Hej dziewczynki.
Ja dopiero teraz, wczesniej zupełnie nie miałam czasu zeby usiąść i coś napisac.
Renia masz cudnego synka
Mi tez juz coraz ciężej i zaczyna pobolewc mnie podbrzusze, 2 albo 7 stycznia ide na usg, jeszcze nie mam dokładniejszego terminu to dowiem sie co i jak. Lekarz mówił ze zobaczymy wszystko dokładnie bo to bedzie juz ciąża donoszona więc aby dotrwac do tego czasu
Goonia super ze masz juz ząbka, samopoczucie pewnie o niebo lepsze, teraz synek moze juz spokojnie wychodzić
Klaudia gratuluję lekkiego porodu. Oby nasze tez takie były no i czekamy na zdjęcia maluszka.
Gosia fajnie ze mąż już będzie miał wolne i będzie z Wami w domku, na pewno przyda się pomoc, wiem to sama jak początki bywają trudne. Mój tez miał miesiąc urlopu. Tym razem tak nie będzie, zresztą nie wiem jak to będzie bo nie wiadomo kiedy będzie miał ten zabieg.
Mariola mój Patryk tez taki jest, przyzwyczajony ze cały dzien ze mną wiec jak cos chce to przychodzi do mnie.
Justyna widziałam Twoje zdjęcie na 3 trymestrze. Wyglądasz super i wydaje mi się że brzusio troszkę Ci opadł.
Monia daj znac jak tam po wizycie. Może zaczniesz rodzic jak Ci rozmasuje tą szyjkę???
Mary nie przejmuj się tymi nastrojami, myśle ze one są jak najbardziej normalne. Taka huśtawka hormonalna. Jak kazda z nas obawiasz się czy podołasz ale uwierz mi ze na pewno dasz rade. A teściami się tak bardzo nie przejmuj.
Marcia napisałam do ciebie na gg. Jak bys mogła zerknac i mi odpisac bede bardzo wdzięczna
Dobrze ze ze zdrówkiem juz lepiej, szkoda ze bratanek podłapał, bidulek malutki musi sie teraz troszke pomęczyc. Oby szybko mu przeszło
Jola nie mów hop bo do stycznia jeszcze kilka dni i wszystko moze sie zdarzyc
ale jakby co to witamy Ciebie jako stycznióweczkę
Kasia a jak tam u Ciebie? Ty tez juz na ostatnich nogach. Teraz to tylko juz czekac az cos sie rozkreci. Ciekawe która z nas następna będzie
Mam nadzieje ze zadnej z Was nie pominęłam.Jezeli tak to bardzo przepraszam