nooo nieee, to juz przesadaa on mowi zeby mu gumowa lale kupic![]()
wiec dzis go pochwal bo podobno z chlopem to jak z psem, trzeba tresowac, i za kazde dobre zachowanie trzeba mu dac pochwale a nawet nagrode hihihiA mój chłopek grzeczniutki dziś- jak wróciliśmy to poodkurzał grzecznie i wannę umył![]()
hahahahahahbo podobno z chlopem to jak z psem, trzeba tresowac, i za kazde dobre zachowanie trzeba mu dac pochwale a nawet nagrode hihihi
no sprawdź to lepiej bo nigdy nic nie wiadomoA wiecie byłam dziś w sklepie i tak mi sie zrobiło słabo i mnie zemdliło jak wtedy kiedy byłam w ciąży,gdyby nie ta wczorajsza wizyta u lekarza to bym chyba przy okazji kupiła test ciążowy żeby sprawdzić.
no prosze!! brawa dla niegoA mój chłopek grzeczniutki dziś- jak wróciliśmy to poodkurzał grzecznie i wannę umył
też tak kiedyś myślałam ze na butli pośpi dłuzej, a jednak u nas nie ma regułyMyślałam,że jek jej dam butlę na noc to dłużej pośpi wczoraj,ale nic z tego. A już było całkiem nieźle to znowu urządza więcej pobudek.
pewnie by sie wkurzył..heha wez mu ta lale kup i ciekawe co wtedy zrobi![]()
![]()
![]()
![]()
tylko te Cerazette to wlasnie nie sa hormonalne, wiec nie wiem czemu nie wystepuja miesiaczki... hmmm...i teraz sie boje tabletek i wszystkiego co hormonalne...
no to dokladnie tak jak moj J.mój jak mu nie powiem zeby cos posprzatal to nigdy by sam na to nie wpadł![]()
a moze po prostu Szymcio lubi taka mamusie i tatusia w nocyi te nocki też od paru dni męczące i wiecej wstawania![]()
nie sadze, choc oczywiscie nie wykluczone. Podobno sa takie naturalne kryzysy z jedzeniem tylko nie pamietam kiedy wystepuja ale chyba wlasnie gdzies przypada na 3 miesiac jeden z nich. Moze to wiec to?może to zęby idą??![]()
hahaha, to by sobie co nie co poobijala ja go zapytałam czy moze byc ze steropianu
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość