moniw, piękne zdjęcia Grzesia!!!! I nie przejmuj się Natala też nie siedzi sama i też składa się w scyzoryk

[ Dodano: 2008-01-02, 10:12 ]
nie ma strony naszej klasy

Abegano ja tez nie mogę wejść na naszą klasę.... chyba to błąd w sieci.... nie sądzę, żeby zamknęli...nie ma strony naszej klasy zamknęli?????szkoda.............
moj maly po urodzeniu mial czerwoną pręgę na nadgarstku ktora nie schodzila bardzo dlugo (myślalam ze to siniak)a ze dostawal wita K to wykalkulowałam ze ma jakies problemy z krwią moze skazę krwotocznąCo do tych szorstkich plam to mi się wydaje że to może być taka skaza. jak byłam mała to właśnie coś takiego miałam na zgięciach nóżek i rączek
no ja tez nie zamierzam dziś stać w kuchni...dzis troszke poleniuchuje do pracy dopiero na 15 ale nie trzeba gotowac obiadu bo lodowka od swiat pelna maly spi wiec odkurzanie tez mi sie upiecze
Święta prawdano coż miłość do dzieciaczka jest strasznie silna.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość