Zulciu z tego co piszesz to twoj M. nie jest oziebly tylko zycie tak go potraktowalo nie dajac mu w zamian milosc i czulosc,ktora tak pragnal jako chlopiec od dwojga rodzicow,ze przyzwyczail sie do tego stopnia,iz jest to dla niego calkiem normalne nie byc tak wylewnym jak tego wlasnie pragniesz,ale wiem,ze w glebi serca kocha cala wasza trojke z wszystkich sil i gdyby nie wiem co to oddal by zycie za ciebie,corcie i jeszcze nienarodzone malenstwo
Widzisz samo to,ze gdy pojawila sie na swiecie corcia on zareagowal lzami szczesia mowi za tym,ze ma uczucia,ale schowane gleboko w swoich szufladkach w serduszku
i ty potrzebujesz duzo sily na to by wszystkim okazywac duzo milosci i czulosci w domu,gdy sama w tym wlasnie momencie tego od wszystkich domownikow potrzebujesz
Pamietaj o jednym,my jestesmy tutaj i choc wprawdzie tylko wirtualnie,ale na kazda twoja radosc,lze,troske pragniemy sie z toba dzielic :ico_buziaczki_big:
Niech kazda z was o tym pamieta.To nie jest tylko forum majowych mamus,ale i tez osob z ktorymi zawsze mozna sie podzielic tym co nas boli czy trapi ,forum osob bardzo wartosciowych,czulych na cudzy bol i wrazliwych na wszystko,gotowych sie z nami smiac i plakac
Moniczko a kto wie,moze twoj M. tym razem cie zaskoczy,wiesz lata leca a ludzie sie zmieniaja,faceci dojrzewaja dluzej a przy drugim dziecku przezwyaja wszystko dojrzlej,wiec moze i lzy sie pokaza-zycze tego tobie i kazdej z was
Malgorzatko witaj kochana,ciesze sie,ze wszystko z wami jest w nalezytym porzadeczku,dzidza szczesliwie i zdrowo rosnie a ty sama promieniejesz i az czuc pozytywna energie w twym poscie
milego wieczorku,spijcie smacznie i do juterka moje majoweczki
[ Dodano: 2007-12-27, 23:38 ]
szczako Do Siego Roku kochana-wybaw sie tam za mnie,bo ja sylwka spedze kolejny raz w domku -

do zobaczonka po
papa