Cześć dziewczyny,
wczoraj nie miałam czasu, żeby do was zaglądnąć, więc szybko nadrabiam zaległości i przesyłam życzenia:
Wesołego jajka oj to inna bajka, przepraszam pomyłka miała byc choinka
Więc karpia smacznego, mikołaja bogatego, szczęścia i radości, prawdziwej miłości oraz spełnienia każdego waszego marzenia.
Pozatem życzę wam Kochane dużo zdrowia, bo wiadomo, że to najważniejsze, uśmiechu na codzień i pociechy z naszych małych szkrabów
My święta spędzamy rodzinnie, fajnie jest. Mikołaj był u nas córcia zachwycona koniem, a mały szaleje w samochodziku
. Muszę wam się pochwaić, że Krystian ma ząbka
, dolna prawa jedynka
mały troszkę marudny, ale na szczęście nie ma gorączki.
MORDKA - mam nadzieję, że z Kacperkiem to nic poważnego i oczywiście życzę udanej imprezki i cieszę się że mały tatę uwielbia i ty możesz troszkę sobie odpocząć.
RYBKA - myślę, że dobrze postąpiłaś i nie zjadłaś wigili z tymi rasowymi pasozytami
Troszkę, nie rozumiem tej sytuacji z twoim szwagrem? Oni mają własny dom, a mieszkają z wami? Przepraszam, że wypytuję o to podczas świąt, ale jakoś ten post od ciebie mnie zaciekawił.
CARO i HEKTORKA - dla Oskarka i Kamilka najlepsze życzenia z okazji ukończenia 9 miesiąca
KOLKA - piękna choinka, ja też pochwalę się swoją
. Po świętach wkleję pare fotek.
MRÓWECZKA - dla ciebie też dużo zdrówka
Dobra zamykam idę się kąpać i spać, bo coś ostatnio nie dosypiam, mały kiepsko śpi. Trzymajcie się ciepło, odpoczywajcie i cieszcie się wspólnym przebywaniem z rodzinką. Będę w czwartek na kawusi z rana