witam wszystkie marcoweczi w nowym roku
ja dzis jestem wykonczona,wczoraj z imprezy wyszlismy o 3 a spac polozylam sie grubo po 4 bo jeszcze faceci mieli kontynuacje imprezy noworocznej w domu a my poszlysmy spac, takze niedospana jestem,teraz chlopaki sie lecza
a moja corcia na poczatku chyba w szoku troszke byla bo nie przyzwyczajona do takiej glosnej muzyki zaczela sie rozpychac i kopac mame ale pozniej troszke potanczylam i sie uspokoila,niekturzy ludzie patrzyli na mnie troszke dziwnie,znajome sie dziwily ze wywijam jakbym wogole w ciazy nie byla
ale chyba mialam niezly dzien
aczkolwiek zaczelo sie nie zbyt fajnie,bo byla godzina po 5 wzielam sie za prasowanie ubran na sylwka ,no i pierwsze co to wypalilam sobie dziure w bluzce,bo to byla taka cieniutka siateczka na wieszchu a tu juz za pozno zeby gdziekolwiek jechac i kupic cos drugiego
[ Dodano: 2008-01-01, 16:09 ]ale dobrze ze podszewka byla blyszczaca to dziure wycielam i mialam bluzke z rozporkiem na srodku nikt nawet nie zajarzyl
[ Dodano: 2008-01-01, 16:12 ]najlepsze zyczenia noworoczne,lekkich porodow i mnostwa radosci z maluszkow!!!!!!!!!