Juuuupi
Powoli wraca życie do kwietniówek
i jest znowu trochę do poczytania
Ja wczoraj uspiłam moją rozrabiarę o 20, połozyłam do mojego łózka bo same na noc byłyśmy, zabrałam laptopka i siadłam koło niej bo kaszel ją wybudza i... nastawiłam się na napisanie zaległego pościka. A tu... moja córcia tuz przed 21 zrobiła mi niespodziankę i...
Free image hosting by
http://www.holdthatpic.com/
No i koniec z pisania
[ Dodano: 2007-12-27, 18:05 ]A teraz me dziecię spi grzecznie z tatusiem więc moge popisac
Kolka szkoda, że Święta nie były tak radosne dla ciebie jak powinny
moze i nikt cię nie pobił, ale słowa wielokrotnie bardziej ranią niz ciosy, więc napisz nam co się stalo i bedzie ci lżej... A zdjęcie w podpisie wspaniałe
obie wyglądacie przeslicznie
Mordeczka duzo buziaków, zdrówka i opieki Anioła Stróża dla Kacperka z okazji chrztu
zdjęcia wspaniałe, wyglądacie super, a Kacpi prezentuje się okazale w tym garniturku
Iw_rybka brawa wielkie za postawę antystonkowa
tak trzymać!!! co do szwagra to nie ma słow
a co z waszym domkiem w Koszalinie?? kiedy sie przeprowadzacie??
Kari duzo zdrówka dla Krystiana, mam nadzieję że jednak go nic nie łapie i to tylko jednonocna przypadlość... czekam na zdjęcia ze Świąt...
Katrin choinka przesliczna, a mamusia z synkiem jeszcze wspanialsi
a gdzie więcej zdjęc mojego przystojnego zięcia??
Caro nie miałam wczesniej okazji, więc dopiero teraz serdecznie gratuluję pierwszych kroczków Oskarka
jestem strrrrraszecznie dumna że jestem wirtualną cioteczką takiego sprytnego przystojniaka
Mróweczka widziałam na naszej klasie nowe zdjęcie Eryczka
wygląda bosko, taki super men z niego
i widze, że udało ci się zakupić dinozaura
Przepraszam najmocniej kogo pominęłam, ale po takim czasie przerwy jest trudno spamiętac wszystko