Witajcie Kochane!
GRAŻYNKO OGROMNE, SERDECZNE GRATULACJE DLA CIEBIE, DZIDZI I MĘŻA. Jak tylko wrócisz do formy, czekamy na jakąś relację z porodu:)
Przepraszam, że nie zaglądałam ostatnio, ale czasu brak. Kamil coraz więcej śpi w nocy, a coraz mniej przez dzień.
Aga wspolczuje. To faktycznie mieliscie nienajlepsze świeta, jak sie tak pochorwaliscie
U nas po swietach w porząsiu:) Wigilia u moich rodzicow, pierwszy dzien świat w domku - leniuchowanie, obżeranie sie i oglądanie filmow. Drugi dzien swiat u moich rodzicow. W czwartek i piatek spedzilam sporo czasu na miescie. Poszlam sobie do frzyjera sie obciąc i zrobic manicure, bo wczoraj mielismy wesele szwagierki.
Co robicie w Sylwestra? My w domku z Kamilkiem:) Rok temu i dwa lata temu takze nigdzie nie bylismy, a moglismy isc wszystko przez mojego meza hehe:)
Ja bym sie nawet chetnie przeszla gdzies na Sylwestra, ale szkoda mi zostawiac synusia, juz wczoraj spedzil wiekszosc dnia z moją mamą. No trudno, ale za rok musowo trzeba gdzies isc. A jesli o Sylwestrze mowa - wczoraj rozmawialam z kuzynem meza, mial isc z zona na bal do hotelu Jawor(po remoncie podobno ma 5 gwiazdek), ale jednak nie idą i wiecie ile tam kosztuje wstep od osoby? 800 zl! Czyli od pary 1600 zl. Niezle no nie? W jedna noc wydac tyle ile niektorzy ludzie nawet nie zarabiaja w miesiac.