Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 gru 2007, 10:52

hej kochane!!!!!ale sliczne wszystkie foty :ico_brawa_01:
ja jeszcze nie zdążyłam wkleić na fotosik :ico_placzek: ale jak to zrobir to wszystko Wam pokaze :ico_oczko:
no i po świetach :ico_olaboga: mam wiecej o 5 kg :ico_olaboga: a jutro ide na badanie krwi z frankiem i potem jedziemy do jacka babcii ciotki do konina wiec czeka nas długa droga :ico_olaboga: no ale cóż zrobic :ico_oczko:
Madziora uśmiałam sie z twojego prezentu od teściów :ico_oczko:
dobra bede potem bo teraz maly wola, jestem u tesciowej i troche "odpoczywam' bo u mnie to tysiace ludzi :ico_olaboga: :ico_brawa_01:
a Fran taki cwaniak pręży mi sie na wszystkie sposoby i chce byc tylko noszony :ico_olaboga: jak ja sobie z nim poradze w belfascie ?????????

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

26 gru 2007, 14:56

ja tez zycze wesolych swiat,mimo,ze tak pozno....u nas bardzo smutno ,moj tato mial wczoraj zawal...jestesmy zalamani,ale po dzisiejszej wizycie widzimy,ze jest lepiej....musi zmienic tryb zycia ,rzucic papieroski itp.........ja teraz jestem najwiekszym wrogiem fajek na swiecie,powiesilabym za jaja tego co tyton rozpowszechnil :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: przepraszam ,ze zasmucam....jestem dobrej mysli,nie moze byc inaczej,choc wciaz sie pytam czemy nas to dotknelo,a zarazem dziekuje Bogu ,ze zyje :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Madziorka i Ania bylo spotkanko? bo ja tak nie dokladnie czytam,zdjecia przelecialam i sa super....

moj tata bardzo dzielny,moze az za bardzo....juz mowi o pracy,chce wracac do Norwegii :ico_nienie: na razie mu przytakujemy,zeby nie denerwowac,ale nigdzie nie pojedzie :ico_nienie: lekarz mowi,ze nie ma mowy,po 3 miesiacach do lekkiej pracy....wciaz jest zagrozenie,ale musi byc dobrze .....nie dopuszczam mysli ,ma dopiero 44 lata :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 gru 2007, 18:39

Lucy kurde brak mi słów ale jestem z Tobą kochana i życze duzo duzo zdrowia dla Twojego taty

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2007, 23:04

lucy juz napisalam na czerwcowkach.. wierze ze twoj tatko bedzie zdrowy.. dbajcie o niego i badzcie z nim.. trzymam kciuki. buziaki!!!

chrzest byl przepiekny w baszcie.. super amtosfera i sceneria hihi leos byc bardzo grzeczny i pogodny. podczas polewania woda nawet nie jeknal hihi dopiero na samym koncu zaczal marudzic i na fotkach ostatnich wyszedl skrzywiony hehe ale trudno sie dziwic hehe
oj pieknie bylo naprawde .. taki kameralne chrzest super pomysl hihi
leos dostal super pamiatki. grawerowany smoczek i sliczny obrazek z inkona hihi
to od chrzestnych
poza tym chustawke taka na stelazu, zielona tako
oraz grajacy samochodzik z klockami hihi
szok. nie spodziewalismy sie tylu prezentow..
tesciowie wyglupili sie z koperta :ico_szoking:

jest masa zdjec z wczorajszych odwiedzin u rodziny. i dzisiejszych hihi
nie wiem kiedy uda mi sie zalaczyc je na fotosik hehe
teraaz zmykam bo jeszcze imprezka trwa w mniejszym gronie
ci co moga popijaja whiskacza a ja czmyhnelam do was na moment
pozdrawiam
papa

aha martus ja mam podobne obawy co do leonka.. nie wiem jak dam sobie rade w anglii hihi ale bede musiala sie pomeczyc zanim znow powroci do rowniowagi
on juz wykazuje niechec podczas samotnego lezenia hehe
od czasu do czasu to sie udaje
ale generalnie im wiecej ludzi tym wieksza chec na rece hehe
ale mimo tego jest bardzo pogodny wesoly i kochany

tyle ze widac ze zmeczony coraz bardziej
jego sny sa rozregulowane
nie chce spac jak dawniej
bywa ze i wracamy po kego planowanej kapieli
co jest bardzo nidobre
bo zmeczony leos placze podzcas ubierania rozbierania.. cizko mu zasnac i ogolnie jest rozbity i wkurzony
takze obiecalismy sobie ze postaramy sie nie zmieniac jego trybu dnia
ufff

spadam do towarzycha
papa

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 11:42

Nie spie, nie jem, nic na oczy prawie nie widze.... moje dziecko ma chyba nastraszniejsze zabkowanie na ziemi :ico_placzek: :ico_placzek: caly czas placze, nie da sobie podac syropku, ani wlozyc palca do buzi, zeby zelem posmarowac. caly czas na rekach musi byc, zeby niew plakac.... padam...

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 12:25

jasnie pani :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wspolczuje...

a ja narzekam bo leon dzisiejszej nocy obudzil sie o 3, doil cycka i spac nie chcial. chyba z 1,5 godziny. tylko w pozycji siedzacej byl zadowolony.. smial sie w najlepsze a ja mialam ochote walnac go poduszka :ico_wstydzioch:
potem placz ze zmeczenia i wreszcie odlecial,.
A ja padam,.
mam dosc jego pobudek..
jeszcze poklocilam sie wlasnie z adamem.. bleee

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 20:18

A GDZIE WY WSZYSTKIE JESTESCIE??? Przeciez juz po swietach :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

28 gru 2007, 00:35

Witam kochane w koncu udalo mi sie cos napisac :ico_wstydzioch: bo przeciez swieta to najbardziej meczacy dla mnie czas :ico_noniewiem:
Jasnie Pani :), a ty jak swieta spedzilas?? wszystko dobrze?
Fela Kondzio boski przy rozpakowywaniu prezentow :ico_haha_01:

Wiecej nie napisze bo dzieci wzywaja

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 gru 2007, 09:49

Emilka_M, nijak spedzilam te swieta - niedospana (bo jak luska nie spi to nikt inny nie moze), niedojedzona (bo jak niewyspana jestem to jesc nie moge), niedopieszczona :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: a teraz mam tego ciag dalszy, bo zeby nie wstawac co 15 min do lozeczka to kazalam mezowi spac na materacu na podlodze a Luske wzielam do siebie i sie obrazil na mnie (nawet chcial isc spac do rodzicow), ale co, ja jakis pierdolony terminator jestem, zeby 4 noc z rzedu nie spac? No to jak ze mna spala to troche lepiej bylo i sie tylko 4 razy obudzila :ico_noniewiem: tak po pol godziny jazda i potem spala

[ Dodano: 2007-12-28, 08:50 ]
Marta masz PW

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2007, 13:11

jasnie pani maz zrozumie.. a jak nie to zostaw mu luske na noc hehe

trzymam kciuki zeby zeboly wylazly jak najszybciej!!!!!

no dziewczyny gdzie jestescie???

ja dopiero wstalam.. bosko!!!
adas wrocil o 9 i wzial leoska do salonu.. mial tam duze towarzycho wiec zadowolony na maxa.. dopiero teraz wymiekl i zarzadl cyca , odpadl po 3 pociagnieciu.. i wyumienilis,my sie w lozku
ja wstalam a leonek smacznie spi hihi

zmykam na sniadanko
i jedziemy na basen
adas w tym czasie zabiera leonka na turniej pilki noznej hehe
a my bedziemy plywac hehe
potem pewnie dolaczymy do chlopakow
bo to tuz obok hali sportowej hehe

solarka przed sylwkiem.. i wieczorek znow jakis wychodny. a co hihi

leos lepiej spi. ufff

wgrywam fotki z bozego narodzenia i chrztu
przygotujecie sie na mega ilosc
hehe