Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 12:21

madziorka hihi, oooo! To najpiękniejsze życznia dla Leosia! Niech rośnie taki radosny i pogodny! Czekamy na fotki!

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

27 gru 2007, 15:23

No właśnie fotki!
Też musimy ochrzcić malucha. Ciekawa jestem jaka teraz panuje moda hihi.
Kocura Bura, a wy już ochrzczone?

Właśnie wróciliśmy z Kubusiem z wielkiej wyprawy. Pojechałam załatwić ubezpieczenie za poród. I zabrałam ze sobą mojego dzikuska, moje emo kochane (bo nie miałam go z kim zostawić). I muszę przyznać, że był bardzo dzielny. Zaczął marudzić dopiero po 2 godzinach stania w kolejce i jak tylko wzięłam go na ręce zaraz przestał :ico_haha_02: Normalnie jestem dumna z mojego wrażliwca, bo tłum był dziki. Pewnie odreaguje to wieczorem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 16:10

kilolek, tak, tak, my już miesiąc po chrzcie! A to Kubuś był dziś super dzielny! :ico_brawa_01:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

27 gru 2007, 20:59

kilolek, pierwszy raz cie zobaczylam na fotce.fajna z ciebie babka :ico_brawa_01:
fotoreportarz tez extra :ico_brawa_01: wspolczuje tylko tej drakonskiej diety :ico_placzek: nie pomysleli o tobie?? :ico_noniewiem:

madziorkahihi poprosze o zdjecia z chrzcinek
ja chrzcilam pysie jak miala 2 mies.ale u nas to bylo zalezne od pobytu ojca chrzestnego w polsce.
wiecie..maz mi dzis kupil zupelnie bez okazji zaje...ste buty :-D :-D :-D jutro wam wkleje fote :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-27, 21:36 ]
moje buty..ale kiepsko widac :ico_noniewiem:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 23:32

lidziasc, ale szpile! Super! Wystrzałowy Sylwester się szykuje, co? Ja to bym się zabiła w takich butach :-D zawsze chciałam chodzić w obcasach, ale jakoś nie było okazji, a teraz to już jestem za stara,żeby się uczyć. Moje obcasy maja max. 6 cm.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

28 gru 2007, 11:13

Kocura Bura, ale moje tez nie sa wyzsze...nie mierzylam ale chyba na 6cm wlasnie jest obcasik.ja tez nie bardzo umiem na obasie chodzic ale wczoraj jak mierzylam to byly tez takie na 3cm ale te ladniej na nodze wygladaja i sa wygodne.juz raz mialam taka szpile i super mi sie chodzilo,zalezy od buta bardziej jak wygodny to nie czuc tej wysokosci tak bardzo
zmykam na poczte paczki z allegro powysylac.buzki dla was :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2007, 13:13

lidzia niezle szpile hehe
ja preferuje niskie obcasy hihi za wysoka sie czuje no i nigdy w zyciu w takich nie lazilam i nie umiem hehe

ja dopiero wstalam.. bosko!!!
adas wrocil o 9 i wzial leoska do salonu.. mial tam duze towarzycho wiec zadowolony na maxa.. dopiero teraz wymiekl i zarzadl cyca , odpadl po 3 pociagnieciu.. i wyumienilis,my sie w lozku
ja wstalam a leonek smacznie spi hihi

zmykam na sniadanko
i jedziemy na basen
adas w tym czasie zabiera leonka na turniej pilki noznej hehe
a my bedziemy plywac hehe
potem pewnie dolaczymy do chlopakow
bo to tuz obok hali sportowej hehe

solarka przed sylwkiem.. i wieczorek znow jakis wychodny. a co hihi

leos lepiej spi. ufff

wgrywam fotki z bozego narodzenia i chrztu
przygotujecie sie na mega ilosc
hehe
buzka dla wszystkich

[ Dodano: 2007-12-28, 12:24 ]
Boze narodzenie u mojej rodzinki

pierwsze spotkanie leosia z pradziadkami
Obrazek
Obrazek

moja kuzynka i leonek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

leos z babcia hihi
Obrazek

w otoczeniu moich siostr i kuzynek
Obrazek

choinka rodzinki i leos
Obrazek

pierwsza fura leosia
Obrazek

mama dawaj cyca.. JUZ!!!

Obrazek

uffff

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

28 gru 2007, 14:29

kilolek, pierwszy raz cie zobaczylam na fotce.fajna z ciebie babka :ico_brawa_01:
dzięki :ico_wstydzioch:

Lidiasc, buciki bajer!

Madziorka, a czemu Leoś, bez spodenków do zdjęcia pozuje? :-D Super fotki, dawaj resztę! :ico_haha_02:
wspolczuje tylko tej drakonskiej diety :ico_placzek: nie pomysleli o tobie??
taa, pomyśleli, owszem! Moja mama ugotowała mi karpia, bleeee! Nie znoszę karpia, bo jest mdły, a gotowany jest mega mdły! Teściowa specjalnie dla mnie podała gotowane pierogi, żeby lekkostrawne były ( inni oczywiście jedli smażone) ale nie zupełnie jej się udało, bo były z kapustą i grzybami więc i tak nie mogłam ich jeść. A w pierwszy dzień świąt u mojej cioci wszyscy jedli kotlety ze schabu karkowego ze śliwkami (aż mi ślinka ciekła) a ja jakiś gotowany ochłapek z marchewką :ico_placzek: wolałabym nic nie jeść, albo chlebem samym się zapchać, bo to tylko rozbudziło mój apetyt.

My dzisiaj byliśmy na szczepieniu! Nareszcie nam sie udało! Kubuś był dzisiaj rano w świetnym humorku i tak się ufnie do mnie przytulał ja go trzymałam, a jak go ukłuli to najpierw zrobił na mnie takie wielkie, zdziwione oczy a potem dopiero się rozpłakał. Bidulek. Jak przyszliśmy do domku to godzinę przy cycu spędził. Teraz śpi, ale przez sen co chwila kwili.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2007, 14:35

kilolek, biedny Kubusiek! Ale dobrze,że jest taki wynalazek jak mamusia i jej cyc, który ukoi wszystkie żale!
madziorka hihi, fajniutkie zdjęcia! Zwłaszcza te z pradziadkami.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2007, 15:10

hihi kilolek a schabu ze sliwkami tez ci nie mozna??? :ico_olaboga:
oj biedna jestes na maxa
miejmy nadzieje ze twe katusze juz niedlugo sie zakoncza

a leos uwielbia rozneglizowany fikac hihii po calym dniu noszenia spodni na tylku wreszcie odzyl hihi uciekam na basen
buzka papa

Wróć do „Kącik dla rodziców”