Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 16:39

mama_zuzi1980, suuuper foteczki! Jesteście ładną rodzinką! Nelcia jest przesłodka! A Zuzia jaki uśmiech- chyba prezent trafiony :-D A choinka jaka duża!

Awatar użytkownika
dagmara1709
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

27 gru 2007, 19:43

kochane moje mój brat zmarł dzisiaj o 11 25 :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: miał 33 lata w wigilie jadł z nami wieczerze ,bawił Majeczke a dziś już nnieżyje :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: trzustka się rozleciała i enzymy które się z niej wylały zajeły płuca i nerki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 19:59

dagmara1709, tak strasznie mi przykro.... Trzymaj się, Kochana! Jestem z Tobą.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 20:54

Dagmara, tak mi smutno ..... Jestesmy z Toba, pamietaj o tym.

:ico_placzek:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

27 gru 2007, 20:58

dagmarko jestesmy z toba, trzymaj sie. :ico_placzek:

eSKa
4000 - letni staruszek

27 gru 2007, 21:37

Dagmara , wchodząc tutaj liczyłam że moze będą od ciebie jakieś dobre wieści odnośnie Twojego brata, niestety :ico_placzek: :ico_placzek: Przykro mi bardzo dagmarko, kurcze taki młody chłopak :ico_placzek:
Dla twojego brata ['] ['] ['] [']

[ Dodano: 2007-12-27, 20:43 ]
Eve znalazłam cie na wątku odnośnie krzesełek do kąpania maluszków i musze ci powiedzieć że nawet nie wiedziałam ze takie coś istnieje, mój braciszek widać bardziej zorientowany bo kupił chrzesniakowi pod choinkę :-D , więc jak tylko Olus zacznie siedzieć to wiaderko pójdzie w odstawkę a wypróbujemy to krzesełko.
A jakie prezenty dostałe wasze brzdące kochane??

Awatar użytkownika
dagmara1709
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

27 gru 2007, 21:47

dziękuje kochane za słowa otuchy już nie mam łez ,będzie leżał z moją mamą i moimi siostrami w jednym grobie, wybierałam dla niego trumne..to straszne,brak mi sił :ico_placzek: :ico_placzek: boje się o moją babcie oby jej się to nie odbiło na zdrowiu
przepraszam nie powinnam wam na tt pisać takich wieści,ale jest mi lżej ...przepraszam :ico_placzek:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

27 gru 2007, 21:56

dagmara1709, jestem myślami z Tobą, to okropne co teraz przeżywasz,
wyrazy współczucia.

kurde aż mnie ciary przeszły
chciałam wam napisać ale kurde jakos mi tak głupio... :ico_noniewiem:

wróciliśmy od lekarki
Szymuś lekko przeziębiony, na szczęscie nie dostał antybiotyku tylko kropelki i granulki homeopatyczne
spacery mamy sobie na razie odpuścić
aaa i jeszcze chyba ma skaze jednak na białko
żadne leki nie pomagają na tą jego suchą skórę
wiec lekarka przepisała mi mleko bebilon pepti i mam go nim dokarmiać a Nan odstawić
akurat skończyło mi sie mleko modyfikowane i mialam dokupic
dzisiaj po kąpieli M zrobił mu już to mleko bebilon i troche wypił ale nie wszystko
podobno to mleko jest ochydne, no ale coz musi sie jakos przyzwyczaic
lewego cyca nadal nie ciągnie :ico_olaboga:

Mamo_Zuzi super foteczki i jaka z was szczęsliwa rodzinka :ico_brawa_01:
a dziadkowie jacy zachwyceni Nell no prosze, pewnie ciezko bedzie sie wam znów rozstac

Kocura Bura, fajowa fotka Zuzi w podpisie, i jak fajnie rozjaśniona słoneczkiem..hihi

[ Dodano: 2007-12-27, 21:00 ]
jak tylko Olus zacznie siedzieć to wiaderko pójdzie w odstawkę a wypróbujemy to krzesełko.
no to czekam na info czy opłaca sie kupić to krzesełko
bo dziewczyby jakoś chyba odradzały kupowania
a ja sama nie wiem :ico_noniewiem:

kupiliśmy dzisiaj nowy aparat foto
i na allegro juz dokupiłam karte pamięci 4GB wiec bede teraz cykać duuuużo fotek :-D

a Szymuś jako prezenty pod choinke dostał: kocyk z bajki "auta", białą czapke i szalik na chrzest, komplet ciuszków (bluza+kamizelka+spodnie), grzechotke i chyba tyle...

uciekam bo marudzi

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

27 gru 2007, 23:07

dobranoc dziewczyny, maly zasypia :ico_spanko: , m juz dawno chrapie :ico_oczko: i ja tez juz sie klade, mam nadzieje ze troche pospie. slodkich snow

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

27 gru 2007, 23:23

Dagmara bardzo mi przykro z powodu brata,smutno,taki młody chłopak.Trzymaj się cieplutko.

Mamo Zuzi bardzo fajne zdjęcia,teraz w jasnych włoskach jesteś bardzo podobna do Zuzi a raczej to ona do Ciebie :-D
Eve to dobrze że obeszło sie bez antybiotyku.A wiesz Kacperek tez ma znów sucha skórkę na nóżkach ciągle,ciekawa jestem,może też ma jakąś alergie :ico_noniewiem:
Mój synuś zasnoł na 5 minut i znów sie obudził a myślałam że już będzie spał.
jutro jedziemy na szczepionkę potem mamusia idzie na 12 do fryzjera bo już przed świętami nie dałam rady a potem jeszcze na 15.30 do ginekologa na kontrole.
Kocura Twoja pociecha tez ma długaśne włoski i takie duże oczy,super.
No a moja pociecha to chyba jednak nie zamierza zasnąć :ico_olaboga: leży w łóżeczku i tylko słychać co chwila "aa gu aa gu"kiedyś zasypiał o 20 a teraz to nie wcześniej niż o 23 :ico_olaboga: Dobranoc :-)
A ja dalej niewidze zdjęć Kacperka pod moim postem.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”