widzę, że Wam dobre humorki dopisują, to świetnie

całkiem prawdopodobne, bo teraz maluszek będzie na siebie coraz bardziej nabierał to i waga bardziej będzie podskakiwaćwaga mi sie popsuła a chyba zaczęło mi wiecej przybywać.

popieram. Ale ogólnie seks w ciąży jest zaje...fajny![]()
super, brawa dla maluszka za miłą pobudkęA dzisaj Marek rano mnie budzi bo byłam przytulona do niego brzuchem i mały zaczął kopać i aż go obudził. Piekny poranek
a ja dalej sikam jak nawiedzona, aż mnie to kurza, ale jest ok byle maluch był zdrowy to ja wszystko przetrwamzgadza sie i jeszcze dodatkowo chyba już wode organizm gromadzi bo widze, że mniej sikam.
a mi tak sie w trakcie raz chciało, ze poganiałam Marka żeby konczył.
Myszka rozumiem cie doskonale ja w obu ciazach mialam zakaz chyba na przelomie II i III trymestru.Trzymaj sie dzielnie w 9 mies byc moze bedziesz juz mogla sobie odpuscic ten celibatmy się nie seksimy, to na ten temat się nie wypowiem, a chciałabym chciała...
no wiem niestety wiem i przez to jeszcze gorzej... my sie już od dawna nie kochamy, po moim pobycie w szpitalu nie było wolno, potem może ze 2 razy się udało i zaś nie wolno.. ale dla maluszka wytrwamy, potem to będziemy tak nadrabac, że zgubię nadmiar na boczkach szybciej niż myślebo potem 6 tyg tez raczej trzeba przeczekac
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość