Hej dziewczynki, ja znów pierwsza, ale leniuszki z Was
Marta26 ja też nie zamierzam urządzać specjalnie pokoju pod kolor w zależności od płci (maleństwo na poczatku będzie z nami w sypialni, gdzie mamy dosyć dużo miejsca), ale jak patrzę na wystawy w dziecięcych sklepach to z chęcią juz kupiłabym jakąś np.śliczną sukieneczkę
Tuska , faktycznie fajna sprawa z tym USG 4D, daje duże mozliwości, ale ja chyba na takie się nie zdecyduję (nawet nie orientuję się, gdzie u mnie w mieście takowe robią). A Ty nam kochana jeszcze swojego brzuszka nie pokazałaś
, chętnie bym zobaczyła również Twoją kreację na ślub
Spinka jak nowa fryzurka ( ja też w tym tyg. planuję odwiedzić fryzjera).
dla maluszka, że się w końcu ujawnił. Ja wczoraj po obiadku jak połozyłam się też czułam (chyba maleństwo) tym razem to były takie bąbelki
. Od tamtego czasu jak na razie cisza
Małgorzatka gratuluję przeczucia
, ale Ty musisz być cierpliwą osóbką
. Ja to juz nie mogę się doczekać, zeby do mojego maleństwa po imieniu mówić
[ Dodano: 2008-01-03, 10:00 ]A w ogóle to czuje się jakoś niewyraźnie. Wczoraj juz w pracy zaczęła główka boleć i meczyłam się z bólem do samego wieczora. Z tego wszystkiego poszłam spać o 21
. W nocy męczyły mnie jakieś bzdurne sny
W ogóle to zaczynają mi dokuczać bóle pleców i nóg (a praktycznie bardzo mało chodzę), juz się boję co będzie potem!
A dziś nie lepiej znów ból głowy i
od samego rana, kawa nie pomogła
.
Organizm przez to wolne się rozleniwił i buntuje się
Chyba mam początek doła, sesja sie zbliża, a ja nie mam na nic siły, aż chce mi się
Przepraszam, że tak publicznie się żalę, na ogół tego nie robię