fela
Już śmiało chodzę po forum!

28 gru 2007, 15:37

witam poswiatecznie;) ja tak na sekundke,daje znac ze zyje....
u nas chorob ciag dalszy ale nie bede zanudzac...

wszystkie fotki super i pieknie wyszlyscie a dzieciaczki najpiekniej :ico_brawa_01:

madziorka nie pochwalilam jeszcze twojej fryzurki,super i fajne kolorki :ico_brawa_01:

pozdrawiam was wszystkie mocno mocno i trzymajcie sie cieplutko....,nie tak jak my.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2007, 23:42

felus dzieki
bidaku trzymajcie sie!!!! co was tak zlapalo?? :ico_olaboga:
buziaki dla was i szybkiej kuracji zdrowotnej!!!
ja tylko na moment
bo wgrywam fotki na fotosik.. i zagladnelam na sekundke do was hihi
u nas trwa wieczor panienski kumpeli mojej siostry hihi brzuchatka.. hihi
ja karmiaca hihi wiec zbytnio nie popijemy hehe
ale ja duze piwko wciagam hihi

leos dzis zaliczyl turniej pilki noznej. tatus uchachany bo przyjechaly gwiazdy pilki hihi
wszyscy lacznie z ochrona zachwycali sie leonkiem hihi

potem tatus przyniosl leonka na basen i wrocil na dalsze emocje
a my (ja i moja siiostra) plywalysmy z leosiem
on zachwycony, smial sie na maxa.. mimo ze woda byla chlodna.. ale jemu to nie przeszkadzalo
na koniec posiedzial w ciepelku w jacuzzi hihi

i tak nam na szybko mija dzionek
bylismy jeszcze u tesciow. leos cieszyl sie do kuzynek i byl spokojny na maxa hihi
ale wrocilismy przed 20 bo ostatnio wprowadzamy regularnosc leosiiowi hihi

dobra uciekam do dziewczyn hihi
buziole

aha za nieldugo maja byc jaja
jagoda przebiera adasia w szlafrok. kokarda na szyji i ma byc wejscie wielkie i smiechawa hehe niespodzianka dla ciezarowki hihi

fela

29 gru 2007, 01:20

madzia super ze macie tak tam wesolo,koniecznie musisz wstawic fotke adasia w przebraniu a moze i striptiz robil dla przyszlej panny mlodej :ico_oczko:

ja juz wymiekam z tymi chorobami,wzielo nas jak nigdy i ja znowu zaczynam kaszlac a dopiero co przestalam, i a konrad od wczoraj tez kaszle i katar ciagnie mu sie chyba z miesiac :ico_olaboga: a takie mielismy plany na swieta i po.....,a tu tylko siedzimy w chacie i sie wkurzamy jeden na drugiego :ico_zly:

i jakos pusto tu sie zrobilo :ico_olaboga: wracajcie juz laski do uk bo smutno bez was :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2007, 13:06

Hej :-D

:-D My świętujemy bo Vikulska skończyła 8 miesięcy :-D

Z tej okazji zapraszamy na imprezę do nas :ico_sorki: A w menu mamy takie smakołyki
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

i coś na popitkę :ico_oczko:
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

[ Dodano: 2007-12-29, 18:18 ]
A co tu taka cisza???

Nawet nikt nie chce poświetować ze mną kolejnej miesięcznicy Vikulki :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-12-29, 18:28 ]
No nic, to szybko skrobnę pościka i tez znikam skoro nikogo nie ma :ico_placzek:

Fela duzo zdróweczka dla Was, tzn. całej trójeczki :ico_buziaczki_big: A zdjęcia Konrada jak odpakowuje prezenty są świetne :ico_brawa_01: jest taki zaafaerowany :ico_haha_02:

Madziorka obejrzałam cała kolekcję zdjęć, ale brakuje mi najwazniejszych - z chrztu Leosia... Te co do tej pory widziałam sa prześliczne, takie radosne :ico_brawa_01: I widzę, że się super bawicie w Polsce... Ale wam fajowo...

Jasnie Pani serdecznie wspólczuję Luśce tych zęboli :ico_olaboga: i tobie nieprzespanych nocy :ico_olaboga: trzymajcie się kobitki, niedługo będzie po wszystkim...

Emilka dawaj jakieś foteczki ze Świąt z toba i dzieciaczkami :ico_sorki:

Lucy bardzo mi przykro z powodu taty :ico_olaboga: na pewno będzie dobrze i jeszcze dłuuuuugo bedziecie się sobą cieszyć nawzajem... głowa do góry...

Ilonka jak zawsze Vinee wygląda superasnie, mała księzniczka :ico_brawa_01: a te jej minki :ico_brawa_01:

Jesli kogoś pominęłam, to najmocniej przepraszam :ico_sorki:

A jak wasze plany na Sylwka??
U nas d..., czyli siedzenie w domu, bo mojego męza wpieprzyli na takie zmiany że nie da rady nawet gdzieś wyjść :ico_zly: tzn. 31 grudnia pracuje do 22, a 1 stycznia juz na 7 rano musi sie wstawić do pracy :ico_zly:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 gru 2007, 19:50

hej dziewczyny!!!!!!
uffffffff... jezdem :ico_brawa_01:
madziu fotki boskie i Leos taki słodziak :ico_brawa_01:
Viki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
sto lat kochana duzo zdrówka :-)
Fela wracajcie do zdrowia i kurujcie sie szybko
a my bylismy u jacka babci a tam nie bylo internetu :ico_placzek: znaczy jacka kuzynka miala ale nie chcialam sie wpieprzac :ico_olaboga:
wątroba mnie boli ma maksa :ico_olaboga: :ico_oczko: wreszcie z jacka kuzynka sie dogadałam 9 bo po alkoholu) :ico_oczko: ale juz mam dosyc :ico_olaboga: tyle tam bylo dzieciakow ze szok :ico_szoking: fran szczesliwy, ale tez wykonczony tymi nowosciami iciaglym podrozowaniem :ico_olaboga: tesciowa i tesciu mi bardzo pomagaja dlatego mam czas na tt a zdjec nie mam czasu wrzucic na fotosik :ico_olaboga: zreszta u mnie w domu internet chodzi jak czołg i u tesciowej tez :ico_olaboga: a dzis kupilismy kamere bo trzeba miska filmowac nie/
w cwartek bylam z malym na pobraniu krwi , tak sie poryczalam ze nie mogli mnie uspokoic :ico_olaboga: chociaz Franek byl dzielny i bohaterski, ale jak widzialam ze mu biora 3 probówki krwi to nie wytrzymalam, jacol tez, a pielegniarka choć mila i super to powiedziala mi ze fran ma starych do nonono bo zamiast wspierac dziecko to rycza jak woły :ico_puknij: ale co ja za to moglam????? nie moglam powstrzymac łez :ico_olaboga: w poniedzialek odbieram wyniki to Wam napisze co i jak , moja mama znow w szpitalu ( podejrzewali wyrostek) ale juz jest oki
jasnie odpisze Ci na Pw jak bede juz w chacie bo tesciowej komp chodzi jak stara krowa i tylko mi nerwy sie psuja :ico_olaboga: albo zadzwonie do Ciebie jak mama wyjdzie ze szpitala ( w sylwka)
pozdrawiam kochane i spadam bo woła Boss

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2007, 21:01

martus chcialoby sie powiewdziec biedny franus, bo tyle krwi mu pobrali.. ale w tym przypadku bardzziej was zaluje.. bidaki.. tak sie zestrerowaliscie.. masakra...
czekamy na wyniku.. napewna beda ok

kasiu super pyszne kolorowe przekaski.. dla viki stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
a fotki z chrztu dopiero wczoraj wgralam na fotosik.. jest ich az 105.. jak znajde wiecej niz chwile to zalacze kilka hihi

jasnie pani ciesze sie ze luska spi juz spokojnie..

nasz leos wlasnie w pelni humoru hehe pospal dzis prawie 4 godziny hihi wstal przed 16 i jak na razie zywy hihi

adas poszedl dzis z nim na drugi koniec miastaa.. po drodze spotykajac kolegow hiih wiec trase na 30-40 min pokonal w 1,5 godziny hiih
ja mialam dojechac busem bo wstalam za pozno hehe
okazalo sie ze adasia rodzinki do ktorej sie tam wybralismy nie bylo w domu hiih
wiec zaplanowalusmy ze autobusem stamtad pojedziemy do adama rodzicow hehe zeby nie wracac do domu po auto..
tymaczasem po 30min oczekiwaniu na przystanku oswiecilo nas ze dzis sobota.. a w naszym miescie wtedy takie autobusy na wioske nie jada hehe wiec wsieldismy w inny 9pierwszy raz z wozkiem) i wrocilismy do domu po auto
leos w miedzy czasie sie przebudzil i darl i musialam cyca na przystanku dyskretnie zapodac
ale tylko pociagnal dwa razy i w kimono hehe
wariat jeden hihi
u tesciow szczerzyl dziaselka hihi
ufff

dzis jakis zmulony wieczor
mielismy isc do pubu ale nikt nie ma weny
wczoraj dali czadu hihi
imprezka trwala do pozna.
leos sie przebudzal kilkakrotnie hihi
adas mial mega wesjcie
hihi z wielka kokarda na hmm przyrodzeniu hihi wparowal w szlafroku w rytm utworu Village people YMCI hihi zatanczyl i wybiegl.. a potem zostal na imprezce panienskiej hihi doszlo jeszcze kilku kolesi hihi
byla sesja z ciezarowka (obecna panna mloda HIHI)
nie wiem czy zalacze fotki adasia na fotosik hihi troche sie burzy hehe

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2007, 21:27

kasi.k, buziaki dla Vikuli :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
ja z Marta sie na te kolorowe drinole piszemy :ico_oczko: :-D :-D
martuchafrost pisze:jasnie odpisze Ci na Pw jak bede juz w chacie bo tesciowej komp chodzi jak stara krowa i tylko mi nerwy sie psuja albo zadzwonie do Ciebie jak mama wyjdzie ze szpitala

all right boss :-D :-D a co mama w szpitalu robi? mialam dzwonic wlasnie do ciebie, ale w takim razie dobrze, ze nie dzwonilam, bo bym se z mama w szpitalu tylko pogadala :ico_oczko:
martuchafrost pisze:wątroba mnie boli ma maksa

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
martuchafrost pisze: a pielegniarka choć mila i super to powiedziala mi ze fran ma starych do nonono bo zamiast wspierac dziecko to rycza jak woły

no i miala racje g:fuckyou2 g:fuckyou2 g:fuckyou2 g;) g;) g;) g:D g:D

no Madziorka z chrzcin wklejaj :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2007, 22:05

jednak lecimy do pubu.. a co.,. :ico_brawa_01:
jasnie panienko foty wkleje obiecuje.. ale teraz nie dam rady....

paaaaaaaaaaaaa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2007, 22:10

madziorka hihi pisze:jasnie panienko

hehe, to dawno bylo :ico_oczko:
wesolej zabawy - teraz ty imprezujesz, a mi wytykalas :ico_oczko: widzisz jak to ciagnie w PL jak naokolo sami znajomi :-D

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 gru 2007, 22:51

Witam imprezowiczki
Ja juz dzieci na gore wyslalam :ico_wstydzioch: goscie pojechali po 5 (ale w domu pusto i cicho :ico_szoking: )
Pisalam sms z Zubelkiem mowi ze Zuzia ma angine, ogolnie jej tu sie podoba (maz niezbyt zadowolony) w poniedzialek ma isc zapisac sie do przychodni
Kasik buziaki dla Vilusi z okazji miesiecznicy
Obrazek
a co do foteczek to jeszcze na fotosika nie wrzucilam :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-12-29, 21:52 ]
madziorka hihi, milej zabawy i wypij cos za ciotki z TT

Wróć do „Pozostałe”