozego Narodzenia!!!!!!!
(i oczywiscie masy prezentow pod choinka :) )
Ilona,Vineetha i Bablu
[ Dodano: 2007-12-24, 00:20 ]
Jasnie Pani:) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJU URODZIN!!!
Wszystkiego czego sobie zapragniesz,i wielgachnej kolekcji chust